huhu4d Odesláno 16. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2013 nato, ze toto je najnavstevovanejsie forum o hodinkach v CR a SR, tak nefunkcnost tapatalku 3 tyzdne je zarazajuca. uz ani nevkladam fotky z telefonu kvoli tomu, a cez PC sa mi nechce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tower Of Power Odesláno 17. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2013 nato, ze toto je najnavstevovanejsie forum o hodinkach v CR a SR, tak nefunkcnost tapatalku 3 tyzdne je zarazajuca. uz ani nevkladam fotky z telefonu kvoli tomu, a cez PC sa mi nechce. Kdyby aspon nekdo narovinu rekl, ze se Tapatalk proste podporovat nebude a jake jsou k tomu duvody. Ale tohle mlceni mi prijde nepatricne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 17. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2013 (upraveno) Mlceni zcela reflektuje IT gramotnost mistniho vedeni. Davat bany a vystrahy za voloviny umi kazdy, ale upravit pristup na server, na ktery se skladali mistni uzivatele, coz je samo o sobe unikat, uz chce fistrona a s tim uz se musi cekat na Patrika. Ignorace Tapatalku by hodnotu fora (pocet pristupu) jen poskodila a nemyslim, ze zrovna to je v planech vlastnika. Mobilni pristup pres prohlizec je ultrapruda, ktera je okorenena potrebou pouzivat klasicke zobrazeni, na to je maly i Note II, protoze v mobilnim to hazi error. Upraveno 17. ledna 2013 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strong Odesláno 19. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2013 Je smutne, ze po mesiaci tu nie je vidiet ziadne oznamenie od adminov, ci vobec bude tapatalk v buducnosti fungovat. Navstevnost tymto pekne klesne, nehovoriac o tom, ze vela ludi co pravidelne prispievalo z mobilnych zariadeni, sa na to radsej vykasle.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulix Odesláno 27. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2013 Kdy to prosim pojede??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patriknapr Odesláno 30. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2013 Hodím trošku UP na tohle vlákno. Třeba to jednou vyjde a dočkáme se, že někdo odpoví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tower Of Power Odesláno 30. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2013 Uz silne pochybuju... Ale jen UPujme dal!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulix Odesláno 31. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2013 Nemuzu tu vkladat fotky a to me stve.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaplanj Odesláno 1. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2013 UP , uz jsme prekonali mesic bez Tapatalku jestli se nemylim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tower Of Power Odesláno 1. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2013 Hele, já se omlouvám za možná blbej dotaz, ale když tady umí Tapatalk plugin spravovat jen Patrik - už ho někdo kontaktoval, nebo je tam jiný problém? Jsem tu jen krátce, a popravdě ani netuším, který Patrik to je... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaplanj Odesláno 1. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2013 Taky to nejsem moc dlouho a nevim.... , ale pred pul hodinou jsem posila SZ na http://forum.chronomag.cz/index.php?/user/2-chronomag/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin J Odesláno 3. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2013 Uz by sa to mohlo zlomit...a mohol by opat tapatalk ficat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavlucha Odesláno 6. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2013 (upraveno) EDIT: ... double post Upraveno 6. února 2013 uživatelem Pavlucha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavlucha Odesláno 6. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2013 ... tak má tenhle herberk nějakýho správce?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tower Of Power Odesláno 6. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2013 Pane kaplanj, odepsal vůbec Chronomag???? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patriknapr Odesláno 6. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2013 Důležité je vydržet )) ... A doufat (( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaplanj Odesláno 6. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2013 Ne... Nikdo se vubec neozval... ( prosim priste bez pane ... ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tower Of Power Odesláno 6. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2013 Ne... Nikdo se vubec neozval... ( prosim priste bez pane ... ) Jasan, mne ten nick jen pripomnel moji oblibenou knizku "Pan Kaplan ma stale tridu rad", nemoh jsem jinak:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 9. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2013 Proboha, vždyť je to jen plugin do IP Boardu, tak kde je problém, v čem se to zaseklo, když to v minulosti řádně chodilo?!? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 10. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2013 Je to trapnost nad trapnost. Zadna napravna akce a dokonce ani zadna reakce na dotazy. Srani na hlavy se tomu rika ve Slezsku. No, dobre nam tak. Kazdy ma takove vedeni, jake si zaslouzi. Ti hejli, co se tady skladali na server, ktery majiteli ted vydelava dobre kovaky (sam o sobe svetovy unikat) musi byt radne nastvani. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se