IzTaPa Odesláno 25. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2013 Aktualita, která vyplynula z mého dnešního rozhovoru s Chronomagem: plugin pro Tapatalk se údajně zhroutil při posledním upgradu fóra, a není jasné proč. Čeká se proto na novou verzi, která by snad mohla pomoct. Toliko oficialita, jak jsem koupil, tak tímto prodávám. a tak tu vsichni cekame... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 28. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2013 pokud se ceka na dalsi verzi (neni zrejme jestli fora nebo tapatalku, ale predpokladam, ze tapatalku), tak by mozna bylo jen fajn vedet, jestli nekdo nareportoval tapatalku detailni popis z logu serveru, protoze jinak nevidim moc racionalni ocekavat, ze vyresi neco o cem dost mozna ani nevedi. pokud je vse nareportovano, pak je vse v relativnim poradku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tower Of Power Odesláno 28. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2013 pokud se ceka na dalsi verzi (neni zrejme jestli fora nebo tapatalku, ale predpokladam, ze tapatalku), tak by mozna bylo jen fajn vedet, jestli nekdo nareportoval tapatalku detailni popis z logu serveru, protoze jinak nevidim moc racionalni ocekavat, ze vyresi neco o cem dost mozna ani nevedi. pokud je vse nareportovano, pak je vse v relativnim poradku. Dobrý dotaz, ale bojím se, že na špatném místě. Jestli se nepletu, tak Chronomag tohle vlákno nesleduje, nejlíp se na něj obrátit přes SZ, nebo jakkoli jinak. Já osobně jsem do toho šel přes Twitter a odpověď mi přišla do minuty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MutraBG Odesláno 1. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2013 Tak, koupil jsem si Tapatalk (diky reklamě v zápatí příspěvků jsem se nechal zlákat) a teď jsem tady našel i že je mi to na nic.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 13. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2013 (upraveno) Ponevadz jsem trochu pomalejsi, tak az ted mi doslo, ze alespon castecnou nahradou tapatalku (ktery krome rychlosti clovek potrebuje hlavne i pro fungovani zobrazeni novych prispevku) je volba v menu meho mobilniho google chrome - request a desktop site.. treba to nekomu pomuze.. Upraveno 13. března 2013 uživatelem petr_cha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 13. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2013 Jsem to ale rychlik, trefil jsem se zrovna do dne, kdy uz bude upgrade fora :-) tak at to dobre dopadne! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 13. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2013 podla par prispevkov to vyzera ze po upgrade fora funguje Tapatalk aplikacia. Je to tak? Oplati sa ju kupit? Je mozne sem pridavat fotky z iphonu alebo ipadu? dik za odpoved. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hynche Odesláno 13. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2013 Tapatalk funguje. Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 13. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2013 Tapatalk je kewl Sent from my iPad using Tapatalk HD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PTiCA Odesláno 13. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2013 pokud vim tak tapatalk by mel byt OK. Jen je problem s moderovanim ale to je problem u tapatalku.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tower Of Power Odesláno 13. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2013 (upraveno) Stava se mi tu, ze se obcas nenactou obrazky, ale mam pocit, ze je to jen v pripade, ze jsou to obrazky vlozene linkem. Da se to resit, nebo je to taky problem Tapatalku? Edit: tak ne, je to i na fotky vlozene normalne... Upraveno 13. března 2013 uživatelem Tower Of Power Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek K Odesláno 13. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2013 Jojo, teď to zkouším. Obrázky se nenačítají. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 14. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2013 Potvrzuju nenacitani obrazku Sent from my HTC using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronomag Odesláno 14. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2013 Ano, víme, obrázky se nenačítají, nezobrazují v tapatalku. Zjistíme, napravíme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tower Of Power Odesláno 15. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2013 Uz je to o fous lepsi, obrazky se nekdy zobrazi, jen by me zajimalo, podle jakeho klice si Tapatalk (forum?) vybira, ktere to budou:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 25. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2013 Nacitani velke casti obrazku mi stale nefunguje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tower Of Power Odesláno 25. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2013 Nacitani velke casti obrazku mi stale nefunguje. Bingo, hlasim to same, musim pozivat volbu "Zobrazit v prohlizeci". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek K Odesláno 25. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2013 Tapatalk zobrazuje slabou polovinu fotek. No, hlavn? že funguje ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike007 Odesláno 25. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2013 Ahoja slava adminum! Konecne je mozne si forum uzit i pres Tapatalk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tower Of Power Odesláno 4. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2013 Uz jsme tu dlouho na nic nenadavali, takze jeste jednou repete stareho problemu: nacita se mi zhruba jen polovina obrazku. A jeste dotaz: taky se vam tak strasne dlouho natahuje seznam zucastnenych temat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se