Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

No nevím. Asi bych při deklarované 30 000 hodin životnosti baterie kolimátoru neřešil, že by se mohl vybít :-) Já tam sice navíc sklopná mířidla mám, ale jen proto, že jsem byl línej je sundat :D

Návštěvník Zmizík
Odesláno
  V 30. 10. 2017 v 10:02, Tomas_2002 napsal:

No nevím. Asi bych při deklarované 30 000 hodin životnosti baterie kolimátoru neřešil, že by se mohl vybít :-) Já tam sice navíc sklopná mířidla mám, ale jen proto, že jsem byl línej je sundat :D

30k, jo? Tak to na to fakt prdím. Dík.

Odesláno
  V 30. 10. 2017 v 10:04, Zmizík napsal:

30k, jo? Tak to na to fakt prdím. Dík.

Není to jen o hodinách ale i třeba o tom kde střílíš, pokud jen někde na kryté střelnici tak ok. Ale když sem byl celý den venku a ještě do toho opravdu hodně pršelo tak sem byl rád za mířidla protože ta tečka z kolimátoru se na tom mokrým skle hledala docela blbě a ještě se tak hnusně "zdvojovala". Samozřejmě že za slušného počasí potřeba nejsou. Proto se dají koupit i mířidla sklopná

Návštěvník Zmizík
Odesláno
  V 30. 10. 2017 v 23:01, Speedster napsal:

Není to jen o hodinách ale i třeba o tom kde střílíš, pokud jen někde na kryté střelnici tak ok. Ale když sem byl celý den venku a ještě do toho opravdu hodně pršelo tak sem byl rád za mířidla protože ta tečka z kolimátoru se na tom mokrým skle hledala docela blbě a ještě se tak hnusně "zdvojovala". Samozřejmě že za slušného počasí potřeba nejsou. Proto se dají koupit i mířidla sklopná

Sklopna? Tak ja si je radsi koupim.

Odesláno (upraveno)
  V 3. 11. 2017 v 14:59, straspol napsal:

Pánové, je mezi námi nějaký majitel flobertky Mayzus- Balalayka ? 

Omlouvám se za OT, ale nejde mi odeslat SZ (prodej primek), děkuji za kontakt.

Edit: určeno pro "straspol"

Upraveno uživatelem Jo.hny
Odesláno

Neví někdo nebo nemá zkušenost.

Naplnim bubinek u sberatelskeho Britského Bulldock Revolveru běžným způsobem a ze 6ks. mi vystreli napr. jen 3ks. Samozřejmě vse dělám jak mám a i když nenatahnu kohout a rovnou strilim, tak též nějaké nevystreli. Další bublinek naplnim a ze 6ks. vystreli třeba 4ks.

Na nevystrelenych nabojich přesně zapalkach viz. fotografie zůstane jen malý dulek.

Díky za rady.

post-9241-0-82423800-1509905593_thumb.jpeg

Odesláno

Teď jsem se na to díval ze strany a přijde mi, ze udernik je někdy jakoby krátký, ze nedosáhne na zapalku.

Je to možný?

V 5. 11. 2017 v 18:33, Hasič napsal:

Slabe perko uderniku nebo tvrda zapalka naboje,... :)

Odesláno

Nevíš prosím kdo se tomu věnuje a dokázal by to opravit?

Díval jsem se po internetu a několik puskarstvi atpod. jsem našel, ale myslel jsem, jestli neznáš někoho z dobrým doporučením.

Dekuju.

V 5. 11. 2017 v 19:03, Hasič napsal:

Je to mozny. Muze byt uz ojebany a kratky. Nekdy je nutno ho renovovat...

Odesláno

Přijdou mi ty zápalky v nábojích dost utopené. Asi to chce delší úderník.Možná by stačilo úplně  rozebrat a vyčistit, kohout je asi s odskokem a úderník pevný- ne ? 

Už je to staroušek, skoro bych ho nechal odpočívat.....

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...