Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

No ty jsi spíše než hasič psychopat. Nehodlám to tady vyhrocovat, to je zjevně zbytečné a nebaví mě to. Mysli si, že jsi vodborník, na to máš právo, jestli přes spodní prádlo nebo přes svoje kule, to si vyber sám. Měl bys s touto pochybnou psychikou vrátit zbroják. Jinak si..... čao, vodborníku. :lol2:

Proč to tak hrozně hrotíš ? Já si taky myslím, že je to narcistickej blbec, ale proč bych se s tím měl rozčilovat ? Na tomhle fóru je ohromná spousta lidí - z nich prostě vždycky bude určité procento jako je Hasič. Tak ho neřeš, ber to s nadhledem a buď v klidu. Jestli si mysliš, že blbce změníš, když mu to řekneš, tak jsi vedle. Podívej se na ostatní - buď ho přehlíží, nebo z něj mají prd?l. Tak nekrm trolla a zůstaň v klidu :-)

Upraveno uživatelem Tomas_2002
Odesláno (upraveno)

Tebe neznám....... zatím, ale budu si Tě pamatovat. Takový mám nejraději.... neznaj a urážej. Budeš stejnej vodborník jako brokovnice 12mm a zkoušky jsem udělal na výbornou.  Běžte se bodnout oba. Ale pamatovat si tě budu....., a tvoví starou chápu, dyť ty ještě dítě hrající playstation....

Upraveno uživatelem Hasič
Odesláno

Tebe neznám....... zatím, ale budu si Tě pamatovat. Takový mám nejraději.... neznaj a urážej. Budeš stejnej vodborník jako brokovnice 12mm a zkoušky jsem udělal na výbornou.  Běžte se bodnout oba. Ale pamatovat si tě budu....., a tvoví starou chápu, dyť ty ještě dítě hrající playstation....

Přidej si mě na seznam taky, budu v dobré společnosti. Do budoucna přeju odbourat aspoň pár mindráků.

Odesláno

Nic nebude, ty jsi slusnej clovek! A jestli chces s klukama sdilet jejich bolistka, pockej az zalozi vlákno" jsem trapák a mám mindrák" a urážím druhe. Treba te jeremy veznou, jestli jseš narcis a blb. A musis umet strilet z brokovnice 22mm na playstationu. Te podminka.

Ahoj :) a tu spolecnost ichtylů ti nepřeji.....

Odesláno

Pak ještě ČZ P-07 a nakonec ČZ 75 Tactical Sports s úžasnou spouští, ale těžká jak kráva. Kdyby tak existoval kříženec PPQ (ergonomie úchopu) a ČZ (jasně čitelná spoušť) s cenovkou pod 20...

Odpověď zní Grand Power.

Odesláno

Grande máš K100 nebo něco jiného od GP?

Sice nejsem Grand, ale podelit se mohu. Mame v rodine p11. Prijemna a presna pistole, neuveritelne kratky reset a perfektni spous. Je velice presna diky systemu uzamykani. ALE, je opravdu hodne citliva na namazani a znecisteni. Umi se pak dost osklive kousnout.

Odesláno

Hmm o tom kousání jsem právě četl. Nic proti slovenským zbrojovkám, ale nápis Velká Síla bych asi blbě rozdejchával :-)

zkusím si z toho párkrát picnout, GP půjčují v Trigger Brno

Odesláno

Grande máš K100 nebo něco jiného od GP?

Nene, ale střílel jsem z toho, je to plasťák, takže poměrně lehké, v několika velikostech, už z výroby ti můžou poladit spoušť a vejdeš se do limitu. Můžeš mít verzi, kde nahoru zajišťuješ, uprostřed odjištěno a dolu deckoker. Myslím si, že za dané peníze toho moc lepšího pořídit nejde dle tvých požadavků. Na blbnutí na střelnici to není špatné, na semtam nošení taky ne.

Já jsem Glockař :D Ale chystám se obohatit se o něco kohotouvého.

Odesláno

Chodis taky strilet ? Jen tak nebo i lovec?

Jestli já, tak jen tak, ale už málo. Dřív docela dost IPSC, teď mě už baví víc airsoft v lese do kamarádů :-)

Beretta 92, 1911, Glock 40, Ruger KGP 331.

Odesláno

Ten airsoft dobrej relax...., ja se ted nejvic vyřadim s konverzi roni g2 a glockem. Mame strelnici kousek. Venkovni. Parada relax.

Odesláno

Hmm o tom kousání jsem právě četl. Nic proti slovenským zbrojovkám, ale nápis Velká Síla bych asi blbě rozdejchával :-)

zkusím si z toho párkrát picnout, GP půjčují v Trigger Brno

Kdysi jsem jí měl taky v hledáčku, ale pro tahle "drobnosti" jsem si to rozmyslel.

Odesláno

Přiobjednal jsem ke svému vnitřnímu kydexu od Excubitoru ještě jedno od RH Holsters. Menší porovnání třeba někomu pomůže v rozhodování, které vybrat.

Excubitor

+ tenký material

+ velmi dobré natvarování pouzdra

+ výřez v klipu pro poutko kalhot

- klip méně vhodný pro tlustý opasek

- absence nastavení svoru pouzdra (je ale velmi dobře nastaveno - bez výhrad)

RH Holsters 

+ možnost nastavení svoru pouzda

+ kvalitní klip

+ možnost přesazení klipu v náklonu (myslím, že 15o)

- horší natvarování pouzdra

Řekl bych, že obě pouzdra jsou prakticky srovnatelně kvalitní a obě velmi dobře použitelná. Pro opasek do 40mm, který nebude moc tlustý, bych vybral spíše Excubitor, pro tlustý opasek šíře větší, než 40mm. spíše RH H.

Vnitřní pouzdro od RH H. pro umístění zásobníku je naprosto perfektní a člověk o něm na těle ani neví.

post-25943-0-47381400-1456217746_thumb.jpg

post-25943-0-52959800-1456217752_thumb.jpg

post-25943-0-20721700-1456217761_thumb.jpg

post-25943-0-41136800-1456217766_thumb.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...