Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Většina Tokarevů je poskládanejch z více pistolí a čísla mají přebroušené a nebo částečně přetlučený a policajti to nijak neřeší. Já mám na svém novou hlaveň a původní číslo je seknutý majzlíkem na štorc a vedle vytlučený číslo mojí TT30 a při přihlašování policajt nehnul brvou a vše zapsal a přihlásil. Ono to nebude tak horký

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V sobotu jsem byl po mnoha letech na střelnici, vzal jsem sebou Glock 30 (.45), NAA (.22 WMR), obě mám přes 20 let a pak Ruger LCP (9 mm Browning) a brokovnici Derya SPX-101, ty mám cca rok, ale ještě jsem si z nich nevystřelil. Hned bylo jasné, že se mi zhoršil zrak, s brýlemi jsem měl ostrý terč ale rozpatlaná mířidla a bez brýlí naopak. Ale desítky, možná stovky tisíc vystřelených ran v době, kdy jsem objížděl závody IPSC a trénoval několikrát týdně, byly znát a překvapivě mi to šlo celkem dobře. LCP mi létal sice trochu  nízko (to dořešíme), ale překvapil mne malý soustřel na 10 m. Ještě větším překvapením byl minirevolver NAA, i s ním šlo udržet soustřel kolem 10 cm, což je u revolveru, který není v ruce skoro vidět a má asi 2 cm dlouhou hlaveň, skvělé. Glock 30 je můj starý kamarád a rozuměli jsme si hned. Nejvíc jsem se těšil na brokovnici, je to pumpa bez pažby, strašné pumelenice, ale popravdě jsem čekal větší zpětný ráz (asi šetrné náboje). Bezva je, že broky opravdu létají tam, kam namířím namontovanou svítilnu Fenix s DO. No a kromě toho jsem si zastřílel nějakým revolverem .38 Spec., Walterem P38 a původním českým Škorpionkem, to je prima mazlík, jen ty nábojnice lítaj kolmo vzhůru a ze stropu na mne shazovaly kousky malby, měl jsem hlavu samý "lup". 

Bylo to skvělé sobotní dopoledne...:-). 

post-3283-0-71347100-1520850470_thumb.jpg

post-3283-0-25477700-1520850494_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Tak dlouho trvá v Praze vystavení papírů, bez nich ani ránu a nemožnost nošení,manipulace.

Tak to Vas lituji, u nas je to do dalsiho pracovniho - uredniho dne, tedy treba od pondeli do stredy a pokud na to specham tak jsem se s nimi domluvil ze rano jsem to donesl a pred zavirackou tentyz den jsem mel papiry. Mame tady v Trebici moooc hodnou pani a i pan je v pohode (ja tedy radsi pani).

Odkaz ke komentáři

Brno také rychlovka. Dokonce jsem svého času stihl vyzvednout Zbrojak, vyřídit nakupko, koupit kver a ten den registrovat a s průkazem zbraně ještě ten den střelnici...

Edit: v jeden den...

Upraveno uživatelem Boudy
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...