vraby Odesláno 31. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2016 ZdravímPoslední dobou mi to tady připadá jako na fejsu,nezdá se vám,nebo je to jen můj dojem? Nešlo by některé věci řešit v "dotazy-pelmel" ?Co vaše názory? Kdyby se to mělo někam zvrhnout (skoro vždy) tak raději LOCK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 31. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2016 Tak to zamkni hned. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 31. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2016 Co je to fejsu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 31. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2016 a preco klikas na zobrazit nove prispevky? Klikni na FORUM->SVYCARSKE hodinky a realizuj, citaj co ti vyhovuje.alebo ked uz nutne potrebujes klikat na nove prispevky tak si vlavo zvol OSTATNI a Filtrovat podla Fora. Tesilo ma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 31. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2016 Jen důkaz toho, že se tu lidé chtějí bavit a poradit i o jiných tématech a berou tuto komunitu za všeobecně informovanou a vzdělanou. Nevidím na tom nic špatného. Kdo chce psát a číst o hodinkách, píše o nich a čte. Kdo chce fotit, fotí. Jako hodinkový fórum to tu funguje a ostatní zábava je prostě ostatní zábava.A jak vidím v tvém profilu, jsi také návštěvníkem nehodinkových témat, potom nechápu tohle vlákno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 31. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2016 Já to také vidím jako komunitní bonus. Je to určitá kategorie lidí a než mít registraci na 20 dalších fórech, tak je fajn, že se dá většinou vše zmáknout tady. a hodinek je tu snad pořád dost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 31. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2016 Souhlas s Daemonem. Ja tady ziju deset let a nechci se furt bavit jen o setrvačkách a vterinovkach. Mozna nejsem tak erudovanej, ale bavi me diskuze o Apple, Co me nastvalo, atd. A skvela inspirace ve vlakne Filmy, Cetba, bundy Barbour, boty, apod. za me super. Spousta chlapu tady ma spoustu konicku a me ten náš "pánskej klub" baví. Ano, mozna nektery vlakna uz jsou trochu moc, ale sám jsem za tech let taky pár debilních založil, takze tezko soudit :-) Stejne jsme tu ale všichni z duvodu hodinek, to je láska, která nas spojuje (nekdy) :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 31. března 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2016 Jasně to chápu ,ale je tu dost vláken docela ujetech podle mě. Několikrát jsem tu pomoc také hledal a našel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 31. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2016 Jasně to chápu ,ale je tu dost vláken docela ujetech podle mě. Několikrát jsem tu pomoc také hledal a našel.No prave tezko soudit, co je pro jednoho ujetý, je pro druhýho třeba dulezita info, kterou potřebuje. Tezko tohle vyselektovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michelin Odesláno 31. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2016 Shledavam toto tema daleko zbytecnejsim nez ty na ktere autor poukazuje... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 31. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2016 Jasně to chápu ,ale je tu dost vláken docela ujetech podle mě. Několikrát jsem tu pomoc také hledal a našel.Ja teda nevim co sledujes na facebooku, ale tady mi to tak vubec neprijde. Kdyby to bylo jen o hodinkach, tak to zacne postupne vymirat. Vlakna co mi teda prijdou jako facebook jsou ty typu: hodinky a zeny, a fotecky lidicek na tomto forecku - ci jak se to jmenovalo clovek si muze vybrat kam vleze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 31. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2016 Je to jako se vsim vec nazoru. Opuntikoval jsi ta vlakna, ktera te nezajimaji. Ja bych zase opuntikoval Herni konzole a Cigara, napriklad... Pokud se v tech vlaknech nedeji nekalosti, tak je to proste Ostatni diskuze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prorok Odesláno 31. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2016 Já bych to nechal, je to přirozený vývoj komunity a když se to budeme snažit jakkoliv regulovat, tak podle jakého klíče? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chocholusik Odesláno 31. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2016 ako People naznacil, da sa vyfiltrovat to co Ta zaujima a mas poriesene... zatial si dokazal len to ze nehodinkove temy su navstevovane a prispieva sa do nich...PS: a FC ma takisto filter/unfollow funkcie kde si nastavis co nechces vidiet, skus ich pouzivat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 31. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2016 Se Vrabyho zastanu, mam take pocit, ze tech ostatnich temat je nekdy vice nez o hodinkach.... "Ostatni zabava" sem patri, ale vseho moc skodi. Diry v silnici, najemnici, Zonky, krbove vlozky, e-shopy na hadry, jak hubnout a podobne maji na webu Xstovek diskuznich for ci poraden. Chapu, ze regulace obsahu je nemozna, ale nez zalozim tema, tak trochu premyslet neuskodi, to nestoji nic, ale správa a provoz serveru vcetne navysovani kapacity uz ano... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 31. března 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2016 Tak nějak jsem to myslel,dík libor2002. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 31. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2016 Jako ja to chapu. Napriklad minuly tyden me prastilo do oci vlakno Jakou vybrat sekacku na travu. Cumim na to jako puk a rikam si, ze to je nejaka prca. Pak vidim skoro 300 prispevku. Evidentne to lidi zajima a je to ostatni diskuze, tak cajk. Budme radi, ze se dokazeme vyhnout tematum o polititce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michelin Odesláno 31. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2016 Me treba vyber sekacky nezajima, ale rad se podivam do tema "Bike"Ale abych se citil ukrivdeny, ze je tu tema vyber sekacky? To mi prijde dost.Vpodstate bychom celou sekci ostatni mohli zrusit. Jak v prodeji, tak v diskuzi. Coz? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 31. března 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2016 Me treba vyber sekacky nezajima, ale rad se podivam do tema "Bike"Ale abych se citil ukrivdeny, ze je tu tema vyber sekacky? To mi prijde dost.Vpodstate bychom celou sekci ostatni mohli zrusit. Jak v prodeji, tak v diskuzi. Coz?asi jsi nepochopil o co jde,nikdo není ukřivděný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 31. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2016 Já teda na Facebooku sleduju už jen hodinky. Normální slušní lidi už tam dávno nic nedávají. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.