Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Tada
Odesláno

Bodák dělá jiné, větší... :D Ale to se musí člověk rozeběhnout a křičet "urááááááááá, za Stalinaaaaaaaaa" To je pak desítka jak vyšitá :D

• Dát hlas 1
  • Hlasovat proti 1
Odesláno

Jsem ten poslední, kdo by o toto měl zájem... Nicméně bych rád požádal moderátory o uzamčení tohoto vlákna.

Raději nic a mít klid, než toto ejakulační vlákno pana Tady... Nechť se realizuje na fórech o zbraních, jistě ho tam rádi uvidí.

Prostě už je toho fakt moc :sad01_anim:

Návštěvník admira
Odesláno

Harry: prece jenom je to vlakno o zbranich, takze mam-li obecne spatny pocit ze zbrani, ignoruji toto vlakno a neprispivam.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Zkusím to tady - neví prosím náhodou někdo, kde lze za dobrou cenu koupit/získat ammo boxy ? Viz.obrázek.

Spíše menší velikost, chtěl bych něco stylového do garáže na různé blbost co se mi tam furt povalují:-) Díky.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Návštěvník Tada
Odesláno

V armyshpech mivaji, zkus taky www.bvs.cz nebo www.zelenysport.cz

Odesláno

to tada: díky za info, ale spíše bych bral tip na nějaký třeba hromadný odprodej, na netu jsou ceny docela vysoké, pár jsme jich koupil po 100 Kč, ale nebylo toho dost, budu jich potrebovat spoustu (nez to vsechno uklidim :-)

Návštěvník Tada
Odesláno (upraveno)

Nojo, tyhle stylové americké, ideálně od .50 cal munice jsou prostě drahé... Kdyby ti stačily dřevěné bedínky od nábojů, které používala Varšavská smlouva, tak bys ušetřil.

Tady něco maj a nějakou za 100 něco... KLIK

Upraveno uživatelem Tada
  • po 2 týdnech...
Návštěvník Tada
Odesláno (upraveno)

Jay Doll: To není .44 Magnum :)

Jinak pro všechny - nahrál jsem záložní kopii svého DVD na online uložiště, takže kdyby někoho zajímalo toto:

http://www.youtube.com/watch?v=ZTr8xvkUWp4

stačí napsat o heslo k soubouru.

Je to docela zajímavé instruktážní video, 4 DVD to jsou.

Upraveno uživatelem Tada
Odesláno

Glock 17 či 19 Compact, ČZ 75 Compact nebo Walther P99? Chci rozšířit arzenál a potřebuji slyšet názory dalších lidí, zejména praktické zkušenosti..

Vše v ráži 9 mm Luger

Odesláno

Doplnění pro pacifisty a multikulturalisty: dotaz jsem zadal i na odborná fora, tady je to doplňková anketa pro potvrzení možného výběru i z "druhé strany". Dík za pochopení.

Návštěvník Tada
Odesláno

U G17 a G19 je potřeba pořádně vyzkoušet, jestli na 19 dobře poskládáš prsty, protože 19 má méně místa pod lučíkem spouště, než 19 a může tě to tlačit do prostředníku a kazit ti úchop. S Čízou asi chybu neuděláš a P99 je taková dost exotická, kdežto na Glocky a Čízu můžeš nakoupit příslušenství, že se ti protočí panenky... Za mě ale GLOCK, nemá se na něm co "podělat", má to svoje důvody, že je populární.

Odesláno

Glock 17 či 19 Compact, ČZ 75 Compact nebo Walther P99?

Já osobně bych zůstal u ČZ. Je to kvalitní, léty prověřená zbraň. Glocky já osobně nedoporučuju, ještě jsem nenašel žádnej, který by mi padnul do ruky - podotýkám, že je to pouze můj subjektivní pocit - pažba má, na mne, takovej divnej úhel a prostě mi nesedí. A vadí mi ten plast.

Waltera jsem v ruce ještě neměl, takže němu nemohu nic říct.

Odesláno

Glock je pěkná hračka se spoustou nástavců. Nejsem ale killer a tak mi

vadí, že nejde vypustit úderník.

Na P99 se mi líbí možnost vypustit úderník a případně jde krátkým pohybem znova natáhnout.

ČZ75 Compact mám, líbí se mi opticky, pro někoho kdo to nenosí denně je blbuvzdorná. A co jsme trénovali nějakou tu obranu, tak mi přišla na intuitivní střelbu nejlepší.

S každou z těch pistolí se dá naučit, s ČZ to jde imho nejrychleji.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...