long Odesláno 4. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2019 Cwe, Míro, se přestaň čílit, ti prdne cévka :-D Stejně Míru podezřívám, že je tajným Ambasadorem MPM, vždy kolem jejich hodinek nadělá takový humbuk, že si jich všimnou i lidé, kteří by je normálně minuli myslím, že jsi viděl co nosím na ruce, o tu prasárnu co velebíte nestojím. děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka44 Odesláno 4. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2019 Je to smutnej pribeh vyuzivat pro promo svyho vyrobku fotky neceho jineho z knihy bez souhlasu autora. Pritom hned na zacatku knizky je napoveda... Odesláno z mého SM-A750FN pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 4. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2019 Kuci, hodte sem odkaz na ty fotky hodinek.Nejak to nemuzu najit. Nebo je to jen na FB?Pac ja FB nemam.Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 4. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2019 https://prim-hodinky.cz/diplomat/?fbclid=IwAR0eI1QdGv8lw-M76sJhky6YououeLMnMDA5G_aKPFljiFX-48cHyxo3XC8 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 4. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2019 HOROR. Já jsem na jejich Instagramu i FB od fejku Orlíku zablokovaný, tak si naplivu asi jen do rukávu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 4. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2019 https://prim-hodinky.cz/diplomat/?fbclid=IwAR0eI1QdGv8lw-M76sJhky6YououeLMnMDA5G_aKPFljiFX-48cHyxo3XC8Ok, ale kde jsou ty fotky z Prim bible?Ty tam nevidim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 4. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2019 Můj názor se nemění. Je to chlív z Frýdku. Tím nechci urazit nikoho, kdo je tam doma. Jedná se o ten produkt a jeho výrobce. Tedy vedle MPM asi i Čínu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 4. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2019 ziadne nie su Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Odesláno 4. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2019 Vpadá to, že fotky jsou staženy. To je flexibilita Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 4. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2019 HOROR. Já jsem na jejich Instagramu i FB od fejku Orlíku zablokovaný, tak si naplivu asi jen do rukávu. Já taky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 4. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2019 Vpadá to, že fotky jsou staženy. To je flexibilita Je vidět, že jsou tady čísnko - MPM fušeři infiltrovaní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 4. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2019 normalne ma to nabada dat hlasovacku co je vacsi shit? A) Pavuky za 85 tacov Diplomaty od MPM :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 4. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2019 Já taky. Jejich chyba. Přicházejí tím o spousty hodnotných příspěvků. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 4. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2019 Neskutečnou prasárnou není jen LŽIVÉ přivastnění si historie tohoto modelu a jeho otrocké okopírování, ale i to, že ukradly mé obrázky a části textu z knihy HODINKY PRIM 1954-1994.Tohle je ale fakt mazec... To mi snad prijde nejhorsi, co MPM zatim udelalo. Fejkovani Orliku a ted Diplomatu je neco, co bych o nich i cekal. V lete by mohli fejknout treba Spartaky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 4. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2019 Mne to pripada smesny....Elton chrli mrdky chabe kvality, MPM zase ty svoje mrdky cinske kvality a obe firmy si mysli buhvijak nejsou luxusni.....Novodobe Primky jsou jen ztrata penez.Zlate Amfibije.....ty si na nic nehraji.....jakmile prestanou jit, tak prask s nima o hranu stolu a desetilety servisni interval maji za sebou. Tomu se rika luxus! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 4. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2019 Mne to pripada smesny....Elton chrli mrdky chabe kvality, MPM zase ty svoje mrdky cinske kvality a obe firmy si mysli buhvijak nejsou luxusni.....Novodobe Primky jsou jen ztrata penez.Zlate Amfibije.....ty si na nic nehraji.....jakmile prestanou jit, tak prask s nima o hranu stolu a desetilety servisni interval maji za sebou. Tomu se rika luxus! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joskas Odesláno 4. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2019 Pěkná ukázka jak má správně vypadat ocucaný bonbon.Diplomaty od MPM. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mipa Odesláno 4. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2019 Nezaznamenal jsem, zde na Fóru, informaci o počtu renovací v pravém Primu, a tak mne překvapil text v časopise: " ... opraví a zrenovují víc hodinek, než vyrobí těch nových. ... ", tedy víc než tisíc ročně. Je pro mne zajímavé, že je tolik Prim "chronomagorů" (podobných jako já ) ochotných si nechat opravit, ne zrovna levně, mechanické Primky . Viz obrázky níže. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonny919 Odesláno 4. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2019 Renovácie niekedy Elton ťahali, ale teraz už išla do popredia nová výroba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
accutron Odesláno 5. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2019 Ok, ale kde jsou ty fotky z Prim bible?Ty tam nevidim. Fotky i text byly z FB a stránek MPM staženy. Stalo se tak po odeslání emailu, kdy jsem MPM napsal, že se jedná o krádež mého duševního vlastnictví a že žádám o okamžité stažení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se