Přejít na obsah

Chronomag-facebook ?

vraby

Doporučené příspěvky

Jen důkaz toho, že se tu lidé chtějí bavit a poradit i o jiných tématech a berou tuto komunitu za všeobecně informovanou a vzdělanou. Nevidím na tom nic špatného. Kdo chce psát a číst o hodinkách, píše o nich a čte. Kdo chce fotit, fotí. Jako hodinkový fórum to tu funguje a ostatní zábava je prostě ostatní zábava.

A jak vidím v tvém profilu, jsi také návštěvníkem nehodinkových témat, potom nechápu tohle vlákno.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Souhlas s Daemonem. Ja tady ziju deset let a nechci se furt bavit jen o setrvačkách a vterinovkach. Mozna nejsem tak erudovanej, ale bavi me diskuze o Apple, Co me nastvalo, atd. A skvela inspirace ve vlakne Filmy, Cetba, bundy Barbour, boty, apod. za me super. Spousta chlapu tady ma spoustu konicku a me ten náš "pánskej klub" baví. Ano, mozna nektery vlakna uz jsou trochu moc, ale sám jsem za tech let taky pár debilních založil, takze tezko soudit :-) Stejne jsme tu ale všichni z duvodu hodinek, to je láska, která nas spojuje (nekdy) :-)

Odkaz ke komentáři

Jasně to chápu ,ale je tu dost vláken docela ujetech podle mě. Několikrát jsem tu pomoc také hledal a našel.

Ja teda nevim co sledujes na facebooku, ale tady mi to tak vubec neprijde. Kdyby to bylo jen o hodinkach, tak to zacne postupne vymirat. Vlakna co mi teda prijdou jako facebook jsou ty typu: hodinky a zeny, a fotecky lidicek na tomto forecku - ci jak se to jmenovalo :) clovek si muze vybrat kam vleze.

Odkaz ke komentáři

ako People naznacil, da sa vyfiltrovat to co Ta zaujima a mas poriesene... zatial si dokazal len to ze nehodinkove temy su navstevovane a prispieva sa do nich...

PS: a FC ma takisto filter/unfollow funkcie kde si nastavis co nechces vidiet, skus ich pouzivat :D

Odkaz ke komentáři

Se Vrabyho zastanu, mam take pocit, ze tech ostatnich temat je nekdy vice nez o hodinkach.... "Ostatni zabava" sem patri, ale vseho moc skodi. Diry v silnici, najemnici, Zonky, krbove vlozky, e-shopy na hadry, jak hubnout a podobne maji na webu Xstovek diskuznich for ci poraden. Chapu, ze regulace obsahu je nemozna, ale nez zalozim tema, tak trochu premyslet neuskodi, to nestoji nic, ale správa a provoz serveru vcetne navysovani kapacity uz ano...

Odkaz ke komentáři

Jako ja to chapu. Napriklad minuly tyden me prastilo do oci vlakno Jakou vybrat sekacku na travu. Cumim na to jako puk a rikam si, ze to je nejaka prca. Pak vidim skoro 300 prispevku. Evidentne to lidi zajima a je to ostatni diskuze, tak cajk. Budme radi, ze se dokazeme vyhnout tematum o polititce

Odkaz ke komentáři

Me treba vyber sekacky nezajima, ale rad se podivam do tema "Bike"

Ale abych se citil ukrivdeny, ze je tu tema vyber sekacky? To mi prijde dost.

Vpodstate bychom celou sekci ostatni mohli zrusit. Jak v prodeji, tak v diskuzi. Coz?

asi jsi nepochopil o co jde,nikdo není ukřivděný

Odkaz ke komentáři

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...