Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Tak pod to se podepisuju. Šel jsem poslední, ačkoliv to bylo hlavně proto, že jsem měl i C a střílel jsem ze dvojky a oni to tak chtěli. 

Abych trochu změnil téma. Zhruba dva měsíce sháním HK P30L. Měly bejt koncem května, ale najednou mi volaj, že prej je přivezly. To bylo včera. Nakonec to kupuju přes správce svojí střelnice, kterej to už pošéfil, ale mám tam nejspíš jednu, pokud se na mě nevykašlali, zamluvenou přímo na sebe. Takže náhodou nemá někdo zájem, než to odřeknu? V podstatě si myslim, že už se to rozebralo kromě týhle jedný. 

Upraveno uživatelem Sickboy
Odesláno

Hola, neválí se vám někde doma nevyužitej malej smiťáček, nebo taurusík? 5 ran, 2palec, musí bejt stříbrnej, ideálně se schovaným kohoutem.

Odesláno

Vidíš, tak přesně tohodle smiťáka bych zrovna potřeboval!

Dobrá volba. Vystřídal jsem na denní nošení několik pistolí a nakonece jsem nejvíc spokojenej s dvoupalcovou osmatřicítkou se skrytým kohoutem.

Odesláno

Tak k prekvapeni nedoslo, byt jsem z toho mel celkem dobrej pocit. Teorie v pohode, manipulace probihala dobre az do ty chvile, kdy jsem mel nasimulovanej slabej vystrel. Nabito skolnim nabojem, komisar rika "na povel zahajite strelbu". No a ja, jak mam vypatlano, mackam spoust, pac jsem to pochopil tak, ze ten pokyn uz teda zaznel. Dekujeme, nashledanou. Komisar byl jinak asi tak akorat prisnej, sympatickej, zadny velky speky pry nevymyslel. Sel jsem tak sestej, udelali, co jsem videl, dva.

A já si říkal takové pěkné Apliny, to musí být fanda do hodinek. Škoda, že jsme nepokecali, ale při tom stresu nebyla ani chuť.

Jen pro info. Z těch 15 lidí bylo úspěšných jen 5. Kámoš bohužel nedal střelbu a ještě v ten den mu psali termín, ale na jiné střelnici. Zkoušel to přehodit na Rajskou zahradu, ale marně. Mají plno snad až do srpna. 

Odesláno

Pohnojil střelbu, dal 3 z 5, asi stresem nebo nevím. A ještě při ukončení střelby nechal prst na spoušti. Je to každopádně škoda, dojít tak daleko. On jde tuším taky na začátku června, ale do Čestlic.

Odesláno

Se mi líbí, jak pořád blabla stres, bla bla stres. Houby! Nedostatek tréningu. Nenastřílet z krátké a ještě udělat krpu typu prst na spoušti bych přirovnal k neschopnosti se rozjet autem na rovince. Neřeknu malorážka, tam stačí celkem málo a je to v háji.

Odesláno

Na každýho funguje stres jinak. Já jsem byl dost v prdeli, ale na střelbu jsem si věřil a už jsem se uklidnil po manipulaci. Ale byli tam se mnou dva frajeři. Oba nasázeli test na plnej počet a odevzdali suverénně v podstatě ihned. Manipulace všechno měli dokonale nadrilovaný. Podle mě chodili i hodně střílet, ale byli tak namotivovaný, že se neudrželi a oba dva jeden jak druhej, vysypali těch 5 ran snad během 5 vteřin. Věřte tomu nebo ne, ale terč nebyl dotčenej. Fakt to prej bylo čistý. Takže klidně věřím tomu, že je to hned. 

Tak mi přišel HK P30L. Omluvte fotku, ale šílený světelný podmínky a nic moc mobil. Každopádně jsem hodně spokojenej. Vedle je nástřel z 15 metrů a neni můj. Asi začnu chodit bez přítelkyně. Drží to jak prase kost, vypadá to, že jí to při každý ráně vypadne z ruky, neumí nafutrovat zásobník, ale lítá jí to slušně. 

Taky jsem pořídil kydexový pouzdro na G43 a černění dostává šíleně zabrat. Vím, že je to pracovní nástroj, že Glocky stejně vypadaj jako když je někdo vyndá z konečníku atd., ale docela mě to sere. Dá se ten závěr nějak slušně renovovat a za kolik? Tim myslim jako né teď, ale třeba za pár let, až bude uplně totálně podrápanej. Protože už teď po tejdnu je to dost vidět. A to mám regulovatelnej svor a mám ho dost povolenej. 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Na každýho funguje stres jinak. Já jsem byl dost v prdeli, ale na střelbu jsem si věřil a už jsem se uklidnil po manipulaci. Ale byli tam se mnou dva frajeři. Oba nasázeli test na plnej počet a odevzdali suverénně v podstatě ihned. Manipulace všechno měli dokonale nadrilovaný. Podle mě chodili i hodně střílet, ale byli tak namotivovaný, že se neudrželi a oba dva jeden jak druhej, vysypali těch 5 ran snad během 5 vteřin. Věřte tomu nebo ne, ale terč nebyl dotčenej. Fakt to prej bylo čistý. Takže klidně věřím tomu, že je to hned. 

Taky jsem pořídil kydexový pouzdro na G43 a černění dostává šíleně zabrat. Vím, že je to pracovní nástroj, že Glocky stejně vypadaj jako když je někdo vyndá z konečníku atd., ale docela mě to sere. Dá se ten závěr nějak slušně renovovat a za kolik? Tim myslim jako né teď, ale třeba za pár let, až bude uplně totálně podrápanej. Protože už teď po tejdnu je to dost vidět. A to mám regulovatelnej svor a mám ho dost povolenej. 

Nenazval bych to namotivovanost, ale frajeřina, chtěli asi zamachrovat před samičkama. Někdo z té zastydlé puberty nikdy nevyroste. Taky jsem pár takových měl, ale ti to dali.

Co se týče povrchovky, tak mám pocit, že se to odrhne do určité úrovně a dál to nejde.

Odesláno

A co z toho plyne? Jakože to nebude reznout? S tim jsem ani nepočítal. Je to spíš jenom o vzhledu. Někde jsem čet doporučení, aby se vzala mince, celý se to odřelo, aby už člověk dál neřešil, jestli kydex nebo ne. Ale s tim se uplně neztotožňuju. 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...