Kid_A Odesláno 30. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2016 (upraveno) Dabelska rec cisel - jak na cifru, tak i na zapesti. Prumer 47 mm... proste hodinky pro velky kluky... https://www.longines.com/#!/watches/heritage-collection/l2-751-4-53-4 Upraveno 30. března 2016 uživatelem Kid_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 30. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2016 Jsou krasne, skoda te velikosti. To je ale holt muj problem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadekNe Odesláno 30. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2016 Pěkný, akorát stačilo popis na každou sudou hodinu, bylo by to daleko přehlednější Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 30. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2016 (upraveno) Kide, ty je plánuješ? V nabídce už nějakou dobu jsou.. (jako že to není horká novinka) Hrozně se mi líbil koncept odkláp?cího pláště a chráněného proskleného průhledu na strojek, ale výška hodinek a hlavně fakt, že nakonec budu koukat na rotor automatu mi to nadšení zase vzalo. Edit: přehlednější by s méně čísly sice byly, ale ztratily by myslím charakteristický výraz, ztuctov?ly by. Upraveno 30. března 2016 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 30. března 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2016 Kide, ty je plánuješ? V nabídce už nějakou dobu jsou.. (jako že to není horká novinka) Hrozně se mi líbil koncept odkláp?cího pláště a chráněného proskleného průhledu na strojek, ale výška hodinek a hlavně fakt, že nakonec budu koukat na rotor automatu mi to nadšení zase vzalo. Edit: přehlednější by s méně čísly sice byly, ale ztratily by myslím charakteristický výraz, ztuctov?ly by. ja bych je bral ale to by musely byt 39mm max. Tohle je imho nenositelny. 47.5 sileny:-(( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 31. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2016 V 39 by bylo to luštění času ještě zajímavější. Tenhle nepřehlednej koncept nebude nikdy pro mne, už vidim, jak se v noci proberu a zjišťuju pomocí odrazů světla kolik je to vlastně hodin. Když už, je mi milejší zpúsob samostatného indikátoru režimu dne a noci. Přerostlý a přeplácaný a nepraktický, jako většina s touto konstrukcí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 31. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2016 Povedena promo fotka. V te velikosti by se to dalo nosit pres sako, jako pilotky pres bundu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se