patprom Odesláno 22. dubna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2016 Pořád mě baví :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 22. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2016 (upraveno) Supééér ... Upraveno 22. dubna 2016 uživatelem bobi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 23. dubna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2016 Dík a přikládám jednu bleskovou a filtrovanou :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 23. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2016 Jaky mas pocit z gumky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 23. dubna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2016 Paradni! Kaucuk je mekky a prijemny na ruce. Jeste aby ne za ten balik co za nej zadaji :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 23. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2016 Paradni! Kaucuk je mekky a prijemny na ruce. Jeste aby ne za ten balik co za nej zadaji :-)Kolik za nej chteji? . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
969 Odesláno 23. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2016 taky už jim čí dál více přicházím na chuť, ale i tak si myslím, že další zastávka je třeba tady v Maastrichtu. :-) http://steinermaastricht.nl/en/shop/products/rolexGMT-Master-II_7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 23. dubna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2016 taky už jim čí dál více přicházím na chuť, ale i tak si myslím, že další zastávka je třeba tady v Maastrichtu. :-) http://steinermaastricht.nl/en/shop/products/rolexGMT-Master-II_7Jo, blnr jsou bezvadne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 23. dubna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2016 Kolik za nej chteji? .320$ vcetne posty a UPS je doruci do 2 dnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
969 Odesláno 23. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2016 a co mě teda fakt úplně dostává jsou bicolor modrý suby, byl jsem se na ně včera podívat u Bechyněho a je to nářez... To se tak vysmívá jakejmkoliv pravidlům... je to prostě drzý a o to víc fascinující... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 24. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2016 320$ vcetne posty a UPS je doruci do 2 dnuJe to dost, ale tyhle si to zaslouzi . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 13. listopadu 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2016 Po dlouhé pauze jsou opět u mě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 13. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2016 Neříkám nic ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 13. listopadu 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2016 (upraveno) Neříkám nic ...Klidně říkej, stará láska nerezaví :-) Upraveno 13. listopadu 2016 uživatelem patprom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 13. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2016 Gratuluji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 13. listopadu 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2016 Dík, Davide. Mají ideální barvu do herny našeho dítěte :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 13. listopadu 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 13. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2016 Jednou jsem je držel v ruce a musím říct, že tohle jsou Rolexy, které by mě asi i zaujaly. Tak ať slouží a dělají radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vsudybyl Odesláno 13. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2016 (upraveno) Jednou jsem je držel v ruce a musím říct, že tohle jsou Rolexy, které by mě asi i zaujaly. Tak ať slouží a dělají radost.Jsou nejlepší. I když začínám mít dalšího velkého favorita a to mimo Rolex Upraveno 13. listopadu 2016 uživatelem vsudybyl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 13. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2016 Paradni zabaci!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se