Přejít na obsah

Povolit/nepovolit komentáře v prodejích?

Návštěvník

Prodejní sekce  

162 hlasů

1. 1. Povolili byste komentáře v prodejních vláknech?

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 402
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

A jak můžeš vědět, že se ono "kecání" bude týkat jenom ceny? Samozřejmě nijak, kecat tam pak může každý o čem chce. Stejně tak při nadsazené ceně nemusí jít nutně jenom o to, že by to měl prodávající jako přivýdělek (třeba to někde nevýhodně nakoupil nebo u daného zboží došlo v průběhu doby k poklesu ceny). K tomu bonusu pak jenom poznámku - měl jsem za to, že to není bonus jenom pro prodávající, ale také pro kupující (kteří jsou členy fóra) a mají při nákupu např. větší jistotu, že nejde o podvod.

Promiň, ale Tvoji reakci moc nechápu. Jak jsem už psal předtím, ať mi klidně do prodejního vlákna píšou, že ty hodinky jsou omlácený, hnusný, dají se koupit jinde levněji, vůbec mi to nevadí. Pokud to bude pravda, chytnu se za nos, pokud to bude blábol, ohradím se nejen já, ale určitě i někdo kolemjdoucí. Myslím že mnoho lidí by se pěkně vybarvilo ať už v negativním či pozitivním slova smyslu. Pro kupující by byla volná diskuze bonus vždy, ne? Nebo jak jsi to myslel?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jestli nevýhodně nakoupil nebo šla cena dolů, pak právě zde není to pravé místo se hojit !!!  :)

A to bude posuzovat kdo? Ty? Nebo nějaká rada starších? To asi budou mít dost práce. Já třeba vloni nakoupil pár Citizenů, které dneska vychází v různých akcích levněji (pokud ví člověk kde a má štěstí, že mu to pustí jako gift přes celnici), ale kdybych je prodával, tak nemám důvod jít pod svoji nákupní cenu, byť se s trochou štěstí jinde levněji sehnat dají. I tak by ale cena u mě byla pořád nižší, než v ofic. obchodě v ČR. To bych pak velmi rád věděl, jak se s tím popereš při posuzování. Je to prostě nesmysl, každý by měl mít možnost si cenu určit sám a bez toho, že mu to bude někdo komentovat (ať už oprávněně nebo třeba jenom ze závisti). A zabránit tomu, aby se z fóra stala tržnice lze snadno tím, že se omezí počet inzerátů na jednoho člena a týden.

Odkaz ke komentáři

Já tu neprodávám, jenom nakupuji. Ale i kdybych prodával, tak by mě nenapadlo chtít za jeté hodinky více než jinde stojí nové a je jedno kolik mě stály. Těžit z neznalosti (různých slevových stránek a obchodů) na  členu chronomágu mě přijde zvrácené.

Nevidím důvod proč by tu měl někdo posuzovat (jak píšeš) ceny. Prodejce si může dát cenu jakou chce. Ale byl bych pro aby se k té cenně mohl vyjádřit i někdo jiný, pokud je ta cena mimo a má relevantní info.

Ale to je stejně jen část, řešit se mohou i jiné věci. Není to jen o těch cenách.

A pro dnešek končím, se mi až moc množí příspěvky  :lol2:

Odkaz ke komentáři

Napsal jsem svůj názor, stejně jako i ostatní píší totéž. Nikomu neurčuji, co má jak dělat (to je spíš tvůj případ ve vztahu ke mně). Jestli je tady nějaké pravidlo o tom, že členové po cca roce na fóru mají jenom pročítat, tak mně ho prosím ukaž a nebudu mít problém se tomu přizpůsobit. Taktéž pokud jsem se snad někoho dalšího dotknul, tak pardon. Jdu se věnovat smysluplnějším věcem, abych náhodou někomu nepošramotil jeho ego :)

Odkaz ke komentáři

Já tu neprodávám, jenom nakupuji. Ale i kdybych prodával, tak by mě nenapadlo chtít za jeté hodinky více než jinde stojí nové a je jedno kolik mě stály. Těžit z neznalosti (různých slevových stránek a obchodů) na  členu chronomágu mě přijde zvrácené.

Nevidím důvod proč by tu měl někdo posuzovat (jak píšeš) ceny. Prodejce si může dát cenu jakou chce. Ale byl bych pro aby se k té cenně mohl vyjádřit i někdo jiný, pokud je ta cena mimo a má relevantní info.

Ale to je stejně jen část, řešit se mohou i jiné věci. Není to jen o těch cenách.

A pro dnešek končím, se mi až moc množí příspěvky  :lol2:

Ještě ti vysvětlím, jak jsem to myslel. Chtěl jsem hodinky, které toho času byly pouze na CW (což znamená si k ceně přičíst ještě služby DHL a DPH/clo). Koupil jsem je, ale pak se objevily levněji na dutyfree (a navíc tam to obvykle celnice pustí). Ovšem i nákup na CW vyšel pořád levněji, než pořízení v ČR. Teď se (hypoteticky) rozhodnu hodinky prodat, cenu dám stejnou, na kolik mě vyšly a v prodejním vlákně mě jednak může někdo napadnou, že prodávám draho a zadruhé zase někdo pochválit, že jsem levný. A já tam mám jak s odpuštěním pako s někým diskutovat o ceně nebo mu dokonce dokládat a zpovídat se, za kolik jsem to kde pořídil a cosi řešit? Toto je věc, která se mně nelíbí. Ovšem znovu opakuji, je to pouze můj osobní názor a nikomu nic neurčuji ani nevnucuji.
Odkaz ke komentáři

Ještě ti vysvětlím, jak jsem to myslel. Chtěl jsem hodinky, které toho času byly pouze na CW (což znamená si k ceně přičíst ještě služby DHL a DPH/clo). Koupil jsem je, ale pak se objevily levněji na dutyfree (a navíc tam to obvykle celnice pustí). Ovšem i nákup na CW vyšel pořád levněji, než pořízení v ČR. Teď se (hypoteticky) rozhodnu hodinky prodat, cenu dám stejnou, na kolik mě vyšly a v prodejním vlákně mě jednak může někdo napadnou, že prodávám draho a zadruhé zase někdo pochválit, že jsem levný. A já tam mám jak s odpuštěním pako s někým diskutovat o ceně nebo mu dokonce dokládat a zpovídat se, za kolik jsem to kde pořídil a cosi řešit? Toto je věc, která se mně nelíbí. Ovšem znovu opakuji, je to pouze můj osobní názor a nikomu nic neurčuji ani nevnucuji.

Krásný příklad. Z diskuse pod vláknem bych se hodně dozvěděl. Už z tohoto příspěvku vyplývá, že bys případné dotazy  v klidu a logicky vyargumentoval. Jistě bys na doložení měl i papíry. Pokud by to byly hodinky z mojí ,,krevní skupiny",  asi bych od Tebe koupil .

Odkaz ke komentáři

Návštěvník km.kmk

Já bych byl i  pro, jen mi je jasné že příspěvek typu " před rokem jsi je koupil za X a teď za ně chceš X a půl" dolož zhodnocení, nebo jsi u mě lump, ty půjdou na sklo. Ale zprávy typu " dám ti za ně polovinu ceny, hned" ty přijdou určitě do SZ. 

Odkaz ke komentáři

A jé, už se zase schyluje k dalším změnám v pravidlech. A zase se kvůli jednotlivcům zavede něco všem.

Nic furt neměňte. Genialita je v jednoduchosti a stálosti.

Jestli se tu mezi stovkami lidí objeví jeden, dva, tři vykukové, kteří by někomu vadili, tak si je vyřešte a je klid.

Jedno shnilé jablko zkazí celý sud.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO

Ty vole 130 prispefku jak z matersky skolky ! Romane co budes prodavat ? :)

Jo to seiko ....

a jak moc jsou poskrabany ?

moc ne

a za koliks je kooupil?

to vis no .....

kolikatej ses majitel?

no prvni wole ne !

co sleva?

no ze ses to ty tak litr

a privezes mi je do Aše?

tak jo .... pozvu te i na kafe..... to je v cene

ty vole to supr..... napisu to do gentleman fora

ty wole to by bylo dobry

tak ja si to jeste rozmyslim a ozvu se

tak jo

po peti letech

roman je desna svine ..... neprodal mi moje vysneny seiko takze sem prisel o kafe v Aši

to vis wole ....prijel zmizik vedle z vesnice, vykesoval to + lahev mostu zdarma

* kucí vole moc koukate na TV ..... bezte na vzduch

Myslim to s vama dobre

YPO

Odkaz ke komentáři

Tím se uvažujete o dovoleném plkání do prodejních vláken kvůli pěti lidem co si tady z toho dělání byznys děláte z prasete závodní kobylu.

Kolik tady těch lidí je ?

Jeden ze Slovenska

Jeden z Polska

Jeden z Prahy

Je to jednoduché. Kupueješ hodinky na bleším trhu v Kolbence a prodáváš je potom jen kvůli zisku na Aukro i Chronomag ?

Zaplať si profi členství!!!

Prodejní cena je dle mého věc majitele hodinek

Když sem tady prodával pod cenou TH Carrera nikdo jste mi nechtěl noc doplácet!

Kecání do prodejních vláken nic dobrého nepřinese.

Odkaz ke komentáři

System co je ted bezvadne roky funguje. Je kazdyho vec co a za kolik prodava (pokud se nejedna o fejky) a jak si inzerat napise. Komu tim prospejete temi komentari? Nesvepravnym co neumi napsat sz, neumi vygooglit cca prodejni cenu hodinek? Uz vidim hromadu dobrose** co v ramci celosvetoveho dobra budou kafrat nesmysly prodavajicim do inzeratu a budou si pripadat prospesny a dulezity. Pokud to ma byt kvuli kseftarum z aukra tak si nemyslim ze to bude mit nejaky efekt, navic clovek ktery ma rad hodinky tyhle lidi odhali okamzite... Pokud by neco mohlo pomoct inzerci tak mozna zvysit pocet prispevku na foru na 100 a rok clenstvi...

Odkaz ke komentáři

Souhlas s Longem...Myslím, že se to zvrhne. Když si chci koupit hodinky na foru, tak zjistím jak se cena ma. Mrknu na Ch24, u putovních kousků do uzavřených inzerátu a rozhodnu se. Vždyť mi nikdo nedrží kvér u hlavy (byť někteří borci tady umí vymámit tele z jalovice, ale to nic ve zlém, čest jejich obchodnímu umu) a rozhodnout se můžu svobodně. Komentáře pod inzerátem mohou být terčem i 'snižovačů ceny'. Nevím, jak se vám budou líbit takové nevinné komentáře jako ,to pouzdro se mi zdá ocumlané' nebo ,to z boku je vlásečnice nebo ťukanec' či snad 'nejsou to náhodou skládačky ' nebo oblíbené,z fotky se zdá, že luneta je nakřivo'. O nic nejde, je to jen dojem který si někdo udělá z fotek, ale věřte, že to atraktivitě inzerátu nepřidá.

Odkaz ke komentáři

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...