Kairos Odesláno 6. února 2016 Nahlásit Odesláno 6. února 2016 S tim celkem souhlasim, ale co konkretne, kdyz 9L? (neresit razi, sla bych do 1911) Prijde mi, ze tradicni vyrobci posledni dobou trochu zaspali... Psal jsem to jiz drive, Dan Wesson vyrobil Guardian, to je 1911 v 9 Lugru, se zakulacenym slitinovym ramem, takze lehky, stihly, presny a krasny, jestli nepotrebujes v zasobniku 15 a vic fcel, tak je to idealni zbran, moje velmi oblibena.
Jeremy Odesláno 6. února 2016 Nahlásit Odesláno 6. února 2016 Psal jsem to jiz drive, Dan Wesson vyrobil Guardian, to je 1911 v 9 Lugru, se zakulacenym slitinovym ramem, takze lehky, stihly, presny a krasny, jestli nepotrebujes v zasobniku 15 a vic fcel, tak je to idealni zbran, moje velmi oblibena.Na střelnici a mazlení určitě fajn, ale na nošení mi 1911 moc praktický nepřijdou :-)
Kairos Odesláno 6. února 2016 Nahlásit Odesláno 6. února 2016 Na střelnici a mazlení určitě fajn, ale na nošení mi 1911 moc praktický nepřijdou :-)Velikost government bych na noseni take nedoporucoval, ale tenhle mensi s tim lehkym ramem je opravdu bezvadny, nosim bezne a neprekazi, netizi
A_J Odesláno 6. února 2016 Nahlásit Odesláno 6. února 2016 Na noseni mam G43, tohle vybiram vylozene na strelnici
Kairos Odesláno 6. února 2016 Nahlásit Odesláno 6. února 2016 Na noseni mam G43, tohle vybiram vylozene na strelnici tak to je jasny kandidat, Sig 210 :-)
A_J Odesláno 6. února 2016 Nahlásit Odesláno 6. února 2016 Sigy jsou skvely, ale nez pistoli v tehle cenove, tak radsi dalsi objektiv (na hodinky je to precejen jeste malo ).
Duke650 Odesláno 6. února 2016 Nahlásit Odesláno 6. února 2016 (upraveno) Pokud vyloženě na střelnici, zkus kouknout na Walther PPQ M2 ve verzi s pětipalcovou hlavní?http://www.guns-trade.cz/pistole-walther-ppq-m2-5inch-cerna-9x19mm-2473http://www.carl-walther.de/cw.php?lang=de&content=products&sub=2&subsub=22&product=1970 Upraveno 6. února 2016 uživatelem Duke650
Lunochod Odesláno 6. února 2016 Nahlásit Odesláno 6. února 2016 S tim celkem souhlasim, ale co konkretne, kdyz 9L? (neresit razi, sla bych do 1911) Prijde mi, ze tradicni vyrobci posledni dobou trochu zaspali... Zas tolik toho není no. V podstatě máš šest základních používaných typů a jejich derivace. Ty poslední tam uvádím jen pro zajímavost.* 1) 1911 v devítce2) klony CZ75 -> sphinx, tanfoglio3) SIG Sauer 226, 210 ...4) beretta5) pardini gt96) browning HP 7) walther p38*8) P089) TT3310) Smith wesson má taky něco svého...11) + nějaký další vykopávky
Harry Odesláno 7. února 2016 Nahlásit Odesláno 7. února 2016 S tim celkem souhlasim, ale co konkretne, kdyz 9L? (neresit razi, sla bych do 1911) Prijde mi, ze tradicni vyrobci posledni dobou trochu zaspali... No pak co řešíš? V Bearece jsou vždy nějaké originální Colty 1911 9mm a většinou prakticky nestřílené... Jinak na ozkoušení máme sadu - Glock 17,19,43, S&W M&P, PPQ, P-30, HS-9, 1911, Rex, Steyer M-A1, SIG 250 a další... EVO - vždycky jsem říkal jak je to bezva hračka. Jistě, policajti se můžou umručet k smrti (páč musí mít Há Ká, vole), vězeňská nadává (páč musí vypáskovávat zásobníky - ó hrůza!), ale normální lidi, především v semi auto verzi, jsou obyčejně nadšení... Já bych pro sebe například MP5 nechtěl ani za půl ceny EVA (a to stojí dvakrát tolik) - není to uživatelsky přívětivá zbraň a ta údržba Jistě, při střelbě (především dávkou) se chová líp, ale to je dynamický vs uzamčený závěr. Mně to třeba zase tak nevadí, ale uznávám že ten uzamčený se logicky chová líp. Nicméně vše ostatní je ve prospěch EVA... Jen pro zajímavost, měl jsem tu loni dva senior instruktory z USAF a nemohl jsem jim to vůbec vyrvat z rukou Byli prostě nadšení...
Jeremy Odesláno 7. února 2016 Nahlásit Odesláno 7. února 2016 Zas tolik toho není no. V podstatě máš šest základních používaných typů a jejich derivace. Ty poslední tam uvádím jen pro zajímavost.* 1) 1911 v devítce2) klony CZ75 -> sphinx, tanfoglio3) SIG Sauer 226, 210 ...4) beretta5) pardini gt96) browning HP 7) walther p38*8) P089) TT3310) Smith wesson má taky něco svého...11) + nějaký další vykopávkyNo tak to je hodně divnej seznam (když mluvíme o fullsizech, protože o nich se mluví: tak chybí klasiky Glock, HK, Steyr.. a asi mraky dalších; a vykopávek je tam naopak většina - od 6 dál - a pardini? Poruchovej exot. A to nemluvím o tom nesmyslném pořadí).Proto bych se, být Tebou, A_J, radši řídil Harrym a u něj pak vlastním rozumem a pocitem...
OldaA Odesláno 7. února 2016 Nahlásit Odesláno 7. února 2016 Má to sloužit na střelnici, místo originálu bych dal přednost modernější interpretaci, kde budou stavitelná mířidla, delší spoušť a fajn je i rampovaná hlaveň. No pak co řešíš? V Bearece jsou vždy nějaké originální Colty 1911 9mm a většinou prakticky nestřílené...
Lunochod Odesláno 7. února 2016 Nahlásit Odesláno 7. února 2016 Milý jeremy, aj chtěla evidentně fajn zbraň na střelnici. Její první volba by byla 1911, tím pádem v dalším výběru automaticky vylučujeme všechny čistě služební (hk) a striker fire zbraně (gecko, steyr, ap). Nechci aby to vyznělo tak že to jsou špatné zbraně to rozhodně ne, jsou to skvělé zbraně pro to, pro co byli vytvořeny - tj. pro příslušníka ozbrojených složek, kde primárním požadavkem je spolehlivost, odolnost a komfort střelby druhořadý. Schválně kdo známý/úspěšný závodně střílý s hk, steyrem, ppq? Nikdo. Všechno to jsou klony 1911, klony cz75, Sigy a občas nějakej exot s pardinou.
ax38 Odesláno 7. února 2016 Nahlásit Odesláno 7. února 2016 Já bych ještě pro žadatele ZP dal odkaz (není můj) na knihu Bezpečná manipulace se zbraní při zkoušce...Za přečtení stojí a třeba se dočtete věci co vám v kurzu neřeknou. http://uloz.to/xvACAoG/komenda-zip
Jeremy Odesláno 7. února 2016 Nahlásit Odesláno 7. února 2016 Milý jeremy, aj chtěla evidentně fajn zbraň na střelnici. Její první volba by byla 1911, tím pádem v dalším výběru automaticky vylučujeme všechny čistě služební (hk) a striker fire zbraně (gecko, steyr, ap). Nechci aby to vyznělo tak že to jsou špatné zbraně to rozhodně ne, jsou to skvělé zbraně pro to, pro co byli vytvořeny - tj. pro příslušníka ozbrojených složek, kde primárním požadavkem je spolehlivost, odolnost a komfort střelby druhořadý. Schválně kdo známý/úspěšný závodně střílý s hk, steyrem, ppq? Nikdo. Všechno to jsou klony 1911, klony cz75, Sigy a občas nějakej exot s pardinou.Spolehlivost, odolnost, komfort, celebrity? A pak hned P08, Tokarev, Pardini? Nějak jsme se v tom zamotali. Odvolávat se na to, čím se střílí závodně, je nesmysl, protože ačkoli mají všichni na celým světě stejný ruce, tak v US se střílí 1911, tady bohužel 75 a Glockem (furt na něj zapomínáš), v Itálii Berettou. Sigem, Pampalini a Browningem nikde. Spíš než o kvalitě zbraně to vypovídá o lokalitě a rozšířenosti.
Lunochod Odesláno 7. února 2016 Nahlásit Odesláno 7. února 2016 Nevytrhávej mi prosím věci z kontextu a čti pořádně. Ad. V prvním příspěvku jsem se snažil o taxativnín výčet všech typů full size, kovových devítek a to od nejvhodnější po nejméně vhodnou, což se mi podařilo do bodu šest. Další jsou uvedeny pouze pro zajímavost jak jsem uvedl. Spolehlivosr, odolnost jsem uvaděl v souvislosti s tvými glocky, steyry. Ne v souvislosti s p07. Napiš prosim kde jsem to uvedl, nebo z čeho tak usuzuješ? Vrcholoví závodní střelci zpravidla používají to nejlepší nikoliv nejdostupnější a to jak u nás tak ve světě. Těch pár myslivců co od vás střílí kvz glokem a čézetou opravdu nejsou reprezentativní vzorek. :-)
Jeremy Odesláno 7. února 2016 Nahlásit Odesláno 7. února 2016 nevim, proc do toho motas jeste myslivce, ale budes urcite velky expert! Tak hodne stesti s tokarevem a p08!
tano Odesláno 7. února 2016 Nahlásit Odesláno 7. února 2016 Kuci jsem majitel Glock a nemuzi rict proti nic. Je fakt, ze nejsem zavodni strelec. Napr. proti Beretta 92f je to imho lepsi zbran.
Jeremy Odesláno 7. února 2016 Nahlásit Odesláno 7. února 2016 Kuci jsem majitel Glock a nemuzi rict proti nic. Je fakt, ze nejsem zavodni strelec. Napr. proti Beretta 92f je to imho lepsi zbran.imho ne
tano Odesláno 7. února 2016 Nahlásit Odesláno 7. února 2016 (upraveno) imho ne Jakoze neni Glock spatny, nebo je Beretta lepsi ? Treba na uvedenou Berettu mam par vyhrat. Pokud pominu cenu, tak rychle vyndani hlavne protivnikem. Dal nachylnost na kvalitu streliva, vetsi vaha. Upraveno 7. února 2016 uživatelem tano
Lunochod Odesláno 7. února 2016 Nahlásit Odesláno 7. února 2016 Ale Jeremy to je vyloženě patetické...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se