Pepino777 Odesláno 25. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2022 (upraveno) Pravda pravdoucí, měl jsem řemeny od citizenu rád a ta signovaná spona mě fakt mrzí. Ale vrátil bych se ještě k té lumi, nevím jestli je to tím, že jsou hodinky vyrobené nedávno a neležely leta někde ve skladu, ale ta lumi je fakt perfektní. Příjde mi že je i silnější než na SKX. Upraveno 25. května 2022 uživatelem Pepino777 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
E36 Odesláno 25. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2022 (upraveno) To těžko říct, moderní lumi barvy na bázi hlinitanu strontnatého by měly degradovat s časem minimálně. Ale než SKX je silnější určitě, minimálně co se indexů týče, ty jsou na SKX takové zrnité, je vidět, že je vrstva slabá, ale to je dáno i vlastností potisku vs. trojrozměrné indexy na citizenu (aplikované myslím nebudou, spíš vyražené zespod cifru) - i když u toho soláru nevím, tam to možná bude nalepené Upraveno 25. května 2022 uživatelem E36 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EasyDaviD Odesláno 25. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2022 před 46 minutami, E36 napsal: Timestore, takže šedivka, ale kupoval jsem tam už x hodinek a nikdy jsem neměl problém. Nebýt toho, že jsem našel fotky nových modelů s podobnou prasárnou, myslel bych, že to je zmetek nebo fake Na Timestore som nakupoval iba raz a už nikdy viac. Miesto Tissotu pišiel FAKE, sú to strašní šmejdi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EasyDaviD Odesláno 25. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2022 (upraveno) před 49 minutami, E36 napsal: Upraveno 25. května 2022 uživatelem EasyDaviD Smazat duplicita Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 25. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2022 Tak to napiš sem: https://forum.chronomag.cz/topic/86562-timestorecz/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peter48 Odesláno 14. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2023 Moje nové Citizeny ecodrive a potapacske 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se