Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Tada
Odesláno

Hm, taky nad tím přemýšlím, nový brynýr docela trpí na mém PPK ve vnitřním pouzdře, když je horko, tak je propocené durch za celý den :(

Odesláno

Tak tohle se mi doma válí fungl nové bo jsem si nakonec pořídil ještě tohle

http://www.511tactical.com/All-Products/Bags-Backpacks/All-Hazards/PUSH-Pack.html#

v barvě TAC OD a to tahám pořád. U nás se ale prodává jen černá a coyote.

Éééé, toto mám dlouhá léta a je mi věrným společníkem doma i v cizině

Posted Image

Posted Image

Ale upřímně řečeno, na zbraň jsou všechny "zavazadla" trochu nepraktické. Tohle má pravda ale jednu výhodu nad ostatními, má totiž poutko, kterým lze protáhnout opasek a pak se jednak rozloží váha (opasek / ramenní popruh) a také to drží na místě. Osobně ale pro léto preferuji ledvinku...

Odesláno

Moji miláčci, samozřejmě origo. Občas s sebou P-38 nosím, ale ne jen tak, vždy jen, když někam jedu a vracím se pozdě. Ovšem si myslím, že nění žádná zbabělost v případě možnosti před nebezpečím utéci, nežli mu čelit použitím střelné zbraně, ale pokud není na vybranou, neváhal bych ani sekundu. Podívejte se kolem sebe, co se děje a jakou geometrickou řadou kriplové přibývají, zejména z východu a z muslimských zemí.

Přeji všem krásný pěkný den.

EDIT - tu fotku si nahrej znovu a menší. Viz pravidla. Gil

Návštěvník Tada
Odesláno

Pockej az tou oslepicovanou P 38 nekoho prasknes, hned budes na tv nova jako pravicovej radikal :D to je taky duvod proc jsem radsi koupil povalcne PPK a ne valecne Zella-Mehlis :D

Odesláno

Ahoj,

s kolegama v práci bysme si pod zástěrkou teambuildingové aktivity v cca 6-7 lidech chtěli jít zastřílet.

Nemáte někdo tip na nějakou střelnici v Praze nebo okolí? Na googlu sem toho našel spousty, ale chybí mi reference :).

cenová představa je do 800-1000/osoba s tím, že bysme chtěli zkusit třeba více zbraní a různě si je popučovat ...

díky za tipy

Návštěvník Tada
Odesláno

Tak mi dnes dorazilo nadpažbí na kosu, konečně... Ještě nějaký opravdový kolimátor místo té srandy, co mám na vrchu a celkem to půjde.

Popruh je Magpul MS 3 - naprosto geniální na kosu.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Ahoj,

s kolegama v práci bysme si pod zástěrkou teambuildingové aktivity v cca 6-7 lidech chtěli jít zastřílet.

Nemáte někdo tip na nějakou střelnici v Praze nebo okolí? Na googlu sem toho našel spousty, ale chybí mi reference :).

cenová představa je do 800-1000/osoba s tím, že bysme chtěli zkusit třeba více zbraní a různě si je popučovat ...

díky za tipy

http://www.avim.cz/
Odesláno (upraveno)

Tada píše:Popruh je Magpul MS 3 - naprosto geniální na kosu. Mám otázku. Co je na něm geniálního???

Upraveno uživatelem HonzaX
Návštěvník Tada
Odesláno

HonzaX: Moznost Pouzivat ho jako jednobod i dvoubod, rychle prepinani mezi jednobodem a dvoubodem. Smycka pro rychle utahnuti/povoleni popruhu. Je dost siroky takze nedre a dobre rozlozi vahu zbrane. Popruh se neplete kdyz prehazujes zbran z praveho do leveho gardu... Zbran jde v pripade potreby rychle odepnout. Proste funguje ve vsech rezimech ve kterych chci aby fungoval. Ale asi jsem to trosku s chvalou prehnal - popruh je hodne individualni zalezitost.

Odesláno

HonzaX: Moznost Pouzivat ho jako jednobod i dvoubod, rychle prepinani mezi jednobodem a dvoubodem. Smycka pro rychle utahnuti/povoleni popruhu. Je dost siroky takze nedre a dobre rozlozi vahu zbrane. Popruh se neplete kdyz prehazujes zbran z praveho do leveho gardu... Zbran jde v pripade potreby rychle odepnout. Proste funguje ve vsech rezimech ve kterych chci aby fungoval. Ale asi jsem to trosku s chvalou prehnal - popruh je hodne individualni zalezitost.

To jsou věci. A k čemu Ti to je ? Proč to přepínáš? To lépe střílí?
Návštěvník Tada
Odesláno

Ano, používám to, skutečně se lépe střílí, když máš popruh, který ti nepřekáží :)

Odesláno

Tak mi dnes dorazilo nadpažbí na kosu, konečně... Ještě nějaký opravdový kolimátor místo té srandy, co mám na vrchu a celkem to půjde.

Popruh je Magpul MS 3 - naprosto geniální na kosu.

Moc to tu nečtu, ale nechápu, k čemu ti je samopal. To s tím kosíš terče? Nebo to nosíš "za pasem"? Nebo co s tím děláš?
Návštěvník Tada
Odesláno

Moc to tu nečtu, ale nechápu, k čemu ti je samopal. To s tím kosíš terče? Nebo to nosíš "za pasem"? Nebo co s tím děláš?

Není to samopal, je to samonabíjecí puška. A používám jí k rekreační terčové střelbě, protože hned po malorážce (1kč za náboj) je to nejlacinější způsob jak si trošku zastřílet. A nosit jí podle zákona a místního oddělení pro zbraně, střelivo a bezpečnostní materiál lze, ale technicky je to složitější, takže za pasem ani pod goráčovkou jí nenosím :)

Odesláno

Tak schválně, kterou část těla dokáže domněle prodloužit samopal u postpubescentního adolescenta?
Návštěvník Tada
Odesláno

To by me zajimalo, co/kdo musi byt Harry, kdyz Tada ma kecy a hantyrku jak veteran konfliktu od latinskou ameriku, pres saharu po balkan.

Harryho tipuju minimalne na z Olympu sestoupivsiho Arese.

Moje hantýrka pochází ze zákona o zbraních a katalogu CZUB (rekreační střelba) :D

Odesláno

Bandicoot: Zrovna jsem si taky říkal v duchu něco podobného o Harrym, utvrdila mě v tom např. ta poslední fotka. Třeba jde ve skutečnosti s tím dalším pánem na nákup, co já vím, osobně z toho mám sakra respekt.

Jinak Tadu neznám a vlákno o zbraních nečtu, ale nedrbete ho celkově kvůli zbraním nějak moc? Třeba má zbraně prostě jen jako další koníček...a co má bejt?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...