Přejít na obsah

Atelier Jeronimo - fotografie hodinek

Jeronimo

Doporučené příspěvky

Hmm tak tajemství zůstane tajemstvím :)

Promiň, jsem rád, že stíhám řešit zákazníky. Chodím spávat o půl noci, dokud neodbavím poslední dotaz. Navíc nemám nic víc než dvě ruce a to co umím. Mezi těmi co mi přes SZ, FB, Instagram, meil, SMS, Watsapp, atd... píšou s dotazy se našel i jeden takový, který začal mé rady a doporučení využívat ke komerčním účelům. Kdybych věnoval raději čas zakázkám po termínu, udělal bych mnohem lépe. 

To dokodrcání se až sem mě stálo nemalé prostředky, kus zdraví, málem rozvod, dobrovolně jsem se připravil o spoustu volného času s rodinou, kamarády, zaměstnání, atd.. To si nestěžuji, nikdo mi nedržel kvér u hlavy abych do toho šel. Naopak. :)

post-17158-0-00917400-1584779612_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No, to by bylo potom NOS hodinek v interci. :)

To asi jo... museli by se kvuli Jeronimovi menit pravidla inzerce :lol2:

Jinak asi nebudu jediny, kdo by ocenil opravu pouzdra vcetne vyvareni takovyhle der. V kooperaci by jsi to prece mohl nabidnout uz ted, firmy tady urcite jsou.

Odkaz ke komentáři

To asi jo... museli by se kvuli Jeronimovi menit pravidla inzerce :lol2:

Jinak asi nebudu jediny, kdo by ocenil opravu pouzdra vcetne vyvareni takovyhle der. V kooperaci by jsi to prece mohl nabidnout uz ted, firmy tady urcite jsou.

Ano, teoreticky mohl a asi se tomu nevyhneme. :)

Ja mluvil právě o tom vyvařování titanu. To, že s ním umíš velmi dobře pracovat, samozřejmě vím.

Titan je problém i při samotném leštění. Každá značka má snad jinou směs a chová se jinak. 

Odkaz ke komentáři

...To dokodrcání se až sem mě stálo nemalé prostředky, kus zdraví, málem rozvod, dobrovolně jsem se připravil o spoustu volného času s rodinou, kamarády, zaměstnání, atd.. To si nestěžuji, nikdo mi nedržel kvér u hlavy abych do toho šel. Naopak. :)

Děláš to dobře, hlavně pokračuj, nenech se odradit a na svoje know how buď opatrný :cool02: .

A myslím, že bys měl zdražit, vážně :angel: .

Odkaz ke komentáři

Díky. Právě jsem udělal čistku na od pijavic na FB. To bylo jen: Za kolik jsi to koupil, kde to nakupuješ, komu jsi to prodal, za kolik to mám prodat, jak to leštíš, jak to mám opravit, jak to fotíš, čím to fotíš, mám to koupit? ap. Ono se to nezdá, ale když to ve finále spočítám, tak mě to stojí měsíčně několik hodin času, který můžu efektivně využít jinak a navíc dívat se jak mě někdo prakticky kopíruje nebo začne takto nabité znalosti využívat ke komerčním účelům mě nebaví. 

Zdražit? Hm, nevím. Teď není úplně správná doba. :)

Upraveno uživatelem Jeronimo
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...