majorZeman Odesláno 16. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2009 Potom mám ještě dva nebezpečné trhače Kolik tech kockozroutu ,jeste mas? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 16. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2009 Já nosím nůž. Občas nože. Jsem pevně rozhodnut jej použít. Kdyby mě někdo přepadl, tak si přiložím nůž k zápěstí a budu řvát, že jestli mě nenechá, že se podřežu a bude v průseru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majorZeman Odesláno 16. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2009 Já nosím nůž. Občas nože. Jsem pevně rozhodnut jej použít. Kdyby mě někdo přepadl, tak si přiložím nůž k zápěstí a budu řvát, že jestli mě nenechá, že se podřežu a bude v průseru. Hele nekde jsem cetl ,ze kdyz te nekdo napadne ,tak mas rvat,ze hori Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 16. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2009 Hele nekde jsem cetl ,ze kdyz te nekdo napadne ,tak mas rvat,ze hori Copak jsem blázen?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majorZeman Odesláno 16. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2009 Copak jsem blázen?! Ja nevim asi ne ,treba :-D Ja nevim asi ne ,treba :-D Ale fakt je ,ze kdyz budes rvat ,ze se podrezes ,hranici z blaznovstvim ,to by me nenapadlo :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 16. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2009 Hele mam taky teleskop ,nej je podle me ESP? cO MYSLIS? :-) Já ti nevím, tyhle technický serepatičky na závodní kočárek nepatří Ad 2 Naše dítě nesnáší zvuk ruskejch motorů, takže ze žigula určo ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majorZeman Odesláno 16. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2009 Rikam porad,chce to mit u sebe bambitku kdyby neco :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hciq Odesláno 16. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2009 Ja nevim asi ne ,treba :-D Ale fakt je ,ze kdyz budes rvat ,ze se podrezes ,hranici z blaznovstvim ,to by me nenapadlo :-) Ty neznáš Volkof-Hermannův sociální paradox. Poprvé byl zaznamenán v 50 tých letech ve státě Missouri. Nezaměstnaný farmář ve městě Hopkinsville úspěšně vyloupil pobočku banky Lehman Brothers a to tak, že si přiložil břitvu ke krční tepně a požadoval vyprázdnění hotovostních pokladen, jinak že spáchá veřejně sebevraždu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majorZeman Odesláno 16. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2009 Ty neznáš Volkof-Hermannův sociální paradox. Poprvé byl zaznamenán v 50 tých letech ve státě Missouri. Nezaměstnaný farmář ve městě Hopkinsville úspěšně vyloupil pobočku banky Lehman Brothers a to tak, že si přiložil břitvu ke krční tepně a požadoval vyprázdnění hotovostních pokladen, jinak že spáchá veřejně sebevraždu. Fakt jo ,to by me fakt nenapdlo,ale napadlo to jeho ,kdyby oni rekli ,tak se rizni frajirku ,nam krev nevadi a o jednoho pobudu mene :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaX Odesláno 17. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2009 ČZ 50 v zadní kapse u džín . Sice mám 2 pouzdra , ale ta kapsa mi vyhovuje . ( už mi to zde v jiném vlákně" takyodborníci" vymlouvali ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka404 Odesláno 17. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2009 ČZ 50 v zadní kapse u džín . Sice mám 2 pouzdra , ale ta kapsa mi vyhovuje . ( už mi to zde v jiném vlákně" takyodborníci" vymlouvali ). Je otázka jestli ti "takyodborníci" neměli pravdu. Tyhle malý prdlavky se nosí v opaskovém pouzdře na boku, nebo přímo vzadu za opaskem. Nosit to v zadní kapse džín je to samé, jako mít mobil v ponožce - taky nepoužitelné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaX Odesláno 17. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2009 Je otázka jestli ti "takyodborníci" neměli pravdu. Tyhle malý prdlavky se nosí v opaskovém pouzdře na boku, nebo přímo vzadu za opaskem. Nosit to v zadní kapse džín je to samé, jako mít mobil v ponožce - taky nepoužitelné. Jak to víš ? Taky jí máš ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka404 Odesláno 17. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2009 Jak to víš ? Taky jí máš ? Mam Walter PP, což je stejná koncepce. Dokonce je to podle něj i vyrobené někdy ve 40tých letech . Sice je to deklarované jako malá kapesní pistole, ale obávám se, že v té době u nás nic nevěděli o džínách Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaX Odesláno 17. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2009 (upraveno) Mam Walter PP, což je stejná koncepce. Dokonce je to podle něj i vyrobené někdy ve 40tých letech . Sice je to deklarované jako malá kapesní pistole, ale obávám se, že v té době u nás nic nevěděli o džínách Vidíš , a terazky hej . Upraveno 17. listopadu 2009 uživatelem HonzaX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majorZeman Odesláno 17. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2009 ČZ 50 v zadní kapse u džín . Sice mám 2 pouzdra , ale ta kapsa mi vyhovuje . ( už mi to zde v jiném vlákně" takyodborníci" vymlouvali ). To jo ,pouzdro je pouzdro ,ale zvyk je zelezna kosile :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka404 Odesláno 17. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2009 Vidíš , a terazky hej . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 17. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2009 Nojo, před válkou bylo 6,35mm běžná ráže pro osobní obranu, 7,65 už byla velká práže... Akorát lidi jsou teď větší a tlustší, takže je potřeba přizpůsobit i zbraně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majorZeman Odesláno 17. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2009 Nojo, před válkou bylo 6,35mm běžná ráže pro osobní obranu, 7,65 už byla velká práže... Akorát lidi jsou teď větší a tlustší, takže je potřeba přizpůsobit i zbraně O tom to neni ,uz vidim jak 6.35 nekoho zastavis ,tak mozna z metru do h ,ale jinak to je plivatko a 7.65 taky ,nebrat :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaX Odesláno 17. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2009 Když si vezmu široký kšandy, tak je to super . O tom to neni ,uz vidim jak 6.35 nekoho zastavis ,tak mozna z metru do h ,ale jinak to je plivatko a 7.65 taky ,nebrat :-( Pán je milovník velký rány . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka404 Odesláno 17. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2009 Když si vezmu široký kšandy, tak je to super . Stačí takováhle maličkost na opasek: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se