Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

No nedá se řící,že by múj arsenál nebyl dostatečný,ale mám stále na paměti větu mého instruktora,pamatuj ,že až to vytáhneš budeš asi muset střílet Tak si pro běžnou potřebu vystačím s pepřákem a zavírákem,krátkou jen velmi vyjímečně,když jsou oprávněné obavy.I psychologicky v noci blýskavá čepel púsobí více hrozivě než brynýr

A to je to o čem byl vlastně můj úvodní příspěvek :D .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Tada
Z majitelů legálně držených zbraní se nejvíc bojím myslivců.......jinak na exoty lze samozřejmě narazit všude........

No, z myslivcům mám taky docela strach... Na konci léta jsem byl v Jedovnicích u rybníka v kempu a na vzdáleném konci byl hon na kachny, a broky hezky cinkaly o okení tabulky a plechovou střech restaurace. Samozřejmě už padaly jen volným pádem, ale i tak :(

Odkaz ke komentáři

pravo? to docela jiste mas! otazkou je, jestli je to rozumne ve vlakne milovniku aut - od aut umre kazdy rok mnohem vic lidi, nez kvuli bouchackam... mely by se zakazat! ;)

To je trošku demagogie, protože se bavíme o úmyslném použití nějakého předmětu jako zbraně, za účelem poškození nebo zabití. Zatím jsem nezaznamenal zvýšený výskyt vražd autem :-).

Odkaz ke komentáři

Zdá se vám debata nesoucí se v tomto duchu něčím přínosná? Kdo bude první a odpoví mi?

Tak já. Mně se ta debata zdá přínosná, vidím v tom debatu o svobodě jednotlivce (taky o jeho zodpovědnosti). Není nad to, když se člověk může rozhodovat sám. Proto bych si nedovolil kritizovat člověka, který si jako bojový prostředek zvolil útěk (přeju ať to vyjde a není tam šlupka od banánu), ani člověka, který třeba hůř běhá a nosí raději .44 Mag. Tomu druhému přeju aby nemusel střílet (je to strašná pecka, trpěj uši).

Odkaz ke komentáři

prestupek - viditelne noseni :)

na srazu jsem vypil dva pulitry - kofoly a bouchacka na me byla videt, protoze mi vykoukla? tak jsem se take dopustil prestupku... jestli te to nastvalo, omlouvam se :)

Ne, kdepak, nenaštvalo. Jen mi to bylo divné (já bych ji třeba do hospody nebral). Spíše mě tu zarazilo to, že u jiných to vadí a u "místních" zase tak moc ne. Tož tak :).

Odkaz ke komentáři

Ne, kdepak, nenaštvalo. Jen mi to bylo divné (já bych ji třeba do hospody nebral). Spíše mě tu zarazilo to, že u jiných to vadí a u "místních" zase tak moc ne. Tož tak :).

Souhlas - brát do hospody zbran s vědomím, že budu požívat :D je zhovadilost. Netýká se srazu :) , tam se nepožívá.

Odkaz ke komentáři

hmmmm... to je krasa... :)

asi jsem tedy demagog... nebo pro me zbrane mozna nejsou "demonicke nastroje zla", ale bezny predmet, jako kazdy jiny... treba auto... :)

Presne i moje manzelka k tomu pristupuje jako k varecce,je to normalni bezna vec.Mimochodem jsme se poznali na strelnici a strili lip nez ja :-(

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Tada
jsem abstinent - tak na 99,9% - mj. i kvuli tomu, abych nemusel premyslet, kam si co vzit muzu... s G. jsme narazili na tema zbrani uz driv, kdyz jsem se chlubil, dodrzel jsem vsechny zasady bezpecne manipulace. ale chapu to, kdyz ja nekde mezi lidmi zahlednu bouchacku - zvlast v hospode, rozhodne zpozornim... :)

No to bych řek, si pamatuju když jsem na pražském srazu zahlédl pistoli, když si z ní vyndaval náboje, tak jsem kurevsky zpozorněl a čekal, co se bude dít :D

Odkaz ke komentáři

Vy ste ale citlifky.

Člověk se při sebeobraně nesmí pouštět do hlubokosálhý sondy o tom, co se všechno může stát. Pokud se totiž zamyslí, tak se většinou neubrání. Utéct je hodně často největší hrdinství ze všech.

Sám občas při projížďkách s kočárkem myslím na to, jak bych asi utíkal. Jednou jsem to vzhledem k mé "nevymáchané hubě" a vrozenému sklonu řešit věci, které mi kolem sebe vadí, už málem zjistil. :D Takže sám nosím nůž a dá-li ekonomická krize, tak budu nosit teleskop. Třem týpkům v autě se s kočárkem hodně blbě utíká.

Odkaz ke komentáři

Vy ste ale citlifky.

Člověk se při sebeobraně nesmí pouštět do hlubokosálhý sondy o tom, co se všechno může stát. Pokud se totiž zamyslí, tak se většinou neubrání. Utéct je hodně často největší hrdinství ze všech.

Sám občas při projížďkách s kočárkem myslím na to, jak bych asi utíkal. Jednou jsem to vzhledem k mé "nevymáchané hubě" a vrozenému sklonu řešit věci, které mi kolem sebe vadí, už málem zjistil. :D Takže sám nosím nůž a dá-li ekonomická krize, tak budu nosit teleskop. Třem týpkům v autě se s kočárkem hodně blbě utíká.

Hele mam taky teleskop ,nej je podle me ESP? cO MYSLIS? :-)

Odkaz ke komentáři

Vy ste ale citlifky.

V tomto případě je nejlepší pěst a silnější noha :thumbsup_anim:

Odkaz ke komentáři

Presne i moje manzelka k tomu pristupuje jako k varecce,je to normalni bezna vec.Mimochodem jsme se poznali na strelnici a strili lip nez ja :-(

to ta moje když si prvně bouchla z brokovnice tak skončila na zádech - nakonec žádnej předpis neurčuje v jaké poloze se má nacházet střelec "po výstřelu "

Odkaz ke komentáři

Vy ste ale citlifky.

Pridelat na kocarek motor zigula? :-d

Odkaz ke komentáři

hmmmm... to je krasa... :)

asi jsem tedy demagog... nebo pro me zbrane mozna nejsou "demonicke nastroje zla", ale bezny predmet, jako kazdy jiny... treba auto... :)

"demonicke nastroje zla"?

To tady někdo tvrdil?

Já se jen domníval, že Evropa už od běžného nošení zbraní upustila a docela mi to vyhovovalo. Zbraně podle mého nejsou předmět jako každý jiný a jejich užívání ve společnosti bych přenechal ozbrojeným složkám ap. Nejsem zastáncem názoru, že když se ozbrojuje podsvětí, měla by se vyzbrojit společnost. Ta si od toho platí policii a armádu. S tím bordelem, co je u nás, to zní asi směšně, chápu. Samozřejmě, že možnost kontrolovaného držení zbraní nezpochybňuju, jen si myslím, že není příliš dobré veřejnost o tom přesvědčovat a tvrdit, že mít bouchačku je supr a bezva, protože pak si ji pořídí opravdu každý.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...