Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Tak jsem dneska u puškaře vyzvedl svůj nejnovější přírůstek. Smith and Wesson Model 629-4 .44 Remington Magnum... Byl na prodej za docela zajímavou cenu, tak jsem po něm skočil. Sice byl potřeba doladit, ale puškař to zvládl perfektně.

Sám jsem zvědav, jaké pro něj najdu využití, mám z toho zatím střeleno pár ran lehčími laboracemi .44 Magnum a je to docela zážitek. Bohužel kvalita Smith and Wessonů z 90tých let je oproti dřívějším dobám dost "nic moc"...

Máš pravdu proti těm co jsi měl když jsi šel spolu s Wyattem Earpem směrem k O.K. Corralu , jsou ty dnešní shit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

...oceňuji toto zbraňařské vlákno, je pravdou, že by leckomu mohlo pomoci s vyřešením jeho problémů s chronomagorismem :suicide_anim:

Myslím, že někteří na obranu svých zapěstí (či atomových kufříků) nějakou tu pistolku skutečně potřebují...

Takže si dovolím představit svůj GLOCK 26 s "patkovým zásobníkem" (aby se mi lépe držel) a kalhotovou sponou - krásně se mi vcucne

do mého sametově hebkého boku a po vyndání tam vydrží ještě několik hodin luxusně otlačenej :smile_anim:

post-2215-077401000 1316610388.jpg

Odkaz ke komentáři

...oceňuji toto zbraňařské vlákno, je pravdou, že by leckomu mohlo pomoci s vyřešením jeho problémů s chronomagorismem :suicide_anim:

Myslím, že někteří na obranu svých zapěstí (či atomových kufříků) nějakou tu pistolku skutečně potřebují...

Takže si dovolím představit svůj GLOCK 26 s "patkovým zásobníkem" (aby se mi lépe držel) a kalhotovou sponou - krásně se mi vcucne

do mého sametově hebkého boku a po vyndání tam vydrží ještě několik hodin luxusně otlačenej :smile_anim:

post-2215-077401000 1316610388.jpg

hezka kombinace...

Odkaz ke komentáři

Ta patka na zásobníku je imho dost přeceňovaná. Taky jsem kupoval G26 a bral jsem si rovnou jeden prodlouženej zásobník, ale imho to absolutně není potřeba - ani na střelbu, ani na vytahování kvéru. A zbytečně to prodlužuje :-)

Jinak jaká je spokojenost s clip draw? Slyšel jsem, že zrovna na 26 moc nesedí, protože má jinak těžiště a přetáčí se... (

)
Odkaz ke komentáři

Návštěvník Tada

Je to zajámavá možnost nošení, docela.

Ale teda vsadím se, že se to musí pekelně přetáčet, jestli na to nemáš nějaký fígl. Mě se 1911 v pouzdře od dasty (na jeden plechový klip) taky přetáčela, tak jsem ten klip vždycky provlékl i opaskovým očkem na džínech...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Tada

já nosím zbraň v levé nohavici - občas vypadne dírkou ven, ale stačí přísný pohled a je zpátky :smile_anim:

Tak to máš dobrý :) Když takhle funguje a poslouchá, to s věkem přejde :P

Odkaz ke komentáři

Je to zajámavá možnost nošení, docela.

Ale teda vsadím se, že se to musí pekelně přetáčet, jestli na to nemáš nějaký fígl. Mě se 1911 v pouzdře od dasty (na jeden plechový klip) taky přetáčela, tak jsem ten klip vždycky provlékl i opaskovým očkem na džínech...

nepřetáčí se vůbec, to ani nejde...pištol je uvnitř kalhot, přímo na těle a ten klips to drží vpodstatě jen aby to nespadlo tou nohavicí ven, příp. aby to necestovalo kolem celého těla. Je pravda, že třeba v autě to dvakrát pohodlný není a při tom sezení se to kapku sveze někam jinam, ale jak ci člověk popotáhne gatě, tak se to zas srovná...

co se týká té patky, tak se mi s ní líp drží...bez ní už nemám kam dát malíček a to nejni ono ;)

Odkaz ke komentáři

Ved len dufaj, kym sa nieco nestane... Mozno to nebude ani PCR, mozno to bude iny pistolnik. Zakon pise, a predpokladam, ze aj u vas, ze zbran je povinne nosit skryte. Neviem ci splnas tymto sposobom co sa od teba ziada. Spravis priestupok, zastavi ta hliadka, mas zboku zasunutu pistol, pre mna to bol dostatocny dovod na sluzobny zakrok zo strany policie, pretoze z pohladu inych, hypoteticky mas dovod mat zbran takto 'pripravenu' po ruke.

Ak by si mal vedla seba polozenu tasku, kt. je otvorena a v nej je pred zrakom schovana zbran, to je ina vec, stale ju mas po ruke a nie je bezne na ociach.

Odkaz ke komentáři

Ak sa spoliehas na vyklad 'nejakeho pravnika na nejakom fore' tak ti prajem vela stastia :suicide_anim:

U nas /a u vas/ sa poklada za zavazny iny vyklad prava. Vyklad prava pri zakroku si urci /zial/ policajt subjektivne, cize ak ta nahodou zastreli, potom ti horeuvedene bude putna. Ak nie, ty budes tvrdit X a policajna hliadka si navzajom dosvedci dovodne podozrenie a na tom postaveny zakrok.

Upraveno uživatelem 224477
Odkaz ke komentáři

Nojo, auto je kapitlla sama pro sebe... Ja si do auta beru bud podpazak nebo mam zbran mezi tunelem a sedackou...

v autě na delší vzdálenost ji mám většinou v tašce, nebo v přihrádce (zavřené)...na krátkou vzdálenost to nechám za pasem

...teda za předpokladu, že ji mám vůbec u sebe - a to nebývá rozhodně pořád ;)

do polemiky o tom co přikazuje zákon se raději nepouštím...kecal bych

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...