Přejít na obsah

Pravej Prim vs. levej Prim

Doporučené příspěvky

Cwe, Míro, se přestaň čílit, ti prdne cévka :-D

Stejně Míru podezřívám, že je tajným Ambasadorem MPM, vždy kolem jejich hodinek nadělá takový humbuk, že si jich všimnou i lidé, kteří by je normálně minuli ;)

myslím, že jsi viděl co nosím na ruce, o tu prasárnu co velebíte nestojím. děkuji

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Neskutečnou prasárnou není jen LŽIVÉ přivastnění si historie tohoto modelu a jeho otrocké okopírování, ale i to, že ukradly mé obrázky a části textu z knihy HODINKY PRIM 1954-1994.

Tohle je ale fakt mazec... To mi snad prijde nejhorsi, co MPM zatim udelalo. Fejkovani Orliku a ted Diplomatu je neco, co bych o nich i cekal. V lete by mohli fejknout treba Spartaky :)
Odkaz ke komentáři

Mne to pripada smesny....

Elton chrli mrdky chabe kvality, MPM zase ty svoje mrdky cinske kvality a obe firmy si mysli buhvijak nejsou luxusni.....

Novodobe Primky jsou jen ztrata penez.

Zlate Amfibije.....ty si na nic nehraji.....jakmile prestanou jit, tak prask s nima o hranu stolu a desetilety servisni interval maji za sebou. Tomu se rika luxus! :)

Odkaz ke komentáři

Mne to pripada smesny....

Elton chrli mrdky chabe kvality, MPM zase ty svoje mrdky cinske kvality a obe firmy si mysli buhvijak nejsou luxusni.....

Novodobe Primky jsou jen ztrata penez.

Zlate Amfibije.....ty si na nic nehraji.....jakmile prestanou jit, tak prask s nima o hranu stolu a desetilety servisni interval maji za sebou. Tomu se rika luxus! :)

:clap:  :lol2:

Odkaz ke komentáři

Nezaznamenal jsem, zde na Fóru, informaci o počtu renovací v pravém Primu, a tak mne překvapil text v časopise: " ... opraví a zrenovují víc hodinek, než vyrobí těch nových. ... ", tedy víc než tisíc ročně. Je pro mne zajímavé, že je tolik Prim "chronomagorů" (podobných jako já  :)) ochotných si nechat opravit, ne zrovna levně, mechanické Primky  :eek: . Viz obrázky níže.

post-19465-0-49011200-1546642197_thumb.jpg

post-19465-0-05594200-1546642212_thumb.jpg

post-19465-0-79246400-1546642224_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Ok, ale kde jsou ty fotky z Prim bible?

Ty tam nevidim. :(

Fotky i text byly z FB a stránek MPM staženy. Stalo se tak po odeslání emailu, kdy jsem MPM napsal, že se jedná o krádež mého duševního vlastnictví a že žádám o okamžité stažení.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...