dknespl Posted May 8, 2012 Report Share Posted May 8, 2012 Chodí vám Tapatalk? Ve verzi 1.13.4 z iOS 5.1 se nemůžu přihlásit. Říká mi to, že mám buďto špatně přihlašovací údaje (což nemám) nebo, že administrátor zakázal přístup z Tapatalku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Almi Posted May 8, 2012 Report Share Posted May 8, 2012 teraz som skusal vliest do tapatalku a mne v pohode ide.mam iOS 5.1.1 vcera aktualizovany. Priznam sa, neviem ci to v pohode slapalo aj predtym, uz sa vacsinou na forum pozeram cez mobilnu verziu v safari Link to comment Share on other sites More sharing options...
rorda Posted May 8, 2012 Report Share Posted May 8, 2012 Já používám Tapatalk na telefonu s Androidem a blbne mi sledování fór ... S nějakými předchozími verzemi bez problémů, nyní verze 2 blbne, což je docela otravné, když se chci podívat na nějaká konkrétní fóra, která si pro tento účel nastavím ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jovani Posted July 14, 2012 Report Share Posted July 14, 2012 prihlasit na forum ide, ale ked citam najnovsie "neprecitane" prispevky, pozriem 2-3 prispevky a ostatne mi potom oznaci ako precitane, cize stratia sa ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Quasar007 Posted July 14, 2012 Report Share Posted July 14, 2012 iOS - TT: funguje mi bez problémů jak přihlášení, tak i čtení nepřečtených příspěvků. Jen minulý týden mi TT "spadnul" a novém startu už zbytek nepřečtených příspěvků byl nula, což ale chápu, protože to bylo po novém přihlášení. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin J Posted July 14, 2012 Report Share Posted July 14, 2012 iOS 6 beta2. -TT na iPhone uplne O.K. TT HD na iPade je vyrazne menej stabilny - aspon raz do dna padne. :-(. Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mike007 Posted October 20, 2012 Report Share Posted October 20, 2012 Chodí vám Tapatalk na iPhone5? S iOS 6 se nemůžu přihlásit. HlásÍ, že mám špatně přihlašovací údaje nebo, že administrátor zakázal přístup z Tapatalk. Dokaze to nekdo vysvetlim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mike007 Posted October 20, 2012 Report Share Posted October 20, 2012 Pardon, vysvetlit... ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dknespl Posted October 20, 2012 Author Report Share Posted October 20, 2012 Chodí vám Tapatalk na iPhone5? S iOS 6 se nemůžu přihlásit. HlásÍ, že mám špatně přihlašovací údaje nebo, že administrátor zakázal přístup z Tapatalk. Dokaze to nekdo vysvetlim. Já to už nikdy nerozchodil, přesto že bylo mezitím několik updatů, tak nevím ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mike007 Posted October 20, 2012 Report Share Posted October 20, 2012 Ahoj, diky za odpoved. Nic moc uspokojujiciho. Pidil ses, proc by to nemelo chodit? Watchuseek a tucet dalsich for mi chodi bez ohledu na verze telefonu, nebo iOSu uz leta... Ach jo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jovani Posted October 20, 2012 Report Share Posted October 20, 2012 ani mne nefunguje Link to comment Share on other sites More sharing options...
dknespl Posted October 20, 2012 Author Report Share Posted October 20, 2012 (edited) Možná je to něco na straně serveru. Třeba se to po pár neúspěšných pokusech zablokuje a je to třeba zresetovat. Na straně klienta mne nic nenapadá. Chtělo by to, aby se na to mrknul admin. Edited October 20, 2012 by dknespl Link to comment Share on other sites More sharing options...
busmil Posted October 24, 2012 Report Share Posted October 24, 2012 Ten samý problém, iOS 6 iPhone 4 a nemůžu se přihlásit... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pavlucha Posted October 25, 2012 Report Share Posted October 25, 2012 iP4S iOS 6 - Tapatalk bez problému běží (mám nedávno aktualizovanou verzi). Link to comment Share on other sites More sharing options...
dknespl Posted November 5, 2012 Author Report Share Posted November 5, 2012 Tak pomohlo vymazání a reinstalace. Link to comment Share on other sites More sharing options...
StanoBare Posted November 24, 2012 Report Share Posted November 24, 2012 Prosím, laická otázka: k čomu je vlastne dodatočná veta pod odkazom : odesláno z mého HTC pomocí Tapatalk 2, Sent from my iPhone using Tapatalk ? Má to len oznamovací charakter, alebo je z tým niečo viac? Vpíše sa to automaticky? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tmoris Posted November 24, 2012 Report Share Posted November 24, 2012 Prosím, laická otázka: k čomu je vlastne dodatočná veta pod odkazom : odesláno z mého HTC pomocí Tapatalk 2, Sent from my iPhone using Tapatalk ? Má to len oznamovací charakter, alebo je z tým niečo viac? Vpíše sa to automaticky? Z mobilu se casto clovek vyjadruje strucneji etc.,je to tedy forma sdeleni,ze je na mobilu a nebude pravdepodobne psat roman jako treba na desktopu. Aspon takhle to vnimam ja. Hlasku mii to vklada automaticky,lze ji upravit.. Sent from my HTC using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hasňa Posted December 21, 2012 Report Share Posted December 21, 2012 Nemuzu se nasosnout pres Tapatalk, je nejaky problem na foru, nebo to ostatnim jede? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tmoris Posted December 21, 2012 Report Share Posted December 21, 2012 potvrzuju ze je to rozbity.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
huhu4d Posted December 21, 2012 Report Share Posted December 21, 2012 Nefunguje na androide ani ios Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts