Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

měl jsem ppk 7.65 pp 7.65 a tph 22lr. všechny pistole perfektní zpracování a při střelbě mi ppk vyloženě sedla. pak jsem ale sehnal siga a zjistil že v 7,65 mi jedna zbraň stačí. vyměnil bych jedině za nerez ppk. ale ne to zmrvené americké kde je rám z pp. to je hnus :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

kdybych potkal medvěda tak bych se stejně asi posral strachy. jednou jsem na houbách potkal kance. koukali jsme na sebe a on pak odešel. do té doby jsem nevěděl jaké to jsou obludy :) do lesa nosím g43. ne kvůli zvířatům. ale občas tam člověk potká divné lidi :) a beru děti. tak pro jistotu.

Odkaz ke komentáři

Tak bych potřeboval poradit. Pistoli jsem už asi 15 let neměl. Naposledy Glock 31 . Jsem brokař střílím Trap. A teď mně napadlo se zase vyzbrojit. 

Takže chci určitě 9mm, compact a se závitem na tlumič. 

Jelikož jsem Glock už měl, tak jsem koukal na devatenácku se závitem

Jiný nápady?

Dík za radu 

Odkaz ke komentáři

před 7 minutami, pciza napsal:

Tak bych potřeboval poradit. Pistoli jsem už asi 15 let neměl. Naposledy Glock 31 . Jsem brokař střílím Trap. A teď mně napadlo se zase vyzbrojit. 

Jiný nápady?

Dík za radu 

Ještě jsem teda koukal na Taurus G3 Tactical. Dobrá cena, ale co kvalita? Zase neplánuje vystřílet tisice ran. 

Odkaz ke komentáři

@pciza Smim se ptat, na co ten tlumic? A to nijak nerejpu, fakt me to zajima. Pro me jediny veeelmi teoreticky pouziti, kor pro nekoho kdo doted kratkou vicemene nemel je, ze kdyz ti nekdo v noci vleze do baraku, ty ho chces strelit a mas naladovany subsoniky, ze to bude pro zbytek rodiny mensi sok.. ale dost mozna jsem zas neco nepochopil:)

Odkaz ke komentáři

před 4 minutami, Micey napsal:

@pciza Smim se ptat, na co ten tlumic? A to nijak nerejpu, fakt me to zajima. Pro me jediny veeelmi teoreticky pouziti, kor pro nekoho kdo doted kratkou vicemene nemel je, ze kdyz ti nekdo v noci vleze do baraku, ty ho chces strelit a mas naladovany subsoniky, ze to bude pro zbytek rodiny mensi sok.. ale dost mozna jsem zas neco nepochopil:)

Je to tak a hlavně to neuslyší sousedi a já ho v klidu naložim do auta a hodim do Vltavy. 

Odkaz ke komentáři

před 16 minutami, jungle napsal:

@pciza mrkni jeste na G43x, jestli mas moznost nekde osahat, a bude ti sedet v ruce, tak oproti 19 se skvele nosi na edc. Hlaven se zavitem se prodava.IMG_2951.thumb.jpeg.1ea9e3302ce8122330612a4179b6f85f.jpeg

Jo ten mě nenapad. Kouknu na něj. Dík 

Odkaz ke komentáři

před 1 minutou, Micey napsal:

Ale ne z mostu, at to silne nesplouchne:) Cajk, fakt me to zajimalo, dik.

Jo když už chci koupit pistoli tak rovnou s tím závitem. Jinak mně taky jiný použití tlumiče nenapadá. Nájemným zabijakem se stát nehodlám, ale ten důvod co píšeš mně právě taky napadnul 🙂

Odkaz ke komentáři

Jasny, ja prave vidim kolem sebe lidi ze si to celkem porizujou a furt sem nechapal moc proc, kazdej se tvari jak James Bond, kdyz se zeptam..:) A na strelnici to velkej rozdil nedela, pac maj stejne sluchatka. Tomudle jedinymu zatim rozumim.

Odkaz ke komentáři

před 2 minutami, Micey napsal:

Jasny, ja prave vidim kolem sebe lidi ze si to celkem porizujou a furt sem nechapal moc proc, kazdej se tvari jak James Bond, kdyz se zeptam..:) A na strelnici to velkej rozdil nedela, pac maj stejne sluchatka. Tomudle jedinymu zatim rozumim.

Já mám samozřejmě i krátkou brokovnici jako home defense, a ještě kupuju Benelli M4 nebo Berettu 1301 tactical ale zase bych nerad když doma udělal paseku 😅

Doufám teda samozřejmě že k tomu nedojde. 

Odkaz ke komentáři

g43 mohu jen doporučit. dělá se také se závitem. mám bez závitu. chtěl jsem ať je co nejmenší. když si dáš větší botku máš lepší úchop. když dáš menší zase se lépe nosí. v botce je třeba +2 náboje.

je to levné a spolehlivé 

Upraveno uživatelem KOCKOPEES
Odkaz ke komentáři

před 4 hodinami, pciza napsal:

Jiný nápady?

Dík za radu 

Neznam vysku miridel Glocka a ani prumer tlumice, co bys chtel pouzit, ale pravdepodobne bude tlumic pri mireni prekazet, takze pridej jeste kolimator nebo laser

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...