Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

A jakou máte zkušenost s funkčností Občan▶️ CRZ. Mě to teď nefungovalo od pátku do neděle nonstop. Dokonce to psalo něco jako: "V současnosti nejste držitelem žádného zbrojního oprávnění" plus nějaký kód chyby. Nešlo to ani na PC, ani v mobilu (otvíráno přes prohlížeč, ne v aplikaci, kde to zatím nefunguje vůbec. Docela mě to rozladilo, nepotřeboval jsem to na nic důležitého, ale kdyby ano, měl bych asi smůlu.  

Odesláno

Až teď jsem našel tohle vlákno, tak sem hodím svůj 3 týdny starý přírůstek - CZ P10 C s kompenzátorem. Zatím vystřeleno do 100 ran. Ta spoušť je v porovnání s Achmedem (tak říkám svému Caniku) fakt peklo, ale soustřel se po druhé návštěvě střelnice začal lepšit, tak snad to půjde.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno (upraveno)
před 13 minutami, KurtCz napsal:

A jakou máte zkušenost s funkčností Občan▶️ CRZ. Mě to teď nefungovalo od pátku do neděle nonstop. Dokonce to psalo něco jako: "V současnosti nejste držitelem žádného zbrojního oprávnění" plus nějaký kód chyby. Nešlo to ani na PC, ani v mobilu (otvíráno přes prohlížeč, ne v aplikaci, kde to zatím nefunguje vůbec. Docela mě to rozladilo, nepotřeboval jsem to na nic důležitého, ale kdyby ano, měl bych asi smůlu.  

Mně ani kamarádovi to nešlo do pátku do neděle. V pondělí jsem si už mohl ověřit, že nové povolení R3 tam je. Ale celý víkend nešlo (tedy nejen mně, ale ani kámošovi) 🙄

Edit: Ano, psalo mi to tu samou nesmyslnou hlášku, metra mě poprvé vyděsila - že nejsem držitelem ZO. Ale, že to asi bude chyba systému, mi potvrdil až kamarád, kterému to dělalo to samé.

Upraveno uživatelem DarylVanHorne
Odesláno
Před hodinou, DarylVanHorne napsal:

Ta spoušť je v porovnání s Achmedem (tak říkám svému Caniku) fakt peklo, ale soustřel se po druhé návštěvě střelnice začal lepšit, tak snad to půjde.

Koukni na spoustě od Top Střely. Je to obrovský rozdíl. P10C mám taky a ta spoušť tomu hrozně pomohla. 

• Dát hlas 1
Odesláno
před 4 minutami, Maxmillian napsal:

Koukni na spoustě od Top Střely. Je to obrovský rozdíl. P10C mám taky a ta spoušť tomu hrozně pomohla. 

Díky za tip. Každopádně zatím chci zůstat u tovární, hlavně proto, že tohle "kladivo" beru jako výzvu.

Když se nechci prát s tou lopatou, je vždy v záloze Ahmed - ta jejich tovární spoušť je za ty prachy fakt super. Lepší jsem viděl jen u zbraní, co stojí cca 45K+

Ale děkuji za tip, jdu si to vygooglit a opravdu "jen podívat".

PS: je tu někdo, kdo už vyzkoušel tu novou TS3 (myslím na střelnici). Já byl na ni moc zvědavý, ale poté co jsem ji měl v ruce (pouze v ruce, žádná střelba),  si myslím že ušetřím hodně peněz.

Odesláno
před 57 minutami, DarylVanHorne napsal:

Ale děkuji za tip, jdu si to vygooglit a opravdu "jen podívat".

Kdybys to i chtěl zkusit a byl někde po Praze, tak se můžeme domluvit. 

Odesláno
před 21 hodinami, DarylVanHorne napsal:

Mně ani kamarádovi to nešlo do pátku do neděle. V pondělí jsem si už mohl ověřit, že nové povolení R3 tam je. Ale celý víkend nešlo (tedy nejen mně, ale ani kámošovi) 🙄

Edit: Ano, psalo mi to tu samou nesmyslnou hlášku, metra mě poprvé vyděsila - že nejsem držitelem ZO. Ale, že to asi bude chyba systému, mi potvrdil až kamarád, kterému to dělalo to samé.

Díky za odpověď. Fakt to tedy nemají moc promakaný. Kdyby to alespoň hlásilo třeba: "Bohužel nyní nefunguje propojení do CRZ, zkuste to později." Protože hláška: "V současnosti nejste držitelem žádného zbrojního oprávnění" není zrovna šikovná. Zvlášť, pokud by vyskočila v okamžiku, kdy ZO je potřeba někomu ukázat. .... A tisknout si co týden, nebo čtrnáct dní aktuální ZO a nosit ho po kapsách, no nevím, to asi nechci. To už bylo šikovnější nosit starý plastový zbroják a k němu potřebný prúkaz zbraně. 

• Díky 1
  • Dát hlas 1
Odesláno
před 23 hodinami, KurtCz napsal:

A tisknout si co týden, nebo čtrnáct dní aktuální ZO a nosit ho po kapsách, no nevím, to asi nechci. To už bylo šikovnější nosit starý plastový zbroják a k němu potřebný prúkaz zbraně. 

A jak pravil prodejce když jsem kupoval žrádlo - "ten papír si nechte, takových si vytisknu milion" a vyžadoval občanku. Bohužel měl pravdu. Tak jak se prokázat, když jednou nefunguje tohle a jindy zase portál občana? 🙄 Hlavně že je vše v digitálu, ale jak řekl @KurtCz ty plastový kartičky měly a stále mají něco do sebe... Ale už je to takhle a neuděláme nic.

• Dát hlas 2
Odesláno
V 3. 3. 2026 v 12:29, Pozorovatel napsal:

Už je hezky, tak příprava na sobotní kropení 😎

S Alsa nikdy žádný problém, vystříleno několik tisíc kusů. Nevím teda jak je to teď cenově, více jak rok jsem náboje nekupoval. 

Zato STV tragédie, spousty jsem jich vystřílel a vše v pohodě,  pak "rozebraný" Sig P365 a zásobník u G19. A to jich mám ještě tisíce doma a tak nějak nevím, co s tím. Už na to nemám odvahu. Takže buď koupit sadu a přeprachovat to nebo prodat někomu, kdo přebíjí na komponenty, nebo  někomu, kdo má koule to dostřílet. 😅

Odesláno
před 2 hodinami, cema napsal:

Zato STV tragédie

rovnako STV 223 scorpio, na zásobník 2 až 3 x závada neviem či nekalibrujú nábojnice, ale zvyčajne nedotlačilo nábojnicu do komory nehovoriac, že po streľbe čierny bordel v zbrani neviem čím to plnia, naposledy som mal podobnú skúsenosť keď som prebíjal do odstrelovačky 308W a použil posratý prach Lovex - to už nechcem zažiť .........

Odesláno (upraveno)

Abych dokončil story ohledně kolimátoru a zvětšováku z USA, tak obojí jsem hodil bez montáží do odbaveného kufru a došlo vše v pohodě (ikdyž kufr dojel o 2 dny později). 🫡

Upraveno uživatelem Z. Paul
  • Like 2
  • Dát hlas 3
Odesláno

TSko je super, ale musím uznat že @Maxmillianuv Alien je prostě neskutečný podvodník 🤣 Ta věc je sice divná, ale funguje skvěle.

Tímto velké díky za možnost vyzkoušet 👍

• Dát hlas 1
Odesláno

No a než jsem se dostal na střelnici tak jsem se zdržel v CZ u Hlaváku. Kluci chvíli hledali, ale nakonec našli a jsem zase chudší. Takže mé nové, ale již značně použité TS dostane menší upgrade 😍

• Dát hlas 1
Odesláno

Chlapi, u mého Buck Marka .22 LR mám problém, že při plném zásobníku (10) mně po prvním výstřelu nepřebijí další dva náboje. Hilzna vyletí ,ale nestihne se dobít další náboj. Když dám do zásobníku jen 8 nábojů, je to v cajku. Zkoušel jsem různé výrobce nábojů, ale u prvních dvou přebití stále stejný problém. Nemá někdo nějaký tip, kde by mohl být problém?

Odesláno
před 57 minutami, dykmore napsal:

Pružina v zásobníku..

Moc silná, nebo moc slaba? Je totiž nová, ale dělalo to i se starou :-(. Ale taky mně nenapadá nic jiného, než nějaký špatný poměr sil mezi pružinou zásobníku a vratnou pružinou závěru. Ale proč to nedělá, když dám jen 8 nábojů?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...