Přejít na obsah

LONGINES TWENTY-FOUR HOURS

Kid_A

Doporučené příspěvky

Jsou krasne, skoda te velikosti. To je ale holt muj problem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kide, ty je plánuješ? V nabídce už nějakou dobu jsou.. (jako že to není horká novinka)

Hrozně se mi líbil koncept odkláp?cího pláště a chráněného proskleného průhledu na strojek, ale výška hodinek a hlavně fakt, že nakonec budu koukat na rotor automatu mi to nadšení zase vzalo.

Edit: přehlednější by s méně čísly sice byly, ale ztratily by myslím charakteristický výraz, ztuctov?ly by.

Upraveno uživatelem martar
Odkaz ke komentáři

Kide, ty je plánuješ? V nabídce už nějakou dobu jsou.. (jako že to není horká novinka)

Hrozně se mi líbil koncept odkláp?cího pláště a chráněného proskleného průhledu na strojek, ale výška hodinek a hlavně fakt, že nakonec budu koukat na rotor automatu mi to nadšení zase vzalo.

Edit: přehlednější by s méně čísly sice byly, ale ztratily by myslím charakteristický výraz, ztuctov?ly by.

ja bych je bral ale to by musely byt 39mm max. Tohle je imho nenositelny. 47.5 sileny:-((
Odkaz ke komentáři

V 39 by bylo to luštění času ještě zajímavější. Tenhle nepřehlednej koncept nebude nikdy pro mne, už vidim, jak se v noci proberu a zjišťuju pomocí odrazů světla kolik je to vlastně hodin. Když už, je mi milejší zpúsob samostatného indikátoru režimu dne a noci. Přerostlý a přeplácaný a nepraktický, jako většina s touto konstrukcí.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...