Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

No tak takhle jsem to zrovna nemyslel ...... ale :D

jinak za a) nosím bouchačku skoro všude

b ) vystřelit je takovej průser že bych asi nejdřív skusul zdrhnout

Upraveno uživatelem Uwe.T
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To je trošku demagogie, protože se bavíme o úmyslném použití nějakého předmětu jako zbraně, za účelem poškození nebo zabití. Zatím jsem nezaznamenal zvýšený výskyt vražd autem :-).

Tohle je taky trošku demagogie, protože úmyslně používané zbraně(za účelem poškození nebo zabití), bývají nejčastěji ilegálně držené. Celkem logicky.

Odkaz ke komentáři

"demonicke nastroje zla"?

To tady někdo tvrdil?

Já se jen domníval, že Evropa už od běžného nošení zbraní upustila a docela mi to vyhovovalo. Zbraně podle mého nejsou předmět jako každý jiný a jejich užívání ve společnosti bych přenechal ozbrojeným složkám ap. Nejsem zastáncem názoru, že když se ozbrojuje podsvětí, měla by se vyzbrojit společnost. Ta si od toho platí policii a armádu. S tím bordelem, co je u nás, to zní asi směšně, chápu. Samozřejmě, že možnost kontrolovaného držení zbraní nezpochybňuju, jen si myslím, že není příliš dobré veřejnost o tom přesvědčovat a tvrdit, že mít bouchačku je supr a bezva, protože pak si ji pořídí opravdu každý.

no pokaždý když se dočtu o střelbě třebas někde v baru, jak někdo postřílí půlku hospody, tak to znamená jenom to že tam nebyl nikdo kdo by ho svým qéérem moch zastavit,

pacifismus de jenom vocaď pocaď

Odkaz ke komentáři

"demonicke nastroje zla"?

To tady někdo tvrdil?

Já se jen domníval, že Evropa už od běžného nošení zbraní upustila a docela mi to vyhovovalo. Zbraně podle mého nejsou předmět jako každý jiný a jejich užívání ve společnosti bych přenechal ozbrojeným složkám ap. Nejsem zastáncem názoru, že když se ozbrojuje podsvětí, měla by se vyzbrojit společnost. Ta si od toho platí policii a armádu. S tím bordelem, co je u nás, to zní asi směšně, chápu. Samozřejmě, že možnost kontrolovaného držení zbraní nezpochybňuju, jen si myslím, že není příliš dobré veřejnost o tom přesvědčovat a tvrdit, že mít bouchačku je supr a bezva, protože pak si ji pořídí opravdu každý.

šílenci vraždící ve velkém páchají tuhle zábavu pokaždé v místech kde vědí že jim nehrozí žádné nebezpečí od odhodleného a OZBROJENÉHO člověka

Odkaz ke komentáři

Tohle je taky trošku demagogie, protože úmyslně používané zbraně(za účelem poškození nebo zabití), bývají nejčastěji ilegálně držené. Celkem logicky.

Já to myslel tak, že zbraň všeobecně je předmět, který je k tomu určen a jeho primární funkce je to co jsem psal, a to bývá zneužito. Auto je primárně vyráběno k dopravě a při jeho provozu dochází k nehodám při kterých jsou mrtví.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Tada
šílenci vraždící ve velkém páchají tuhle zábavu pokaždé v místech kde vědí že jim nehrozí žádné nebezpečí od odhodleného a OZBROJENÉHO člověka

Teoreticky, kdyby byl ozbrojen každý, tak by vlastně tu zbraň nikdo nemohl moc použít aby svévolně někoho napadl, protože by mu okamžitě někdo ustřelil kebuli...

Odkaz ke komentáři

Zbraně podle mého nejsou předmět jako každý jiný a jejich užívání ve společnosti bych přenechal ozbrojeným složkám ap. Nejsem zastáncem názoru, že když se ozbrojuje podsvětí, měla by se vyzbrojit společnost.

To je ale právě ta krása tý svobody: udělej to tak, uvidíš, že nikdo z "militaristů" nebo "kovbojíčků" ti to nebude rozmlouvat.

Správně jsi napsal: "podle mého". No a třeba podle Kibiho je to zas trochu jinak.

Odkaz ke komentáři

Do někoho střelit by měla být opravdu až ta poslední možnost. A to ještě jen zranující výstřel.

Tak to je ta nejlepší cesta k průseru,pokud se rozhodneš střílet tak  na tvrdo,jinak se staneš obětí mlýnského kola soudů.můžeš platit doživotně odškodné, z napadeného se stane útočník,protože on se tě podle jeho advokáta jen ptal kolik je hodin proto se sebou nosím pepřák, 38 jen vyjímečně,nechtěl bych ji použít,ale kdyby to bylo nezbytné nemířím na malíček

Mám pravdu kibi?

Upraveno uživatelem Conrad
Odkaz ke komentáři

Tak to je ta nejlepší cesta k průseru,pokud se rozhodneš střílet tak  na tvrdo,jinak se staneš obětí mlýnského kola soudů.můžeš platit doživotně odškodné proto se sebou mosím pepřák, 38 jen vyjímečně,nechtěl bych ji použít,ale kdyby to bylo nezbytné nemířím na malíček

Mám pravdu kibi?

Hm taky dobry,to je tesky

Odkaz ke komentáři

Tak to je ta nejlepší cesta k průseru,pokud se rozhodneš střílet tak  na tvrdo,jinak se staneš obětí mlýnského kola soudů.můžeš platit doživotně odškodné proto se sebou mosím pepřák, 38 jen vyjímečně,nechtěl bych ji použít,ale kdyby to bylo nezbytné nemířím na malíček

Mám pravdu kibi?

S dovolením odpovím sám. Nemáš pravdu a pokud to myslíš vážně vrat zbroják a kvéra. Jsi potenciálně nebezpečný člověk.

Odkaz ke komentáři

Nechtěl jsem, ale musím :D . Víte co mě dostalo ? Když jsem byl s rodinou na výletě na Pustevnách a vedle mě u stánku s klobásama stál dvoumetový chlap s 375 Magnum v podpaždním pouzdře, se dvěma dětma a tchýní :D .

To jsem měl jen kvůli tchýni. Aby moc nemluvila. Stejně to nepomohlo. :wallbash:

Odkaz ke komentáři

S dovolením odpovím sám. Nemáš pravdu a pokud to myslíš vážně vrat zbroják a kvéra. Jsi potenciálně nebezpečný člověk.

Asi ,podle situace ne? Ale otazka je jak se clovek zachova v adrenalinu ne? Debatovat o tom muzeme ,ale situace potom muze byt dost jina?

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...