Tomas_2002 Odesláno 3. května 2015 Nahlásit Odesláno 3. května 2015 U Řeháků mi taky dvě krabičky vnutili. Magtech v ráži .380 .Vyměnil jsem si s ÚZZS několik mailů zda je to možné nosit nebo ne a pak jsem to ze zásobníku vysypal a jen to leží v trezoru. Sice tohle střelivo zkoušené nebylo ale spadá do "A" jako střelivo se zvýšeným ranivým účinkem.
ggrand Odesláno 3. května 2015 Nahlásit Odesláno 3. května 2015 Jsem zvědavý, jestli někdy zdravý rozum vyhraje a nic jako zakázaná střela kvůli "zvýšení ranivého" účinku nebude existovat. Kdyby to bylo alespoň rozumově zdůvodnitelné...
Fester Odesláno 3. května 2015 Nahlásit Odesláno 3. května 2015 Už jsem to ze zásobníku taky vysypal a zejtra koupím zase klasický SP. Stejně je to na palici, všem jde primárně o to, aby člověk netrefil dalšího za ha.zlem, což je u klasického FMJ s jeho průrazností celkem problém. A Ha.zl si tu munici sežene stejně a normální člověk z toho ma jen problémy. Holt odkaz sluníčkových pravdoláskařů...
tano Odesláno 3. května 2015 Nahlásit Odesláno 3. května 2015 Už jsem to ze zásobníku taky vysypal a zejtra koupím zase klasický SP. Stejně je to na palici, všem jde primárně o to, aby člověk netrefil dalšího za ha.zlem, což je u klasického FMJ s jeho průrazností celkem problém. A Ha.zl si tu munici sežene stejně a normální člověk z toho ma jen problémy. Holt odkaz sluníčkových pravdoláskařů...Plne, ale plne souhlasim. Otazka do pranice je, jestli je lepsi v krizove situaci pouzit uvedene strelivo a zlikvidovat utocnika na 1 vystrel a nasledne prijit o zbrojak+vyfasovat podminku. Anebo trefit dovolenym strelivem utocnika a nasledne dalsi lidi a jit na 2 roky natvrdo? Musel jsem, nezlobte se:).
FanThomino Odesláno 3. května 2015 Nahlásit Odesláno 3. května 2015 Už jsem to ze zásobníku taky vysypal a zejtra koupím zase klasický SP. Stejně je to na palici, všem jde primárně o to, aby člověk netrefil dalšího za ha.zlem, což je u klasického FMJ s jeho průrazností celkem problém. A Ha.zl si tu munici sežene stejně a normální člověk z toho ma jen problémy. Holt odkaz sluníčkových pravdoláskařů... Na hlavu to je, stejně jako třeba laserové zaměřovače nebo třeba i ta střelba dávkou, ale jen by jsem se ohradil, protože když se tohle zavádělo tak pravdoláskaři snad ani neexistovali. A na druhou stranu buďme rádi, že to máme alespoň takhle.
tano Odesláno 3. května 2015 Nahlásit Odesláno 3. května 2015 Na hlavu to je, stejně jako třeba laserové zaměřovače nebo třeba i ta střelba dávkou, ale jen by jsem se ohradil, protože když se tohle zavádělo tak pravdoláskaři snad ani neexistovali. A na druhou stranu buďme rádi, že to máme alespoň takhle.Laser muzes mit, ale jen na strelnici, pak ho musis sundat, coz je neprakticke z duvodu zastrelovani zbrane. Jinak laser je na obranu na pytel, nestacis ocima zareagovat. Jo takovy tlumic vystrelu, to by byla parada:), vestaveny pochopitelne.
FanThomino Odesláno 3. května 2015 Nahlásit Odesláno 3. května 2015 Laser muzes mit, ale jen na strelnici, pak ho musis sundat, coz je neprakticke z duvodu zastrelovani zbrane. Jinak laser je na obranu na pytel, nestacis ocima zareagovat. Jo takovy tlumic vystrelu, to by byla parada:), vestaveny pochopitelne.Mám za to, že je do zakázaný doplňek a bez výjímky ho mít nemůžeš ani na střelnici.Oni se v parlamentu snaží vykázat jednou za čas nějakou činnost a pak plodí pitomosti. Ale jak říkám, štěstí, že to máme alespon takhle. Jsou na tom jinde o dost hůř.
Lunochod Odesláno 3. května 2015 Nahlásit Odesláno 3. května 2015 Laser je Áčko a nesmíš ho dávat na kvér ani na střelnici. Nicméně vlastnit ho můžeš... Tlumiče by byli super, zahrádkáři by přestali prskat, střelnice co byli zavřené kvůli hluku by se mohli znovu otevřít. Jo a podotýkám, že co se kvérů týče, tak jsme na to velice dobře, lépe na tom jsou už jenom v USA.
tano Odesláno 3. května 2015 Nahlásit Odesláno 3. května 2015 Mám za to, že je do zakázaný doplňek a bez výjímky ho mít nemůžeš ani na střelnici.Oni se v parlamentu snaží vykázat jednou za čas nějakou činnost a pak plodí pitomosti. Ale jak říkám, štěstí, že to máme alespon takhle. Jsou na tom jinde o dost hůř.Ja vychazim z doby, kdyz jsem delal zbrojak a to je uz 19 let:), ne vazne bylo to tak: laser ano, ale pouze na strelnici, ne na noseni. Jdu to zjistit, jak to je:).
FanThomino Odesláno 3. května 2015 Nahlásit Odesláno 3. května 2015 Ja vychazim z doby, kdyz jsem delal zbrojak a to je uz 19 let:), ne vazne bylo to tak: laser ano, ale pouze na strelnici, ne na noseni. Jdu to zjistit, jak to je:).Nechci se hádat, ale myslím, že když jsem ho dělal já myslím v r. 1996, tak to tak bylo také. Je v tom samozřejmě ta absurdita - koupit můžeš/používat nesmíš, jako se střelivem.
Lunochod Odesláno 3. května 2015 Nahlásit Odesláno 3. května 2015 § 4Zbraně kategorie AZbraněmi kategorie A jsoua) zbraně1. vojenské, včetně odpalovacích zařízení, s výjimkou pušek, pistolí a revolverů, ověřených pro civilní použití, pokud podléhají ověřování podle zvláštního právního předpisu,2. samočinné,3. vyrobené nebo upravené tak, že lze utajit jejich účel, nebo u kterých byly původní charakter a podoba změněny tak, aby se jejich použitím mohly způsobit těžší následky, anebo zbraně maskované jako jiné předměty (zákeřné zbraně),4. palné nevyrobené z kovů, pokud nejsou identifikovatelné jako zbraně při kontrolách osob a zavazadel pomocí detekčních a rentgenových přístrojů,5. plynové nebo expanzní, nejde-li o dovolené výrobní provedení,6. střelná nástrahová zařízení a7. s pevně vestavěnými tlumiči hluku výstřelu nebo s pevně vestavěnými laserovými zaměřovači; střelivo1. se střelou průbojnou, výbušnou nebo zápalnou,2. pro krátké kulové zbraně se střelou šokovou nebo střelou určenou ke zvýšení ranivého účinku,3. které neodpovídá dovolenému výrobnímu provedení, a4. munice;c) doplňky zbraní1. tlumiče hluku výstřelu,2. zaměřovače zbraní konstruované na principu noktovizorů a3. laserové zaměřovače.
tano Odesláno 3. května 2015 Nahlásit Odesláno 3. května 2015 (upraveno) Nechci se hádat, ale myslím, že když jsem ho dělal já myslím v r. 1996, tak to tak bylo také. Je v tom samozřejmě ta absurdita - koupit můžeš/používat nesmíš, jako se střelivem.Jasny, vsak si to jen ujasnujeme:), jak zde nahodil lunochod: paragraf 4 hovori o pevne vestavenyma lasera. Tak nevim. Upraveno 3. května 2015 uživatelem tano
wizard-ov Odesláno 3. května 2015 Nahlásit Odesláno 3. května 2015 Laser na zbrani ne e. Nikde, nijak. Pokud na zbrani je, pak se jedná o "A".A abych n a s r a l Tomase_2002 tak jsem si koupil hnusného (ale funkčního) Glocka17. Tak. A máte to.
Fester Odesláno 3. května 2015 Nahlásit Odesláno 3. května 2015 Naprosto nesobecky se přiznám, že tlumič bych si taky dokázal představit a využít. Laser mi moc neříká, to se pak trefí skoro každé jelito... :-D
tano Odesláno 3. května 2015 Nahlásit Odesláno 3. května 2015 Naprosto nesobecky se přiznám, že tlumič bych si taky dokázal představit a využít. Laser mi moc neříká, to se pak trefí skoro každé jelito... :-DDobre Ty:). Jo tlumic, ten taky nebudu mit:).
Tomas_2002 Odesláno 3. května 2015 Nahlásit Odesláno 3. května 2015 Laser na zbrani ne e. Nikde, nijak. Pokud na zbrani je, pak se jedná o "A".A abych n a s r a l Tomase_2002 tak jsem si koupil hnusného (ale funkčního) Glocka17. Tak. A máte to. Mě tím nenas3reš, ve středu si mám jít pro Glock 43
FanThomino Odesláno 3. května 2015 Nahlásit Odesláno 3. května 2015 Jasny, vsak si to jen ujasnujeme:), jak zde nahodil lunochod: paragraf 4 hovori o pevne vestavenyma lasera. Tak nevim. Javor.Máš to dole bod c.3 (podtržený)
Fester Odesláno 3. května 2015 Nahlásit Odesláno 3. května 2015 A přitom udělat tlumič není nic složitého. Už jsem viděl funkční tlumič i z pumpičky na kolo... :-D
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se