Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Začínám mít pocit, že ty vůbec nejnebezpečnější okamžiky v životě Jamese Bonda nastávaly pravidelně vždy ve chvíli, kdy si před střelbou zapomněl sundat automaty... :D

Odesláno

Začínám mít pocit, že ty vůbec nejnebezpečnější okamžiky v životě Jamese Bonda nastávaly pravidelně vždy ve chvíli, kdy si před střelbou zapomněl sundat automaty... :D

Počkej, ten má ale vždycky fasovaný. Ty maj úplně jiný podmínky. Třeba jako že nejlepší terénní auto je jakejkoliv služebák, osobně ověřeno.

Odesláno

Sice jsem se nechtěl zapojovat, ale já střílel od 70. let s Poljotama a bylo to naprosto v pohodě /dokonce je ještě mám a fungují - to máte jako s Kalachem, hrubší práce, ale spolehlivá/. Později nějaké Sea-Gull, snad dokonce s Etou, ale tam se mi zadřel rotor /nemuselo to být střelbou/. Kdyby se to dalo spočítat, tak by to byly snad bedny nábojů a nikdy jsem hodinky neřešil /ale pravda je, že tehdy se obouruč moc nestřílelo/.

Odesláno

Počkej, ten má ale vždycky fasovaný. Ty maj úplně jiný podmínky. Třeba jako že nejlepší terénní auto je jakejkoliv služebák, osobně ověřeno.

Chodí sem i tvůj šéf ?

Odesláno

Mě přijde, že se to s tou opatrností vůči automatům trochu přehání. Existuje značně rozsáhlá kategorie vojenských automatů a nepředpokládám, že by si je vojáci před střelbou hromadně sundávali. Ostatně za zrození pánských náramkových hodinek prý vděčíme právě armádě, takže střelba a hodinky jdou pěkně dohromady :)

Odesláno

Tak já od svazarmovských dob sundávám hodinky pokaždé, v práci nosím pracovní kvarcki nebo digi..Ale kolegové střílí s hodinkami. Teda ti +-můj ročník.Mladší mají mobil... :wacko:

Odesláno

Náš americký partner - instruktor a bývalý policista - střílí naprosto ze všeho se subama, který má asi deset let. Neodkládá je nikdy a není jim vůbec nic. Jednou je dal na běžnou údržbu.

Odesláno

Teď jsem četl ve Střelecký revue, že to zakazování samonabíjecích pušek vzniklých... bla bla bla by neznamenalo konfiskaci, protože nechtěj hradit náhradu, ale majitel by jí nesměl prodat a nesměla by se ani dědit. Ovšem zajímalo by mě, v jakym režimu by pak fungovala, jestli bych z ní mohl střílet například na střelnici a nebo jestli by mi to nechali zakázanou zbraň v trezoru a hotovo. Nezajímá se o to někdo hlouběji? Já si teda myslim, že bych to stejně nemoh používat, ale kdyby to bylo jinak, tak bych asi ještě rozbil prasátko a koupil nějakou AR-15. 

Odesláno

Jak může být nějaký článek o něčem, co ani není na papíře z EU?! Nikdo zatím nevím, co ve skutečnosti projde po připomínkování.

Odesláno

Prosím o radu místní znalce... Přemýšlím nad nějakou delší zbraní na střelnici a výhledově třeba do obory. Minimálně se orientuji v pistolích, ale v kulovnicích jsem absolutně nepolíbený. Dívám se po něčem samonabíjecím, co by nemělo úplně vzhled vojenské zbraně se standardně neoddělatelnou pažbou (s ohledem na případnou buzeraci ohledně držení zbraní a přesunu do kat.A) Mým horkým kandidátem je značka Benelli, model MR1. Doporučíte, zavrhnete, nabídnete alternativu? Díky
http://www.zbraneamysliveckepotreby.cz/myslivecke-potreby-cz/eshop/0/0/5/1067-Samonabijeci-kulovnice-Benelli-MR1-raze-223-Rem-16

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno (upraveno)

Obora a samonabijeci zbraň to bych fakt blil.

Upraveno uživatelem Conrad
Odesláno

Možná by nebylo od věci se podívat do kalendáře, kolikátého je. Přesně díky takovým je myslivost u nás, kde je.

Odesláno

Petrando a jsi členem mysliveckého spolku nebo sdružení nebo jak tomu teď říkají? Já se domnívám, že nejsi. Kdybys byl, tak by tě ostatní nimrodi už měli "zpracovaného" a kupoval bys klasickou kulovnici s ořechovou pažbou a rytinami :-) Tím chci říct, že s touto Benelli mezi myslivce fakt nezapadneš...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...