Jeronimo Odesláno 16. července 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2020 Oprava brusu lunety na Breitling Colt po zásahu oblíbenou houbičkou na nádobí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 17. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2020 Jo to je jiný kafe, jako vždy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 23. července 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2020 Díky.. Tak dnes zase z jiného soudku. Občas zlaté nebo zlacené hodinky trpí na oxidaci, která se může projevovat jako fleky nebo mapy od hnědé až po fialovou barvu. Tady to solidně za ty léta schytaly Carrery: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 23. července 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2020 (upraveno) Patinu jsem neodstraňoval mechanicky leštěním, ale chemicky čištěním. Foto po akci: Upraveno 23. července 2020 uživatelem Jeronimo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukeD Odesláno 23. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2020 Radost pohledět. Citlivá to péče. Ty stopy na pouzdře jsi tentokrát nezahlazoval schválně? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 23. července 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2020 S defekty po mechanické stránce nic neudělám. Tohle by se muselo jedině celé pře zlatit se sundáním původní povrchové úpravy. Kdyby se jednalo o masivní materiál jako: Ocel, zlato, bronz, titan, stříbro, atd.... Tak je z čeho brát. Povrchovka kde je sotva 20 mikronu zdevastovaného zlacení, chromování, PVD neudělám bohužel nic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukeD Odesláno 23. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2020 Díky za odpověď, Jeronimo. Tohle mě vůbec nenapadlo. Nicméně mně se to takhle líbí. Aspoň je vidět, že ty hodinky opravdu někdo nosil a nešetřil je, nedejbože neskladoval toliko v trezoru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 23. července 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2020 Souhlasím. V rámci možností z toho víc vymáčknout nejde a hodinky jsou zase zpět ve hře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 23. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2020 Vypadá to dobře, těším se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 23. července 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2020 V reálu je to ještě lepší. Fotka přes celý monitor nedělá hodinkám vůbec dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 23. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2020 před 3 hodinami, Jeronimo napsal: V reálu je to ještě lepší. Fotka přes celý monitor nedělá hodinkám vůbec dobře. To je fakt JInak, už 2 týdny čekám a těším se na nový rally řemen z Itálie a ten pořád nikde. Snad se dočkám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 23. července 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2020 Také na vše co mám z venku dlouho čekám, asi to na nějakou dobu lepší nebude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 23. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2020 Mně včera přišla guma z Bartonu objednaná 8.4. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 25. července 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2020 Ale přišla. ---------------------------------- Pár stránek zpět jsem řešil patinování a vytvoření vintage looku nějakým kultovním Seikům z řad SKX: zde Docela brzy se ke mně dostaly hezké SKX013 až se mi jich zželelo a udělal si na sociální síti malou anketu jestli něco takového origo Seikům udělat nebo ne. Zjistil jsem, že toto téma společnost rozděluje a to prakticky rovným dílem 50 na 50. Sám takové věci nepáchám ani Primkám, ale ruce si ne a ne dát pokoj. Včera se kolem mě mihly homage na téma mas62. A takto to dopadlo. Předem se omlouvám všem Seikařům. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 25. července 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2020 (upraveno) ... Upraveno 25. července 2020 uživatelem Jeronimo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 25. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2020 (upraveno) Dobré, ale ještě by to chtělo odrbat pouzdro. Moc se mi líbí Laco Erbstück, ale nakonec jsem si raději koupil staré MVS Lemanie, protože staré opravdu jsou a nehrají si na to. Upraveno 25. července 2020 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 25. července 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2020 (upraveno) Dobře jsi udělal. Pouzdro nechám tak, zatím. Měl jsem co dělat s keramickou vložkou abych jí trochu upravil fazonu musel jsem ji vzít lehce brusným kamenem. Ještě přemýšlím trochu poladit datumový věnec. Upraveno 25. července 2020 uživatelem Jeronimo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 25. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2020 Před hodinou, Jeronimo napsal: Dobře jsi udělal. Pouzdro nechám tak, zatím. Měl jsem co dělat s keramickou vložkou abych jí trochu upravil fazonu musel jsem ji vzít lehce brusným kamenem. Ještě přemýšlím trochu poladit datumový věnec. Nejen věnec, ale i rámeček datumovky. Překvapivě líbivé a za pytel hrušek.., Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 25. července 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2020 Ano, díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 25. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2020 Ako to svieti po patinacii? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se