Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Musím se pochlubit. Dnes (tedy spíš už včera) kurz pro ZP: při praktické střelbě devítkou 8/8 do černého, 7,65 7/8 do černého. Malorážka už tak slavná nebyla,4/8 do černého, ostatní v terči. teď už jen našrotit teorii a hurá na zkoušky. .)

Další "Un hombre malo" -  :D

Odesláno

Musím se pochlubit. Dnes (tedy spíš už včera) kurz pro ZP: při praktické střelbě devítkou 8/8 do černého, 7,65 7/8 do černého. Malorážka už tak slavná nebyla,4/8 do černého, ostatní v terči. teď už jen našrotit teorii a hurá na zkoušky. .)

STS Chvojkovice Brod :notworthy:  asi slušnej oddíl, s Tebou bych se teda taky do žádnějch větších akcí nepouštěl :lol2: leda tak tou malorážkou...

Odesláno

Kolegové,

prosím o radu, potřebuji doporučit šikovného puškaře v Praze. Browning BDM me stavkuje při vyhazování.

Díky za případné info

Odesláno

Kolegové,

prosím o radu, potřebuji doporučit šikovného puškaře v Praze. Browning BDM me stavkuje při vyhazování.

Díky za případné info

Hlavně ať tě ani nenapadne to dát Novotnému. V Praze nikdo jiný asi není bohužel. Můžeš zkusit p. Svobodu ve Velimi, ale nevím jestli dělá pistole. Nejbližší spolehlivý puškař i na pistole o kterém vím je až v Olomouci - p. Staněk.

Odesláno

Hlavně ať tě ani nenapadne to dát Novotnému. V Praze nikdo jiný asi není bohužel. Můžeš zkusit p. Svobodu ve Velimi, ale nevím jestli dělá pistole. Nejbližší spolehlivý puškař i na pistole o kterém vím je až v Olomouci - p. Staněk.

Třeba mu jen nechutnají ty patrony..

Odesláno

Dnes jsem tedy uspesne slozil zkousky odborne zpusobilosti :).

Strelba: pistole (CZ50) na 10 m 7 z 8 do cernyho, totez malorazka na 25 m.

Tak mam radost a dekuji timto Harrymu za trpelivost a dukladny pristup s pripravkou, a Carpacciovi za ochotu a cas na strelnici :).

post-6759-0-07358900-1397051786_thumb.jpg

Odesláno

Dnes jsem tedy uspesne slozil zkousky odborne zpusobilosti :).

Strelba: pistole (CZ50) na 10 m 7 z 8 do cernyho, totez malorazka na 25 m.

Tak mam radost a dekuji timto Harrymu za trpelivost a dukladny pristup s pripravkou, a Carpacciovi za ochotu a cas na strelnici :).

Gratulace a vítej :)

Odesláno

Koukám, že Štěpán má na svědomí ozbrojení půlky chronomagu..:) Využiji také veřejného prostoru, abych mu poděkoval za pomoc při přípravě. Složil jsem v lednu. Pak teda následuje dost opruz - doktorka, žádost o vydání ZP, čekání, nákupní povoleni, čekání, nákup zbraně, registrace, čekání, vydání průkazu zbraně..a teprve poprvé na střelnici. Asi má ta procedura svůj význam..ale s lidmi za přepážkou na pankrácké fízlarně jsem si mezitím už skoro začal tykat a probírat rodinné problémy. Ale Sig P226 v nerezu uz je doma v sejfu a o vikendu vystřílel svých prvních 200 včel.. No a už samozřejmě koukám po dalších, něco skladnějšího, pak taky revolver by nebyl špatnej, no a s malorážkou musí být taky legrace.. Další studna na peníze:)

Odesláno

Koukám, že Štěpán má na svědomí ozbrojení půlky chronomagu..:) Využiji také veřejného prostoru, abych mu poděkoval za pomoc při přípravě. Složil jsem v lednu. Pak teda následuje dost opruz - doktorka, žádost o vydání ZP, čekání, nákupní povoleni, čekání, nákup zbraně, registrace, čekání, vydání průkazu zbraně..a teprve poprvé na střelnici. Asi má ta procedura svůj význam..ale s lidmi za přepážkou na pankrácké fízlarně jsem si mezitím už skoro začal tykat a probírat rodinné problémy. Ale Sig P226 v nerezu uz je doma v sejfu a o vikendu vystřílel svých prvních 200 včel.. No a už samozřejmě koukám po dalších, něco skladnějšího, pak taky revolver by nebyl špatnej, no a s malorážkou musí být taky legrace.. Další studna na peníze:)

Levnější koníček než hodinky ;)

Odesláno

No Ja teda za tech 16let co mam zbrojak uz to tak ani nezeru:rolleyes:Chapu ze starsi rocniky co chteli mit zbrojak za komoušu to reší ale Ja ne:rolleyes:Mně k tomu zbrojaku donutila udalost v praci kdy sef si chtel delat zbrojak a nechtel v tom byt sam tak jsem s kamosem sel do toho s nim:rolleyes:a nejlepsi na tom bylo ze on to neudelal(strelby)a my jo:Dbyla to docela sranda:rolleyes:ale pak to udelal v druhem kole:rolleyes:kamos si koupil Glocka(na me nalehani jaka to je vyborna bezudrzbova zbran) a ja si samozrejmne jako zaryty fanda revolveru koupil Rugera super red hawk :Dproste bozi zbran v razi 357mag nema konkurenci:rolleyes:jeste snad Manuhrin a Casul ale to je podle vkusu kazdeho soudruha:rolleyes:<br /><br />Odesláno z mého GT-I8530 pomocí Tapatalk 2<br /><br />

Odesláno

Abych rekl pravdu tak mne vzdy zajimala raze 357 mag pro jeji perfektni presnost a pruraznost(narozdil od 9mm a 44 mag)ikdyz napr pruraznost raze 9mm je v nekterych pripadech vynikajici a lepsi nez raze 357mag ale sila dopadu a ustova rychlost a presnost na delsi vzdalenost hraje urcite pro razi 357 mag:Dmam to teda vyzkouseno s kolegama kteri maji devitky a nemaji naprosto zadnou sanci na razi 357 mag co se tyka presnosti a zastavovaciho ucinku-jiste ze s prodlouzenym zasobnikem v Glocku zastavite prakticky vsechno:D<br /><br />Odesláno z mého GT-I8530 pomocí Tapatalk 2<br /><br />

Odesláno

No ona ta ustova rychlost neni vsechno:rolleyes:napr. telef. seznam a jeho prustrel tady uplne vyhrava 9mm a je to proste eleganci strely narozdil od 357mag kde je spis ten devastujici ucinek ocelove kulky a ani tak nejde o pruraznost ikdyz mag. prorazi i kolejnici a tady si de itka opravdu ani nep...e:D<br /><br />Odesláno z mého GT-I8530 pomocí Tapatalk 2<br /><br />

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...