Londoner Odesláno 31. října 2018 Nahlásit Odesláno 31. října 2018 co zkopírovali od rolexu?Na strane 13 nejaky prim rolexy jsou. Prim jde teda mimo me a jestli to byla jen nejaka legrace tak se omlouvam.
eloga Odesláno 1. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2018 (upraveno) Hezký den s hodinkami LIP/Prim/Omega/Elton/Rolex/MPM i dnes . . Upraveno 1. listopadu 2018 uživatelem eloga
kuncák7 Odesláno 1. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2018 (upraveno) Jo ja se nikoho nezastavam a MPM tuplem ne jen mi to prijde trochu komicky kdyz maj vsichni maslo na hlave.Vzdyt take tahle obhajoba komicka je.Jak psal Bert, je mi to celkem fuk, ale tady to poctive sleduju, bohuzel se bavim, ale obcas uz to nevydrzim, tez bohuzel. Upraveno 1. listopadu 2018 uživatelem kuncák7
long Odesláno 1. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2018 Mám také novodobé Prim z Eltonu.Nevidím nejmenší důvod proč bych měl hájit firmy jako je čínský Prim MPM z Frýdku. To okopírovaní Orliků MPM číňany je možné jen v Kongu a České republice. Udivuji mně bláboly na první pohled normálních místních členů, kteří buď z neznalosti nebo nedostatku slušného vychování Prim MPM fakticky chválí. Do toho zamíchají původní Orlíky a ..........
Návštěvník Ondra Odesláno 1. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2018 Tak to vlakno nekdo zamknete a bude klid... i bez vecernicku.
skalis Odesláno 1. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2018 To je dost nesmyslna argumentace. Prim pri vyvoji puvodnich Orliku zcela evidentne kopiroval u Omegy. Vznikly hodinky, ktery byly na svoji dobu jedinecny a vytvoril se kolem nich pribeh - vojaci, omezena produkcni serie - a ty hodinky dnes maji mezi sberateli hodnotu. No a novej Prim (cti Elton) na tomhle pribehu stavi marketing a dava na trh remake puvodnich Orliku. A stejne jako predloha, tak i remake nese cast designovyho jazyka puvodnich Seamasteru, to je bez debat. Ale davat to na roven MPM, ktery nejdriv zkopcili Orlik II (a ty uz se Seamasterama moc spolecnyho nemaji) a potom i Orlik II Tobruk LE, je nonsens.Origo prim kradnul od Omegy, Elton od Rolexu MPM od Eltonu....a jedinej problem je ten posledni pripad jak tak koukam, okrast cizaky je asi v pohode.
Bert Odesláno 1. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2018 Ondro, to bych nedělal. Vzpoměň si, jak to bylo, když jsi byl málý a zlobil. Maminka nepsala do televize, aby večerníček zrušili. Ona Ti jej zakázala.
Návštěvník Ondra Odesláno 1. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2018 Ondro, to bych nedělal. Vzpoměň si, jak to bylo, když jsi byl málý a zlobil. Maminka nepsala do televize, aby večerníček zrušili. Ona Ti jej zakázala.Pravdu mas, predsedo. Ja to myslel v nadsazce. Jedno zamknes, druhy nekdo zalozi... kolik podobnych tu uz bylo...
eloga Odesláno 1. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2018 (upraveno) Tohle celý je nonsens, vždyť celý komoušský Prim je fake od LIPu. To i rusáci si to za Stalina koupili od Lipu legálně. Jak říká prezident Mlhouš - jen blbec nemění názory, tož zastánci "čistého primu", co si střihnul jen tak mírně Omegu, buďte flexibilnější, nic jiného vám pod náporem čínských soudruhů stejně nezbývá a berte existenci firmy z Frydku jako realitu. V tržním prostředí se nikdo a nikdy na názory nebo mínění místní sekty Čistý Prim ohlížet nebude a tady se naprosto nesmyslně vytvářejí "třídní nepřátelé". Vždyť jsou to v dnešní době jen šperky pro muže, jinými slovy šmuky pro šmouly. Někdy mi docela baví si tento večerník číst, ale většinou to je fakt smutný kino. Takovýto "bratrovražedný boj mezi lidmi s hodinkami nikde jinde nenajdete - jen tady v CZ. Pánové, trochu úroveň, je to tu bída. Upraveno 1. listopadu 2018 uživatelem eloga
Návštěvník Ondra Odesláno 1. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2018 eloga: No ale take se hojne ucastnis a navic jednou napises to, druhy den ono, vlastne nevim, na jaky strane barikady stojis... nebo, ze bys byl nad veci?
Anela Odesláno 1. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2018 Na strane 13 nejaky prim rolexy jsou. Prim jde teda mimo me a jestli to byla jen nejaka legrace tak se omlouvam.ajo ja myslel ze to kopirovani parti k modelu dvojkovych orliku/tobruku
kuncák7 Odesláno 1. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2018 (upraveno) eloga: No ale take se hojne ucastnis a navic jednou napises to, druhy den ono, vlastne nevim, na jaky strane barikady stojis... nebo, ze bys byl nad veci? Jen se tim bavi a hlavne, je nad veci, coz tu par lidi neumi. To je vse. Zatim si tu aspon nenadavaj, takze zamykat je fakt hloupost, i v nadsazce. Upraveno 1. listopadu 2018 uživatelem kuncák7
Návštěvník Ondra Odesláno 1. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2018 Jen se tim bavi a hlavne, je nad veci, coz tu par lidi neumi. To je vse. Zatim si tu aspon nenadavaj, takze zamykat je fakt hloupost, i v nadsazce.ty mu delas tiskovyho?
kuncák7 Odesláno 1. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2018 ty mu delas tiskovyho? Ne, to nemusim. Ty si jiste odpovis sam :-).Jen s nim souhlasim- my to tu nevyresime. A je z toho jen smutno.
Návštěvník Ondra Odesláno 1. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2018 Ne, to nemusim. Ty si jiste odpovis sam :-).Jen s nim souhlasim- my to tu nevyresime. A je z toho jen smutno.No me je osobne smutno z neukonceneho soudniho sporu, uz je to unavujici a konec v nedohlednu. Jinak hodinky z NMnM mi delaji radost
kuncák7 Odesláno 1. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2018 No me je osobne smutno z neukonceneho soudniho sporu, uz je to unavujici a konec v nedohlednu. Jinak hodinky z NMnM mi delaji radost To mas uplnou pravdu, to je na tom uplne to nejhorsi. Jinak je to mozna sci- fi, ale veril bych v nejakou domluvu a vyreseni tohodle sporu ( coz je bez definitivniho verdiktu soudu nemyslitelne ).Pojdme se radsi bavit o hodinkach :-).
Návštěvník Ondra Odesláno 1. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2018 To mas uplnou pravdu, to je na tom uplne to nejhorsi. Jinak je to mozna sci- fi, ale veril bych v nejakou domluvu a vyreseni tohodle sporu ( coz je bez definitivniho verdiktu soudu nemyslitelne ).Pojdme se radsi bavit o hodinkach :-).Ja jsem pro
eloga Odesláno 1. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2018 Ondrato je různé, podle nálady, ale pokouším se nad věcí být, někdy mi to jde i dobře, někdy to je slabší jako u každého.Úplně ideální to není nikdy, ale tady jde o to, po tom všem s historií obou Primů, po sobě "neštěkat" včetně rootadmina, ať už sem o tom napíšou členové cokoliv. Jinak jsem pro bavení o hodinkách též.
ramon Odesláno 1. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2018 (upraveno) Mám také novodobé Prim z Eltonu.Nevidím nejmenší důvod proč bych měl hájit firmy jako je čínský Prim MPM z Frýdku. To okopírovaní Orliků MPM číňany je možné jen v Kongu a České republice. Udivuji mně bláboly na první pohled normálních místních členů, kteří buď z neznalosti nebo nedostatku slušného vychování Prim MPM fakticky chválí. Do toho zamíchají původní Orlíky a ..........Co na tom nechápeš? Když někdo koupí zaniklou značku, tak proto, že měla nějaké jméno a tradici, na kterou se bude odvolávat. Jinak by nemělo cenu ji kupovat, a dělají to tak VŠICHNI. No a starej orlík byl legendární model dané značky, no tak mastí nějaké remaky na ten model, protože byl tradiční. Nikdo nikoho neobhajuje, ale je to prostě normální, běžný jev. Kdyby začali remakovat třeba Rolexky, tak už by to bylo na pozvednutí obočí, ale děje se to také běžně a vůbec ne jen u čínských firem, a vadí to tady mnohem méně.. A navíc, MPM nežije z dotací a rozhazování peněz státního aparátu, ale čistě v konkurenčním prostředí, o to víc má mé sympatie, bez ohledu, jaký kvalitativní segment výrobků to je. Upraveno 1. listopadu 2018 uživatelem ramon
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se