Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Milionkrát probrané a ze všech stran protřepané téma. Vyflákněte se na to, nebo tu zase budou hodnotný posty od pacifistů jaký že to jsme blázni a potenciální hrozby pro společnost :crying_anim02:

Jo, máš pravdu..... Je ovšem smutné být částí společnosti napadán a morálně odsouzen za snahu chránit život svůj a svých blízkých.

Takovým lidem přeju, aby se nikldy nemuseli ocitnout v situaci, kdy by dali úplně vše na světě za možnost efektivně se bránit....

Tímto také neguji tvrzení o bláznech a hrozbě pro společnost, je tomu právě naopak.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 2 týdnech...

Strávil jsem teď několik dní intenzivní střelbou :) z čehož mám pár poznatků:

Fortisy Cosmno Chrono s Lemanií opět vydržely beze ztráty kytičky (pistole a puška, asi tisíc ran)...

S pistolí Smith&Wesson MP9 jsem chybu neudělal :lol: I já, jakožto pistolové nemehlo, s ní dokážu nastřílet, narozdíl od Glocka...

U pušky AR15 14,5" LUVO Arms jsem po celkově skoro tisíci ranách přetrhl závorník..... (himbajs, to jsem silnej... :whistle: )

Potkal jsem střelce s MP9 VTAC a na ruce měl Fortis Mars, což mne upřímně pobavilo :) Snad někdo z místních???

Odkaz ke komentáři

Ta LUVO byla v .223 REM nebo 7,62x39? Měli by dělat obojí.

.223, je to zkušební předsériový vzorek na testovací střelby. Už dostala zabrat (ani ne tak počtem nastřílených ran, jako zacházením) a každá potencionální závada se řeší pro sériovou výrobu...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Tada

Docela drahá sranda. Jak bys to porovnal s AR 15 od PAR, jestli máš zkušenost? Ale je pěkné, že dělají hezké samonabíječky v 6.5 švédské a 7.5 švýcarské.

Odkaz ke komentáři

Potkal jsem střelce s MP9 VTAC a na ruce měl Fortis Mars, což mne upřímně pobavilo :) Snad někdo z místních???

Tak to byl právě jeden z mých kolegů :) Jinak zdejší málomluvný a sporadicky navštěvující člen.

Do těch Mařen jsem ho uvrtával skoro rok. Takže pak na oplátku on mě uvrtal do VTAC.

Odkaz ke komentáři

Docela drahá sranda. Jak bys to porovnal s AR 15 od PAR, jestli máš zkušenost? Ale je pěkné, že dělají hezké samonabíječky v 6.5 švédské a 7.5 švýcarské.

Cenovou politiku nekomentuju... PARky jsou opravdu dobré, prvotní nemoci byly stejné s LUVO (stejný naprd subdodavatel, nechci jmenovat...), ale jednak je to docela drahá sranda a také mi z různých důvodů vyhovuje více plynový systém před pístovým...

Tak to byl právě jeden z mých kolegů :) Jinak zdejší málomluvný a sporadicky navštěvující člen.Do těch Mařen jsem ho uvrtával skoro rok. Takže pak na oplátku on mě uvrtal do VTAC.

Myslel jsem si to :lol: Jinak ty MP9 jsou opravdu super - snad první pistole, kterou bych upřednostnil před revolverem - ale jak jsem už uvedl, s krátkou v ruce jsem zoufalec :gora:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Tada

Jeden by neřekl, že se u nás v ČR bude dělat tolik AR 15... Kdo ví, třeba jednou postoupím od CZ 858 na AR 15 level :)

A propos - máte někdo zkušenost s chest rigem od Aegis? Potřebuju v něčem na střelnici nosit zásobníky do Vz. (8)58... Případně jiný typ na nějaký nosný systém...

Odkaz ke komentáři

A propos - máte někdo zkušenost s chest rigem od Aegis? Potřebuju v něčem na střelnici nosit zásobníky do Vz. (8)58... Případně jiný typ na nějaký nosný systém...

Tado, sumky ČSLA jsou výborný, v armyšopech za pár desetikorun. A až je pěkně ošoupeš, Zrno ti z nich udělá krásný řemeny.
Odkaz ke komentáři

Návštěvník Tada

Tado, sumky ČSLA jsou výborný, v armyšopech za pár desetikorun. A až je pěkně ošoupeš, Zrno ti z nich udělá krásný řemeny.

No, plátěné dvojzásobníkové jsou použitelné jakž takž... Ale na opasku mám krátkou, zásobníky pro krátkou, baterku... Takže na sumku kor ČSLA není místo.

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Tak máme tady teplo tak jsem koupil nové "pouzdro"

Tak tohle se mi doma válí fungl nové bo jsem si nakonec pořídil ještě tohle

http://www.511tactical.com/All-Products/Bags-Backpacks/All-Hazards/PUSH-Pack.html#

v barvě TAC OD a to tahám pořád. U nás se ale prodává jen černá a coyote.

Upraveno uživatelem Churchill
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...