Duke650 Odesláno 7. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2016 Diky vsem. Streda bude podle vseho hodne dlouhy den... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 7. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2016 Vsichni B+E jsme na zkouskach strileli jen z bambitky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 7. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2016 Vsichni B+E jsme na zkouskach strileli jen z bambitky.Ňáký extra buřty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 7. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2016 (upraveno) Proc? Dyt to tak je. Asi. Upraveno 7. února 2016 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 7. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2016 Nojo. Už je to hezkých pár let, co jsem dělal zkoušku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 7. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2016 Nojo. Už je to hezkých pár let, co jsem dělal zkoušku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 7. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2016 (upraveno) něco jsem udělal špatně Upraveno 7. února 2016 uživatelem straspol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.BSE Odesláno 8. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2016 Záleží na komisaři. Já jsem u A, B, E střílel a rozebíral jen krátkou. Kamarád u stejných skupin rozebíral pistoli, malorazku i brokovnici a střílel z pistole a malorazky. Na stejné střelnici, s jiným komisařem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dlubix Odesláno 8. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2016 Proc? Dyt to tak je. Asi. Určitě Ale je to na komisário. Může ti dát i dlouhou, ale tu MUSÍ pouze céčkaři. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 8. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2016 Určitě Ale je to na komisário. Může ti dát i dlouhou, ale tu MUSÍ pouze céčkaři.To jsem nevěděl. Stejně jsem rád že jsem tu malorážku dělal. Po letech jsem si sice koupil úplně jinou, ale i tak dobrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ax38 Odesláno 8. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2016 (upraveno) Duke650 Nechceš si udělat i skupinu A? Je to ve finale jen +700 kč. Žádost jde změnit před započetím psaní testů, alespoň nás se ptali jestli jsme definitivně rozhodnutí. Na E-čko takový AK47 ke sběratelským účelům nekoupiš Upraveno 8. února 2016 uživatelem ax38 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 8. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2016 Ani ne, nejak nemam potrebu hromadit harampadi, poridim jednu max dve pistolky a hotovo. Na vojenske zbrane nemam pomysleni od doby co jsem sel do civilu.... A kulovnice, brokovnice, malorazky a revolvery si muzu pujcit od tchana :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 8. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2016 Ani ne, nejak nemam potrebu hromadit harampadi, poridim jednu max dve pistolky a hotovo. Na vojenske zbrane nemam pomysleni od doby co jsem sel do civilu.... A kulovnice, brokovnice, malorazky a revolvery si muzu pujcit od tchana :-)Upřímně, fakt nevíš, kdy se Ti to bude hodit. Doporučuju, udělej i áčko. Jsem rád že ho mám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 8. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2016 Nechám si poradit, ale příklad s tím AK47 v mém případě nefunguje. K čemu to ještě může být v praxi dobré? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 8. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2016 Hlavně když si nějakou skupinu budeš chtít dodělat později, tak budeš muset dělat všechno znovu a když neprojdeš, seberou ti kompletně noty. :-( Proto je lepší si rovnou udělat všechno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew_C Odesláno 8. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2016 Zkoušku sice děláš znova v rozsahu potřebném pro požadovanou skupinu o kterou chceš ZP rozšířit, ale pokud neprojdeš, zbroják ti zůstává. Tohle nefunguje jako u řidičáku.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 8. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2016 A no jo, pravda, taky jsem to už dohledal. Nebylo to tak dřív, že ti sebrali všechno? Kolega si kdysi dělal dodatečně F a byl celej špatnej, že by mu sebrali všechno, kdyby neprošel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 8. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2016 Duke650 Nechceš si udělat i skupinu A? Je to ve finale jen +700 kč. Žádost jde změnit před započetím psaní testů, alespoň nás se ptali jestli jsme definitivně rozhodnutí.To je podle mě blbost, protože žádost dáváš na policajty a na zkoušce je jen komisař. Ten s tím nemá už nic společného. Dozor ze strany PČR je jen dozor. Pokud se to teda nedělá na fízlárně a pak přesun na střelby, ale to mi přijde jako přitažené za vlasy.K čemu je vlastně to A dobré ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.BSE Odesláno 8. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2016 Ggrand má pravdu. Nám dokonce řekli, že pokud jsme udělali chybu při volbě skupin máme smůlu. Chybu proto, že se měnily formuláře a u starých se krizkovalo nehodici a u nového hodící... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 8. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2016 Jo jo, u nás také chtěli dva lidé před zkouškou přidat další skupinu a řekli jim že to nelze, že si měli zavolat alespoň den před zkouškou na Policii a pak že by to šlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se