Návštěvník Tada Odesláno 1. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2012 k vanocum jsem si poridil novou hracku vhodnejsi na noseni nez je Glock 19 a to Glock 26. Prijemna zalezitost, strili se mi z ni dokonce lepe nez z 19 ctky.... Nojo, taky to mám, taky to nosím, střílí se z toho super, ale asi to vyměním za Walther PPK
Qwuiddo Odesláno 1. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2012 Tado mohl bys pak prosím napsat srovnání walthera a g19? Líbí se mi, že je tenčí a tím pádem tedy ideálnější na nošenku, ale co např. náhr. díly atd.., přeci jen tu walther není tak "doma" jako G. Díky
Návštěvník Tada Odesláno 2. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2012 Jo, až se k tomu dostanu... Bude to teď dost komplexní přezbrojení. Jde mi hlavně o tu placatost, ten glock je tlustší jak 1911, kterou jsem donedávna nosil a to mě děsivě štve.
Qwuiddo Odesláno 2. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2012 A co takhle STI LS9? Není to osobně můj šálek, ale když si zvykli na 1911?
bandicoot Odesláno 5. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2012 Nebudu svinit vlákna hodinkářů : Potěšil mě odpovědný přístup té holčiny k ochraně zdraví a života a taky přístup orgánů.http://zpravy.idnes.cz/diskuse.aspx?iddiskuse=A120105_104507_zahranicni_ipl
kejklik Odesláno 5. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2012 Potěšil mě odpovědný přístup té holčiny k ochraně zdraví a života a taky přístup orgánů. http://zpravy.idnes.cz/diskuse.aspx?iddiskuse=A120105_104507_zahranicni_ipl Naprostý souhlas. Anglosaské právo se dívá na spravedlnost z pohledu oběti a ne útočníka (jako u nás v Eurosajuzu a umocněno v Čechistánu)
WATCHES Odesláno 5. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2012 Přesně tak.Tady by se chudina dívčina se zlou potázala...
Návštěvník Tada Odesláno 5. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2012 Nojo... Jsou tam na tom lepe. Uvidime jak dopadne Tanvald, kdyz to zavrou jako obranu vyborne pro toho pana, kdyz to pujde k soudu a ten rekne ze to byla obrana jeste lepe pro vsechny - bude nejaky precedent.
Doga Odesláno 5. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2012 Pána z Tanvaldu znám osobně.Několikrát do roka se potkáváme na střelnici.Klidnej,vyrovnanej a naprosto nekonfliktní chlap.Neumím si představit,že by někoho napadl.Většinou ani nestřílí z pistole,dřív dlouhou perkusní a teď většinou dlouhou malorážku.Chci věřit,že to pro něj dobře dopadne.A hlavně,že se to rychle vyřeší.
Návštěvník Tada Odesláno 5. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2012 Pána z Tanvaldu znám osobně.Několikrát do roka se potkáváme na střelnici.Klidnej,vyrovnanej a naprosto nekonfliktní chlap.Neumím si představit,že by někoho napadl.Většinou ani nestřílí z pistole,dřív dlouhou perkusní a teď většinou dlouhou malorážku.Chci věřit,že to pro něj dobře dopadne.A hlavně,že se to rychle vyřeší. Myslím si, že celá střelecká veřejnost mu drží palce.
Ohm-Aztec Odesláno 6. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2012 Proc jen strelecka verejnost? Timto dost zasadne devalvujes vyznam vznikle situace! Jako by snad vysledek strelby mohl zajimat jen drzitele zbrani...
Návštěvník Tada Odesláno 6. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2012 Proc jen strelecka verejnost? Timto dost zasadne devalvujes vyznam vznikle situace! Jako by snad vysledek strelby mohl zajimat jen drzitele zbrani... Tak palce mu asi drzi kazdy rozumny clovek, ale ver majitele zbrani asi obzvlast.
Frantik Odesláno 6. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2012 Kluci, kdo z vás to byl?!?!? http://usti.idnes.cz/opily-muz-zakopl-pri-odchodu-z-restaurace-a-strelil-se-do-stehna-p8d-/usti-zpravy.aspx?c=A120106_145830_usti-zpravy_oks
Návštěvník Tada Odesláno 6. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2012 Kdo tu nosí něco od České zbrojovky s nábojem v komoře?
stankoff Odesláno 6. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2012 Kluci, kdo z vás to byl?!?!? http://usti.idnes.cz/opily-muz-zakopl-pri-odchodu-z-restaurace-a-strelil-se-do-stehna-p8d-/usti-zpravy.aspx?c=A120106_145830_usti-zpravy_oks Vím , kdo to byl . Pořádný idiot to byl.
etinov Odesláno 6. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2012 Hmm...by mě zajímalo jak to bylo doopravdy....náhodný výstřel.....no ale jeslti jí měl fakt "volně uloženou v kapse vesty" tak je to s prominutím dement , on samotnej fakt že šel chlastat s pistolí v kapse dost vypovídá....
mechano Odesláno 7. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2012 Kdo tu nosí něco od České zbrojovky s nábojem v komoře? Já, vždycky.
cody Odesláno 7. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2012 Od ČZ mám nosím čepici a v komoře mám 370 reaktivních motorů. A jsem z Netolic - kdo je víc?
Henatko Odesláno 8. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2012 Kdo tu nosí něco od České zbrojovky s nábojem v komoře? CZ 75B jsem slisel ze jde a kolega slisel CZ 75BD (9mm)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se