Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Je to spíš taková praktická hračka, muzikanti ji používají na zaznamenání nápadu, popř. udělají sklatbu a pošlou zbytku kapely.

Dá se vybrat z dosti efektů ke každému žánru a některé simulace jsou opravdu fajn. Nicméně třeba volba různých boxů, pokud jsem nepřehlédl, tam není. Kvalita je úměrná ceně. Ale na domácí koncertování je to super. Dá se tam zpomalit nahranou sklatbu, bez poklesu tóniny, a učit se s ní pomalu a pak zrychlovat, popř. lze i podladit. Každá z osmi stop má ještě osm svých pamětí, a tak pokud se nepovede jedna varianta, můku nahrávat další pokusy a pak vybrat ten nejvydařenější. Má to slušně citlivé piezo mikrofony ve stereu.

Nějaká dema jsou na YouTube.

Odesláno

p3k: emulácia boxu dobrá? Lebo ja vždy u sluchátkových krámov stroskotám na tragickej emulácii.

třeba volba různých boxů, pokud jsem nepřehlédl, tam není

Tak mi to nedalo, a sedl jsem si k tomu a jsou tam, ale tak moc s nastavením si nevyhraju. Zkusil jsem přepínat, ale ten originál, co je přednastavený, byl např. u bluesu ideální.

• po 3 týdnech...
Odesláno

Nejak nám to tu zapadlo. Dnes mi prišla krabička až hen z Japonska. Žiadne hodinky, ale taký malý pomocník. Volá sa Red Bishop ACCU-LOCATOR. Neviem si to meno nijakým spôsobom spojiť s tým, čo to robí. A čo to robí? Jednoducho drží a posúva kameň Floyda pri nastavovaní oktáv. Kto už na Floyde alebo Edge nastavoval oktávy, tak vie, že to je celkom záležitosť pre pevné nervy. Toto sa nacvakne, dotiahne, povolí imbus na kameni, modrým kolieskom sa nastaví oktáva, dotiahne imbus, hotovo. Trvalo mi to asi 10 minút a oktávy sedia jak majú.

Existuje aj trochu lacnejšie riešenie, Allparts The Key, tento Bishop je ale univerzálnejší a naozaj kvalitne urobený. Musím Japoncov pochváliť.

https://redbishop.jp/EN_ACCU-LOCATOR.html

Nejaké foto, že ako to funguje. Prach si prosím nevšímajte, nechal som gitaru po poslednom hraní na skrini a zabudol ju zakryť, blbec.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

To sem neměl najít. Už druhej den si na warmoth.com modeluju telátko a todle vypadá na finále.

Nikdy si nekupuj kytaru, kterou sobě nebo ostatním budeš muset "dovysvětlovat"  :cheers:

Návštěvník Zmizík
Odesláno (upraveno)

Nikdy si nekupuj kytaru, kterou sobě nebo ostatním budeš muset "dovysvětlovat"  :cheers:

Což sem docela přesvědčenej, teď, že nebudu... Myslíš, že jakože proč telátko s tremolem?

Upraveno uživatelem Zmizík
Odesláno

Za mne teda c.1 ;)

Beztak to neni klasicky "puritansky" Tele, tak co, navic Humbucker u kobyly je mnohem universalnejsi, nez miniHB ci single.

Kdybys tam rval Floyd Rose, to bych asi mel taky namitky, ale tohle tremolo je v poho.

Návštěvník Zmizík
Odesláno (upraveno)

Proč tyhle novotvary a ne klasické Tele od Fendera? 

A už je to tady - musím vysvětlovat. :D Protože se mně to takhle líbí, zatím, a baví mě to stavět.

Upraveno uživatelem Zmizík
Odesláno

Serete mě. Ale takhle se mně to líbí taky a asi to fakt dává větší smysl.

To má aký význam, custom gitara, ktorá vyzerá skoro ako tá v obchode? Len rečnícka otázka, nič nevysvetľuj :)

P.S. do diery sa bude prášiť

Návštěvník Zmizík
Odesláno

To má aký význam, custom gitara, ktorá vyzerá skoro ako tá v obchode? Len rečnícka otázka, nič nevysvetľuj :)

:D se poseru, připadám si jak African pomalu už.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...