lukas.78 Odesláno 8. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2018 Tak je to funglovka z celkem velké kamenne prodejny a hned mě řekl že ji musím jít přihlásit. Doufám že to bude ok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zelenina Odesláno 8. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2018 To bude v pohode Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zelenina Odesláno 8. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2018 Pri prodeji to museli zadar do centralu.Hlaven bude mit urcite zkusebnu. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.78 Odesláno 8. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2018 Snad ano, držte palce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmako Odesláno 8. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2018 Žádné nervy, Kahr má také číslovaný pouze rám, hlaveň má jenom zkušebnu, závěr netknutý. Přihlášení bez problému. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lumberjack Odesláno 8. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2018 Většina Tokarevů je poskládanejch z více pistolí a čísla mají přebroušené a nebo částečně přetlučený a policajti to nijak neřeší. Já mám na svém novou hlaveň a původní číslo je seknutý majzlíkem na štorc a vedle vytlučený číslo mojí TT30 a při přihlašování policajt nehnul brvou a vše zapsal a přihlásil. Ono to nebude tak horký Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 12. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2018 V sobotu jsem byl po mnoha letech na střelnici, vzal jsem sebou Glock 30 (.45), NAA (.22 WMR), obě mám přes 20 let a pak Ruger LCP (9 mm Browning) a brokovnici Derya SPX-101, ty mám cca rok, ale ještě jsem si z nich nevystřelil. Hned bylo jasné, že se mi zhoršil zrak, s brýlemi jsem měl ostrý terč ale rozpatlaná mířidla a bez brýlí naopak. Ale desítky, možná stovky tisíc vystřelených ran v době, kdy jsem objížděl závody IPSC a trénoval několikrát týdně, byly znát a překvapivě mi to šlo celkem dobře. LCP mi létal sice trochu nízko (to dořešíme), ale překvapil mne malý soustřel na 10 m. Ještě větším překvapením byl minirevolver NAA, i s ním šlo udržet soustřel kolem 10 cm, což je u revolveru, který není v ruce skoro vidět a má asi 2 cm dlouhou hlaveň, skvělé. Glock 30 je můj starý kamarád a rozuměli jsme si hned. Nejvíc jsem se těšil na brokovnici, je to pumpa bez pažby, strašné pumelenice, ale popravdě jsem čekal větší zpětný ráz (asi šetrné náboje). Bezva je, že broky opravdu létají tam, kam namířím namontovanou svítilnu Fenix s DO. No a kromě toho jsem si zastřílel nějakým revolverem .38 Spec., Walterem P38 a původním českým Škorpionkem, to je prima mazlík, jen ty nábojnice lítaj kolmo vzhůru a ze stropu na mne shazovaly kousky malby, měl jsem hlavu samý "lup". Bylo to skvělé sobotní dopoledne...:-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.78 Odesláno 12. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2018 Tak Shield přihlášen. Koukala na něj tedy dlouho, ale nakonec paní neřekla ani slovo (a já raději také ne, poděkoval jsem a mazal :-D) Za tři neděle se může střílet, nemůžu se dočkat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lumberjack Odesláno 12. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2018 Proč až za tři neděle? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.78 Odesláno 12. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2018 Tak dlouho trvá v Praze vystavení papírů, bez nich ani ránu a nemožnost nošení,manipulace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 12. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2018 Docela dobrá nabídka ne ? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tyfo Odesláno 12. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2018 Tak dlouho trvá v Praze vystavení papírů, bez nich ani ránu a nemožnost nošení,manipulace.Tak to Vas lituji, u nas je to do dalsiho pracovniho - uredniho dne, tedy treba od pondeli do stredy a pokud na to specham tak jsem se s nimi domluvil ze rano jsem to donesl a pred zavirackou tentyz den jsem mel papiry. Mame tady v Trebici moooc hodnou pani a i pan je v pohode (ja tedy radsi pani). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 12. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2018 U nás v Rychnově nad Kněžnou registrace vyřizují cca do 30 minut...:-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boudy Odesláno 12. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2018 (upraveno) Brno také rychlovka. Dokonce jsem svého času stihl vyzvednout Zbrojak, vyřídit nakupko, koupit kver a ten den registrovat a s průkazem zbraně ještě ten den střelnici... Edit: v jeden den... Upraveno 12. března 2018 uživatelem Boudy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.78 Odesláno 12. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2018 Závidím. To u nás čekáme 3 neděla na všechno - nákupní povolení, zbroják, registrace atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 12. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2018 To bych potřeboval, protože bych se na to už parádně vykašlal a šetřil. Tyjo, tři neděle nákupko.. pak bum, tři neděle papíry.. Bohužel já jdu takhle Karlínem, nakouknu k policajtům, za pět minut nákupko, pak pět minut papíry a je to. Sorry:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.78 Odesláno 12. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2018 Předpokládám dle popisu žen jsi z prahy.Já bohužel patřím na Pankrác kam spadá Praha 1, 3, 6, 7, 8 a 9. Je to moře lidí. Nákupka si pořizuji do foroty (jen na pistole). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 12. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2018 Praha - Východ.. jako taky tam umí bejt fronta, ale zatím jsem měl vždy kliku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.78 Odesláno 12. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2018 Tak to je jiná, Asi se přestěhuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lumberjack Odesláno 12. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2018 Zlatý Semily. Nákupko na počkání, přihlášení a průkaz zbraně na počkání.Jeden den koupím, přihlásím a odpoledne střílím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se