Tomas_2002 Odesláno 29. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2016 Ty se v tom teda pěkně hledáš Taurus .... Grand Power ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 29. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2016 (upraveno) Říkáš že máš s oběma nastříleno pár tisíc a obě se tě pokusily zabít, jo? Upraveno 29. června 2016 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blam Odesláno 29. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2016 Zmiziku kup si Festiny, ty budou na strelnic idealni. :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blam Odesláno 29. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2016 (upraveno) Dabl Upraveno 29. června 2016 uživatelem blam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 29. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2016 Zmiziku kup si Festiny, ty budou na strelnic idealni. :-DChodící terč. Nasrat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blam Odesláno 29. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2016 Ne ted vazne, nejlepsi bude asi neco v quartzu nejlepe s radiem a solarem. At uz G-shocky nebo protreky. Pokud nepotrebujes dalsi funkce Treaser, Wenger, Victorinox budou ideal. Jsem zvedav s cim prijedes priste na strelnici. Jinak Big T uz ma 858, tak to nekdy zajdeme provetrat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 29. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2016 Měl jsem na pazouře Laco Atacama - vyprášil jsem za den cca 500 kousků lugerů s Evem, Shadowem, něco s dlouhé atd... hodinky úplně v pohodě.Je pravda, že teď buď hodinky sundávám, nebo beru Timexy Explorery a tam je to fuk.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dlubix Odesláno 29. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2016 Ted zrovna na strileni nosim Rolex Submariner Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 29. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2016 Jestli nechodíš na laserovku, tak respekt ! Je fakt, že mám trošku nevýhodu, že jsem levák a ty šupičky do levé jsou už tedy dost citelné.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 29. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2016 Ted zrovna na strileni nosim Rolex Submariner Musím si zapamatovat, že je vod Tebe nechci koupit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dlubix Odesláno 29. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2016 (upraveno) Musím si zapamatovat, že je vod Tebe nechci koupit To uz jsi psal... Nejhorsi smrt je z vystraseni Kvarcky si kvuli tomu kupovat nehodlam Upraveno 29. června 2016 uživatelem dlubix Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 29. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2016 Ty už jsi se taky chlubil, že v tom střílíš. Držím palce, ať vydržej a až je budeš pouštět, poctivě kupujícímu řekni, co se s nima dělo :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dlubix Odesláno 30. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2016 Jiste, ze mu reknu, ze jsem je nosil... i do vody, si to predstav. Tak drahy hodinky, co kdyby do nich treba nateklo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 30. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2016 Vždycky jsem si hodinky sundával. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harry Odesláno 30. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2016 Už jsem to zmiňoval vícekrát - nesundavám a nastříleno mají už fakt tisíce... Střílím různý věci, i pouze levou rukou... Bez problému... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 30. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2016 Jiste, ze mu reknu, ze jsem je nosil... i do vody, si to predstav. Tak drahy hodinky, co kdyby do nich treba nateklo No, jestli nechápeš rozdíl mezi nárazem a vodou, tak je mi to jasnější.Na některý dveře se člověk nedobouchá.Howgh. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitvarak Odesláno 30. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2016 Moje Suby mají za sebou také pár tisíc osmatřicítek z lehkého dvoupalce, který kope jako kráva a stále fungujou. Až je dostřílím, budu informovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dlubix Odesláno 30. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2016 Moje Suby mají za sebou také pár tisíc osmatřicítek z lehkého dvoupalce, který kope jako kráva a stále fungujou. Až je dostřílím, budu informovat Tak to je Jeremymu taky neprodáš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronař Odesláno 30. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2016 Já střílím taky dvoupalec 357Mag.To abych neměl hodinky ani v kapse :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 30. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2016 ... Střílím různý věci, i pouze levou rukou... Bez problému...jenže ty seš jiná forma života Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se