KOCKOPEES Odesláno 19. února Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února měl jsem ppk 7.65 pp 7.65 a tph 22lr. všechny pistole perfektní zpracování a při střelbě mi ppk vyloženě sedla. pak jsem ale sehnal siga a zjistil že v 7,65 mi jedna zbraň stačí. vyměnil bych jedině za nerez ppk. ale ne to zmrvené americké kde je rám z pp. to je hnus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 20. února Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února Já jsem si loni do Tater koupil sprej na medvědy a teď je v chodbě pro všechny případy. Takový menší hadičák https://www.top-armyshop.cz/obranny-sprej-frontiersman-sabre-bear-na-medvedy-9-2-oz#36578 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOCKOPEES Odesláno 20. února Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února kdybych potkal medvěda tak bych se stejně asi posral strachy. jednou jsem na houbách potkal kance. koukali jsme na sebe a on pak odešel. do té doby jsem nevěděl jaké to jsou obludy do lesa nosím g43. ne kvůli zvířatům. ale občas tam člověk potká divné lidi a beru děti. tak pro jistotu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomTomTom Odesláno 20. února Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února Tak to se víc bojím víc o půlnoci ve městě než v lese...a když potkáš medvěda nedělej vůbec nic. Medvěd udělá všechno za tebe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOCKOPEES Odesláno 20. února Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února dík za radu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 20. února Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února Tak bych potřeboval poradit. Pistoli jsem už asi 15 let neměl. Naposledy Glock 31 . Jsem brokař střílím Trap. A teď mně napadlo se zase vyzbrojit. Takže chci určitě 9mm, compact a se závitem na tlumič. Jelikož jsem Glock už měl, tak jsem koukal na devatenácku se závitem Jiný nápady? Dík za radu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 20. února Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února před 7 minutami, pciza napsal: Tak bych potřeboval poradit. Pistoli jsem už asi 15 let neměl. Naposledy Glock 31 . Jsem brokař střílím Trap. A teď mně napadlo se zase vyzbrojit. Takže chci určitě 9mm, compact a se závitem na tlumič. Jelikož jsem Glock už měl, tak jsem koukal na devatenácku se závitem Jiný nápady? Dík za radu Ještě jsem teda koukal na Taurus G3 Tactical. Dobrá cena, ale co kvalita? Zase neplánuje vystřílet tisice ran. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jungle Odesláno 20. února Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února @pciza mrkni jeste na G43x, jestli mas moznost nekde osahat, a bude ti sedet v ruce, tak oproti 19 se skvele nosi na edc. Hlaven se zavitem se prodava. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 20. února Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února @pciza Smim se ptat, na co ten tlumic? A to nijak nerejpu, fakt me to zajima. Pro me jediny veeelmi teoreticky pouziti, kor pro nekoho kdo doted kratkou vicemene nemel je, ze kdyz ti nekdo v noci vleze do baraku, ty ho chces strelit a mas naladovany subsoniky, ze to bude pro zbytek rodiny mensi sok.. ale dost mozna jsem zas neco nepochopil:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 20. února Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února před 4 minutami, Micey napsal: @pciza Smim se ptat, na co ten tlumic? A to nijak nerejpu, fakt me to zajima. Pro me jediny veeelmi teoreticky pouziti, kor pro nekoho kdo doted kratkou vicemene nemel je, ze kdyz ti nekdo v noci vleze do baraku, ty ho chces strelit a mas naladovany subsoniky, ze to bude pro zbytek rodiny mensi sok.. ale dost mozna jsem zas neco nepochopil:) Je to tak a hlavně to neuslyší sousedi a já ho v klidu naložim do auta a hodim do Vltavy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 20. února Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února Ale ne z mostu, at to silne nesplouchne:) Cajk, fakt me to zajimalo, dik. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 20. února Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února před 16 minutami, jungle napsal: @pciza mrkni jeste na G43x, jestli mas moznost nekde osahat, a bude ti sedet v ruce, tak oproti 19 se skvele nosi na edc. Hlaven se zavitem se prodava. Jo ten mě nenapad. Kouknu na něj. Dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 20. února Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února před 1 minutou, Micey napsal: Ale ne z mostu, at to silne nesplouchne:) Cajk, fakt me to zajimalo, dik. Jo když už chci koupit pistoli tak rovnou s tím závitem. Jinak mně taky jiný použití tlumiče nenapadá. Nájemným zabijakem se stát nehodlám, ale ten důvod co píšeš mně právě taky napadnul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 20. února Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února Jasny, ja prave vidim kolem sebe lidi ze si to celkem porizujou a furt sem nechapal moc proc, kazdej se tvari jak James Bond, kdyz se zeptam..:) A na strelnici to velkej rozdil nedela, pac maj stejne sluchatka. Tomudle jedinymu zatim rozumim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jungle Odesláno 20. února Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února Nebo se na to da dat nejakej peknej kompenzator IMG_3425.webp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 20. února Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února před 2 minutami, Micey napsal: Jasny, ja prave vidim kolem sebe lidi ze si to celkem porizujou a furt sem nechapal moc proc, kazdej se tvari jak James Bond, kdyz se zeptam..:) A na strelnici to velkej rozdil nedela, pac maj stejne sluchatka. Tomudle jedinymu zatim rozumim. Já mám samozřejmě i krátkou brokovnici jako home defense, a ještě kupuju Benelli M4 nebo Berettu 1301 tactical ale zase bych nerad když doma udělal paseku Doufám teda samozřejmě že k tomu nedojde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KurtCz Odesláno 20. února Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února A co nějaký HK? https://www.prodej-zbrani.cz/pistole/heckler-Koch/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 20. února Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února před 13 minutami, KurtCz napsal: A co nějaký HK? https://www.prodej-zbrani.cz/pistole/heckler-Koch/ Teď Je na prodej na Huntingu HK 45 Tactical i s tlumičem za super peníz ale to je full size. Ale kouknu na nějákej compact. Dík za tip. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOCKOPEES Odesláno 20. února Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února (upraveno) g43 mohu jen doporučit. dělá se také se závitem. mám bez závitu. chtěl jsem ať je co nejmenší. když si dáš větší botku máš lepší úchop. když dáš menší zase se lépe nosí. v botce je třeba +2 náboje. je to levné a spolehlivé Upraveno 20. února uživatelem KOCKOPEES Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kairos Odesláno 20. února Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února před 4 hodinami, pciza napsal: Tak bych potřeboval poradit. Pistoli jsem už asi 15 let neměl. Naposledy Glock 31 . Jsem brokař střílím Trap. A teď mně napadlo se zase vyzbrojit. Takže chci určitě 9mm, compact a se závitem na tlumič. Jelikož jsem Glock už měl, tak jsem koukal na devatenácku se závitem Jiný nápady? Dík za radu Neznam vysku miridel Glocka a ani prumer tlumice, co bys chtel pouzit, ale pravdepodobne bude tlumic pri mireni prekazet, takze pridej jeste kolimator nebo laser Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se