Micey Odesláno 9. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2023 Dneska zena nepotesila moje muzsky ego.. zbrojak nema, strilet se mnou jde jednou za ctvrt roku, drzi to jak prase kost, lita ji to v ruce.. a na 15 metru je v pistolaku vicemene uplne vzdy v cernym, s tim ze parkrat na pet ran vse v devitce a desitce. Na petadvacet metru na jistotu ve stredu postavy. Obyc neladenej sluzebni plastak. Nechytal sem se a furt spekuloval, jestli nemam ty miridla nejaky souply..:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMac Odesláno 31. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2023 V 4. 7. 2023 v 17:29, Dreak napsal: Mám na vás dotaz prosím. Mám teď nově zbroják, chtěl jsem sem tam zkusít zajít na střelnici, půjčit si tam glocka nebo cezetu a vystřílet za hodinku třeba 100 nábojů, nic extra. Každopádně jsem zjistil, že po Praze je to se střelnicema docela bída. Weby těch střelnic jsou buď zoufalé špatné, roky neaktualizované nebo se tam nedá nic vyčíst, ať už dostupné zbraně nebo ceny. Potom je tady další střelnice, kde nabízejí jednoho glocka a AK-47 a víc nic. Máte někdo nějaké doporučení, kam bych mohl jít? Například Prague armory má všechno fajn, do doby, než si chci rezervovat stav, rezervační systém je funkční v 1/5 případů a dodnes jsem nezjistil, jak se tam registrovat. Další střelnice nedávno vyhořela atd atd atd. Díky za pomoc. Ja bych sel do Cestlic (dobra dostupnost, dost terminu, 350 na hodinu) - normalne tam zavolej a zabookuj stav. G17 apod k zapujceni maji. www.strelec.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harry Odesláno 6. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2023 V 4. 7. 2023 v 19:09, Dreak napsal: Vážení zákazníci, z rozhodnutí PČR Středočeského kraje byla naše Pražská střelnice uzavřena. ...... No jo, prudíš policajty, děláš chytrýho a mistra světa a oni ti pak zavřou střelnici... Všichni se divit teď! Camp Zero má dost zbraní na půjčení. Každopádně vnitřní střelnice mají aktuálně vcelku problém, protože jim skokově významně vzrostly náklady (hlavně elektřina) a zdražovat moc nemůžou, protože už teď je znát citelný úbytek zákazníků... Trochu z jiného soudku - pár zajímavých revolverů... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ten spodní je dost zajímavost a rarita... Pozná někdo? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Na den, na noc, do kapsy a když hlídáte velkou zahradu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jungle Odesláno 11. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2023 Koukam po inzeratech s naboji 7,62x39 je mozne natrefit na nejaky podvod/nekvalitni strelivo? Pripadne na co si dat pozor? Koukal sem po bedne s 1000ks na bazar.hunting-shop a trosku sem znejistel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 11. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2023 Já tedy naposledy kupoval před pár týdny, ale z prodejny. A ačkoli to byly zcivilněné sypačky, tak jeden náboj 9,50 Kč. Jo, kde jsou ty doby, kdy stál méně než tovární Luger Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quarantine Odesláno 11. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2023 Zlata puska Plumlov je ted ma za 5,80 kc. Netreba zhanet na bazaru, muzes mit z obchodu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jungle Odesláno 13. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2023 (upraveno) Ta Zlata puska vypada pekne, akorat je to pro mne dost z ruky. Nakonec sem koupil bednu rumunskejch od zeleneho sportu pres ten bazar za nejakych 6,2Kc. Snad to bude pekne litat Upraveno 13. srpna 2023 uživatelem jungle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOCKOPEES Odesláno 20. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2023 Tak jsem si udělal radost touto starou babkou Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 20. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2023 Ta snad nikdy nestřílela ne? Je jak nová, krásná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 20. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2023 Taky jsem měl, ale ne tak pěknou. Bylo zábavné z tohoto střílet. Super pro děcka na naučení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 20. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2023 Tak jsem si udělal radost touto starou babkou Toto je naprostá nádhera Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOCKOPEES Odesláno 20. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2023 Asi toho moc nenastřílela. Nebyla ani moc špinavá. Vyčistil jsem ji a koupil ořechové střenky a hned prokoukla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
helit Odesláno 25. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2023 Panstvo, plánujem kúpu ďalšej pištole a z troch mojich favoritov (Glock 43x, Hellcat PRO a.k.a. HS Produkt H11 PRO, Sig P365 X Macro) sa mi najviac pozdáva a najviac dáva zmysel práve H11 PRO. Preto sa chcem miestnych členov opýtať na osobné skúsenosti so zbraňami od HS Produkt či už priamo H11 Pro alebo iné typy, zaujímajú ma hlavne spoľahlivosť, kvalita výroby/spracovania, ak boli nejaké problémy tak aké, ak máte nejaké úpravy tak aké, prípadne akýkoľvek relevantný feedback. Ak mám pravdu povedať, primárne som chcel ísť do Sigu ale tu vo Švajčiarsku stoja tie pištole nové medzi 1300 - 1500 Fr. čo je viac než dvojnásobok ceny za H11 Pro. Za tie prachy radšej málo strieľanú CZ Shadow ako ďalšiu hračku to zbierky čo plánujem určite tiež ale až trochu neskôr. A ďalšia vec kt. ma zaujíma je, ako to v tomto obore funguje s predstavovaním nových zbraní? Myslím tým ako často sa zbrane updatujú, ako často vychádzajú úplne nové zbrane, kedy počas roka sa to deje, ktoré veľtrhy je napr. vhodné navštíviť a pod. Náražám tým na iPhone/Samsung situáciu kedy sa vopred +/- vie, že nový model predstavia v januári, tak sa mi logicky neoplatí kupovať predošlý (aktuálny) model v decembri. Vopred vďaka za odpovede Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
midloch Odesláno 25. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2023 Ze zajimavosti, vy muzete u sebe ve Svycarsku nosit pro ochranu zivota zdravi a majetku normalne zbran? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
helit Odesláno 25. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2023 před 11 minutami, midloch napsal: Ze zajimavosti, vy muzete u sebe ve Svycarsku nosit pro ochranu zivota zdravi a majetku normalne zbran? nosenie zbrane tu nie je do veľkej miery dovolené, až na pár výnimiek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
midloch Odesláno 25. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2023 (upraveno) před 8 minutami, helit napsal: nosenie zbrane tu nie je do veľkej miery dovolené, až na pár výnimiek. Pak ale nema vubec smysl uvazovat o Sigovi 365, HS11 ci G43x atd to sou fakt zbrane jen a jen na skryty noseni a zadnou velkou radost na strelnici neudelaji a spis strilet s tema malyma lehkyma pistolkama celej den je kolikrat utrpeni. Pokud to u sebe nemuzes nosit, tak je to teda podle me uplne zbytecny kupovat. BTW ja jinak nosim G43x mos a je to cajk, trenuju s tim ale pokud bych to nemel na noseni tak bych si takovou malou pistolku nikdy nekoupil. Upraveno 25. srpna 2023 uživatelem midloch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
helit Odesláno 25. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2023 před 23 minutami, midloch napsal: Pak ale nema vubec smysl uvazovat o Sigovi 365, HS11 ci G43x atd to sou fakt zbrane jen a jen na skryty noseni a zadnou velkou radost na strelnici neudelaji a spis strilet s tema malyma lehkyma pistolkama celej den je kolikrat utrpeni. Pokud to u sebe nemuzes nosit, tak je to teda podle me uplne zbytecny kupovat. BTW ja jinak nosim G43x mos a je to cajk, trenuju s tim ale pokud bych to nemel na noseni tak bych si takovou malou pistolku nikdy nekoupil. ja s H11 nechcem mať radosť na strelnici, na to bude CZ Shadow, ja chcem trénovať s tým čo budem mať najčastejšie po ruke v prípade núdze. Ak teda máš niečo od HS produkt, poprosím Ťa o feedback na otázky kt. som napísal. Vopred vďaka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quarantine Odesláno 25. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2023 2 hours ago, helit said: Panstvo, plánujem kúpu ďalšej pištole a z troch mojich favoritov (Glock 43x, Hellcat PRO a.k.a. HS Produkt H11 PRO, Sig P365 X Macro) sa mi najviac pozdáva a najviac dáva zmysel práve H11 PRO. Preto sa chcem miestnych členov opýtať na osobné skúsenosti so zbraňami od HS Produkt či už priamo H11 Pro alebo iné typy, zaujímajú ma hlavne spoľahlivosť, kvalita výroby/spracovania, ak boli nejaké problémy tak aké, ak máte nejaké úpravy tak aké, prípadne akýkoľvek relevantný feedback. Ak mám pravdu povedať, primárne som chcel ísť do Sigu ale tu vo Švajčiarsku stoja tie pištole nové medzi 1300 - 1500 Fr. čo je viac než dvojnásobok ceny za H11 Pro. Za tie prachy radšej málo strieľanú CZ Shadow ako ďalšiu hračku to zbierky čo plánujem určite tiež ale až trochu neskôr. A ďalšia vec kt. ma zaujíma je, ako to v tomto obore funguje s predstavovaním nových zbraní? Myslím tým ako často sa zbrane updatujú, ako často vychádzajú úplne nové zbrane, kedy počas roka sa to deje, ktoré veľtrhy je napr. vhodné navštíviť a pod. Náražám tým na iPhone/Samsung situáciu kedy sa vopred +/- vie, že nový model predstavia v januári, tak sa mi logicky neoplatí kupovať predošlý (aktuálny) model v decembri. Vopred vďaka za odpovede Když představili Sig p365 tak měli problém s lámáním zápalníků. Pro vysvětlení stačí dát do googlu Sig p365 primer drag. Updatovali zbraň 4x v jednom roce, než to vychytali. Zbraň se začala vyrábět v roce 2018 a dnes si můžes vybrat z 20 různých verzí. Na druhou stranu Glock vyrábí svou 17 gen3. už asi 100 let beze změny a i když přidává nové verze a generace tak tahle klasika zůstává stejná. Toliko k updatům a novým modelům. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 26. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2023 @JendaM Ti řekne na HS .. za mě super zbraň, padla mi lépe než g43 co mi Honza dal na vyzkoušení současně … Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
midloch Odesláno 26. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2023 před 13 hodinami, helit napsal: ja s H11 nechcem mať radosť na strelnici, na to bude CZ Shadow, ja chcem trénovať s tým čo budem mať najčastejšie po ruke v prípade núdze. Ak teda máš niečo od HS produkt, poprosím Ťa o feedback na otázky kt. som napísal. Vopred vďaka. Pokud nemuzete ve Svajcu nosit tak v pripade nouze budes mit to prvni po cem sahnes v trezoru takze klidne i ten Shadow Ale s H11 chybu neudelas ja se na to taky dival a nakonec vzal 43x ktery ma pro me vic plnohodnotnej uchop. Jinak obe skacou jako koza stejne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se