wizard-ov Odesláno 9. května 2015 Nahlásit Odesláno 9. května 2015 Ty brďo - jestli to rube z .50 nebo něčeho podobného (a podle hilzen to vypadá že jo) tak potěš koště...
cema Odesláno 9. května 2015 Nahlásit Odesláno 9. května 2015 To je ruska protitankova puska PTRS, raze: 14,5 mm. Je to hrozna prda, mel jsem moznost dat si dve rany v leze. Mam i nejaky videa a fotky jestli je najdu.
Tittus Odesláno 9. května 2015 Nahlásit Odesláno 9. května 2015 To hovado váží 20 kg a když si člověk uvědomí, že dalších 20 kg výstroje má na sobě a k tomu ještě záložní AKM, tak s tím teda mává pěkně... :-) http://en.wikipedia.org/wiki/PTRS-41
Baldic Odesláno 9. května 2015 Nahlásit Odesláno 9. května 2015 Demonstrace zakona akce a reakce v praxi:
gandalf Odesláno 10. května 2015 Nahlásit Odesláno 10. května 2015 V prosinci 2014 jsem využil zbraňové amnestie a pořád nic. To jim to trvá. Kamarád co dělá "do zbraní" mi říkal, že jsem tou amnestií snížil hodnotu zbraně snad o 1/3 /P08-1912/. Stejně bych jí neprodal, ale je to zajímavý.
straspol Odesláno 10. května 2015 Nahlásit Odesláno 10. května 2015 Já ,,hlásil" dvě. Tu míň zajímavou mám už dávno zpátky, ale ta co je zajímavější furt leži u nich...
Lunochod Odesláno 10. května 2015 Nahlásit Odesláno 10. května 2015 To je taky nápad amnestovat zbraně... Co to je zač ?
Tomas_2002 Odesláno 10. května 2015 Nahlásit Odesláno 10. května 2015 V prosinci 2014 jsem využil zbraňové amnestie a pořád nic. To jim to trvá. Kamarád co dělá "do zbraní" mi říkal, že jsem tou amnestií snížil hodnotu zbraně snad o 1/3 /P08-1912/. Stejně bych jí neprodal, ale je to zajímavý. Já amnestoval jeden kousek v prosinci a před týdnem přišel z balistiky. Jinak samozřejmě KAŽDÁ neregistrovaná zbraň má o minimálně 1/3 větší cenu
Lunochod Odesláno 10. května 2015 Nahlásit Odesláno 10. května 2015 Já amnestoval jeden kousek v prosinci a před týdnem přišel z balistiky. Jinak samozřejmě KAŽDÁ neregistrovaná zbraň má o minimálně 1/3 větší cenu Je to tak ! Ale na druhou stranu prodávat neregistrovaný kvér v současné době by bylo dost o hubu. Takový pistolky...Aha tak to máš dobrý...
Jeremy Odesláno 11. května 2015 Nahlásit Odesláno 11. května 2015 V prosinci 2014 jsem využil zbraňové amnestie a pořád nic. To jim to trvá. Kamarád co dělá "do zbraní" mi říkal, že jsem tou amnestií snížil hodnotu zbraně snad o 1/3 /P08-1912/. Stejně bych jí neprodal, ale je to zajímavý.Já prodával kvér za 5000 a přišla mi nabídka, že bez ZP ho borec koupí za 35..Možná je to ještě horší, než 30%. Druhá věc, je, jestli za těch pár korun hrozí riziko lochu, a ještě hůř, představa, že s tím pak ten blb někoho střelí..
cema Odesláno 11. května 2015 Nahlásit Odesláno 11. května 2015 Tady je ta PTRS 41, a ve srovnání s M4kou :-). Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Ivan Lelák Odesláno 11. května 2015 Nahlásit Odesláno 11. května 2015 To je prd, U461 = 4 hlavně ráže 900 mm... :(Peenemunde, sobota, prodloužený víkend na motorkách) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Tomas_2002 Odesláno 14. května 2015 Nahlásit Odesláno 14. května 2015 Tak jsem se přihlásil na ten kurz u AEGIS. Za 2 a 1/2 hodiny po vyhlášení termínu měli naplněný maximální stav :-) Asi o to fakt je zájem.
gandalf Odesláno 14. května 2015 Nahlásit Odesláno 14. května 2015 Měl jsem v ruce Berettu Nano 9mm a docela mně překvapila ta "obrovská" mezera mezi pouzdrem závěru a tělem pistole. To jsou snad 2mm a je skrz to vidět. Do té mezery se může cokoli dostat /podle mého/ a asi by to byl problém. Nechápu tu konstrukci, proč tam ta mezera musí být.
Jeremy Odesláno 15. května 2015 Nahlásit Odesláno 15. května 2015 Měl jsem v ruce Berettu Nano 9mm a docela mně překvapila ta "obrovská" mezera mezi pouzdrem závěru a tělem pistole. To jsou snad 2mm a je skrz to vidět. Do té mezery se může cokoli dostat /podle mého/ a asi by to byl problém. Nechápu tu konstrukci, proč tam ta mezera musí být.Myslíš tuhle? To taky nechápu.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Lunochod Odesláno 15. května 2015 Nahlásit Odesláno 15. května 2015 Aha já myslel tu na straně. Této jsem si nevšiml.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se