Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Mám SW Shield 9 luger a naprostá spokojenost, faktem je, že se na střelnici zase až tak často nedostanu, takže má li mouchy zatím jsem na ně nepřišel, jedině mi chybí vnější kohout

Upraveno uživatelem Conrad
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 14 minutami, Micey napsal:

Jo, SW Bodyguard .380 sem tak nosil dlouho, v tenkym kapesnim pouzdre.. s timdle to pude blbejc, ale rad bych to zkusil.

Nadrcnutej kvér v kapse…tak hodně štěstí tvým koulím. Jako tasit to lovením v kapse, tak na to bych se šel za neprůstřelným sklem podívat 😂

Odkaz ke komentáři

před 30 minutami, Quarantine napsal:

Panove co nosite pravidelne:

S nabojem v komore nebo bez?

A proc?

Ja nosim bez. Ciste proto, ze je mi to prijemnejsi.

Zkus si s kamošema nasucho udelat test jak rychle stihnes vytahnout z pod hader, natahnout a pak vystrelit kdyz se na tebe borec z 5 metru rozbehne s kudlou, nebo kdyz te nekdo chytne za ruku a ten druhej te bude chtit bodnout a odpovis si sam…

Upraveno uživatelem midloch
Odkaz ke komentáři

11 minutes ago, midloch said:

Zkus si s kamošema nasucho udelat test jak rychle stihnes vytahnout z pod hader, natahnout a pak vystrelit kdyz se na tebe borec z 5 metru rozbehne s kudlou, nebo kdyz te nekdo chytne za ruku a ten druhej te bude chtit bodnout a odpovis si sam…

V takovem pripade se chyba stala mnohem driv. To uz nemusi pomoct ani svecena voda.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
před 23 hodinami, Micey napsal:

p365x je velky a drahy:)

Co takhle ctu, nejvic ted v tydle kategorii frci HS/Springfield Hellcat H11.. velikost jednoradaku (mensi nez G43), pritom 11 - 15 dvouradej zasobnik, nechapu jak to tam nacpali. A i za slusny penize, 15k novej.. kdybyste mi to nekdo chteli vymluvit, provedte prosim:)

Neni to zas tak hrozne. Velikost P365 a P365X se lisi pouze delsim gripem, za 2k nebo nekde zabarove koupis kratsi ram a zasobnik(neni nutne zadne nakuni povoleni, protoze je to jen kousek plastu, seriovy cislo je jen na hlavni, zaveru a spoustaku). Mam P365XL, ted teda tu novejsi generaci, co uz ma miridla za destickou  kolimatorem a max spokojenost. 🙂  Kvuli noseni prave premyslim, ze si koupim ten kratsi grip a jeden kratsi zasobnik. 🙂 

Sig P365 vs Sig P365x Handgun Hero

P365 vs Hellcat Size Comparison : r/CCW

Upraveno uživatelem JendaM
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
před 20 hodinami, Leopold napsal:

Hs11 je výborná . Spoľahlivá , presná .

IMG_2255_Original.jpeg

Osobne mi prisla ukopana, ale uz se opakuju - s ohledem na cenu prijemna pistole, ale davat z toho treninkove 200-300 ran uz bolelo. 🙂

Odkaz ke komentáři

1) No o velikost gripu při nošení jde především, mám jak G43x a H11 a nosím raději H11 s krátkým zásobníkem na 11. Jsem mrňavej a ty dva cenťáky jsou u mě pro nošení fakt velkej rozdíl při skrytí. Samozřejmě každý bere skryté nošení podle sebe že :D. Já moc nenosím trika v kterých bych vypadal jako v pytli od brambor, takže 

2) Kopou podle mě stejně, prostě fullsize to není - G43x mi subjektivně přijde, že tím jejich typickým gripem se mi více hýbe v ruce a při delší střelbě musím korigovat úchop. H11 s tím zdrsněným povrchem drží, ale zase to občas cítím na těle při nošení na apendixu. Zas otázka zda bych se chtěl dostat do situace kdy střílím x zásobníků rychle za sebou, že...

3) 200-300 ran se s každou z nich dá, hold to musí člověk víc brát do ruky a jde o zvyk

4) náboj vždy v komoře, nedokážu si představit na kontaktní vzdálenost ještě tahat za závěr, i když se to fakt hodně trénuje prostě to zdržuje a potřebuješ obě ruce, videa typu jednou rukou se brání, druhou tahám kvér a třeba o pouzdro spolehlivě natahuju fakt beru jako srandu

Odkaz ke komentáři

Obcas na me vyskoci reklama na nejake knizky ohledne strelby ci taktiky boje, ci primo taktiky preziti. Jelikoz mam modrou a tudiz k tomu nemam znechuceny vztah 🙂 tak bych neco poridil. Nevim ale, jestli taktika Seals nebo prirucka pro Commandos apod. by kancelarskemu povaleci k necemu byla... :)

https://www.grada.cz/manual-obranne-strelby-3056/

https://www.grada.cz/sport-zdravi-a-zivotni-styl/sport/sebeobrana/

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...