Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Díky.. :)

Tak dnes zase z jiného soudku. Občas zlaté nebo zlacené hodinky trpí na oxidaci, která se může projevovat jako fleky nebo mapy od hnědé až po fialovou barvu. Tady to solidně za ty léta schytaly Carrery:

fd5603e1910490f89b8afe3bd03e149a_result.jpg

IMG_0439_result.JPG

IMG_0440_result.JPG

Odesláno (upraveno)

Patinu jsem neodstraňoval mechanicky leštěním, ale chemicky čištěním. 

Foto po akci: 

IMG_0455_result.JPG

IMG_0456_result.JPG

IMG_0465_result.JPG

Upraveno uživatelem Jeronimo
Odesláno

S defekty po mechanické stránce nic neudělám. Tohle by se muselo jedině celé pře zlatit se sundáním původní povrchové úpravy. Kdyby se jednalo o masivní materiál jako: Ocel, zlato, bronz, titan, stříbro, atd.... Tak je z čeho brát. Povrchovka kde je sotva 20 mikronu zdevastovaného zlacení, chromování, PVD neudělám bohužel nic. 

Odesláno

Díky za odpověď, Jeronimo. Tohle mě vůbec nenapadlo. Nicméně mně se to takhle líbí. Aspoň je vidět, že ty hodinky opravdu někdo nosil a nešetřil je, nedejbože neskladoval toliko v trezoru.

Odesláno
před 3 hodinami, Jeronimo napsal:

V reálu je to ještě lepší. Fotka přes celý monitor nedělá hodinkám vůbec dobře. :)

To je fakt 🙂 JInak, už 2 týdny čekám a těším se na nový rally řemen z Itálie a ten pořád nikde. Snad se dočkám...

Odesláno

Ale přišla. :)

----------------------------------

Pár stránek zpět jsem řešil patinování a vytvoření vintage looku nějakým kultovním Seikům z řad SKX: zde Docela brzy se ke mně dostaly hezké SKX013 až se mi jich zželelo a udělal si na sociální síti malou anketu jestli něco takového origo Seikům udělat nebo ne. Zjistil jsem, že toto téma společnost rozděluje a to prakticky rovným dílem 50 na 50. Sám takové věci nepáchám ani Primkám, ale ruce si ne a ne dát pokoj. :D Včera se kolem mě mihly homage na téma mas62. A takto to dopadlo. Předem se omlouvám všem Seikařům. 

IMG_0518_result.JPG

IMG_0524_result.JPG

IMG_8104_result.JPG

IMG_8107_result.JPG

IMG_8106_result.JPG

Odesláno (upraveno)

Dobré, ale ještě by to chtělo odrbat pouzdro.
Moc se mi líbí Laco Erbstück, ale nakonec jsem si raději koupil staré MVS Lemanie, protože staré opravdu jsou a nehrají si na to.

laco-fliegeruhr-typ-b-speyer-erbstueck-8

861943_861945Rueckseite.jpg

Upraveno uživatelem Vit
Odesláno (upraveno)

Dobře jsi udělal. :)

Pouzdro nechám tak, zatím. Měl jsem co dělat s keramickou vložkou abych jí trochu upravil fazonu musel jsem ji vzít lehce brusným kamenem. Ještě přemýšlím trochu poladit datumový věnec.

Upraveno uživatelem Jeronimo
Odesláno
Před hodinou, Jeronimo napsal:

Dobře jsi udělal. :)

Pouzdro nechám tak, zatím. Měl jsem co dělat s keramickou vložkou abych jí trochu upravil fazonu musel jsem ji vzít lehce brusným kamenem. Ještě přemýšlím trochu poladit datumový věnec.

Nejen věnec, ale i rámeček datumovky. Překvapivě líbivé a za pytel hrušek.., ;)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...