lub Odesláno 21. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2019 po prodeji skx007 si myslim, ze pomalu dozrava cas na porizeni ray. tyvogo, ty hodinky se mi dycky moc libily. ted jen jestli modry, ktery jsem doposud preferoval, nebo spis cerny. seikopotapky mam cerny (solar) i pepsi (skx), tak ted nevim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 24. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2019 za mě určitě modré, na světle vypadají o třídu líp než černá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
code2 Odesláno 25. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2019 Jojo za 152 USD je to super koupě - https://www.discountshop.com/Orient-Mako-III-RA-AA0006L19B a to aji když tam bude nějaké clo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hugo666 Odesláno 8. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2019 Udělal jsem si radost a pořídil si Mako lll. Bylo to těžké rozhodování, Ray nebo Mako. Vlastním už hodně dlouho Orient Tristar. Jestli ty nové vydrží to co ty staré, tak paráda. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
space Odesláno 8. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2019 Gratulace k hodinkám a MDŽ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 14. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2019 Ray asi rok nebyly na ruce, teď jsem je vzal a nějak se uležela luneta. Tak jsem to vzal vodou a rozhýbal to, ale jde to pro změnu moc zleka. Po sundání lunety na mě vypadl kousek plechu - ten o který se luneta zasekává. Po bližším prozkoumání jsem zjistil, že tam zůstal jediný plíšek na šestce. Neřešil tu někdo, zda se do sehnat nový a jak ho vyměnit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Venceremos1 Odesláno 24. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2020 Ahojte, potreboval by som radu. Kde by som zohnal nový alebo zánovný cifer pre moje Orient Ray 1 generácia? Je to vlastne rovnaký ako v 2 generácii... Mám zelený, a ručičky tiež už by potrebovali výmenu. Vopred ďakujem za radu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomek Odesláno 27. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2020 V 24. 10. 2020 v 20:30, Venceremos1 napsal: Ahojte, potreboval by som radu. Kde by som zohnal nový alebo zánovný cifer pre moje Orient Ray 1 generácia? Je to vlastne rovnaký ako v 2 generácii... Mám zelený, a ručičky tiež už by potrebovali výmenu. Vopred ďakujem za radu. Můžu se zeptat, co jsi s hodinkama dělal, či co je s nimi v nepořádku, že už by ciferník a ručičky potřebovaly výměnu? Nějak si to neumím představit. A ještě píšeš, že máš ray 1. generace - ty se určitě se zeleným ciferníkem nevyráběly... Opravdu by mě zajímalo, co to máš vlastně za hodinky (bez urážky) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 28. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2020 Fotky jsou tady, vypadá to na utopení v savu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panchart Odesláno 28. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2020 Máte prosím někdo tip kde koupit Mako/Ray první gen.? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 28. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2020 Ty se shani dost casto. Mne se to konecne povedlo na jare. 1. Dej si poptavku sem.2. Sleduj zahranicni fora (WUS), pokud neni problem jazyk.3. Na ebayi se sem tam objevi. Cerne a modre obcas, pepsi uz je horsi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Venceremos1 Odesláno 28. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2020 před 12 hodinami, tomek napsal: Můžu se zeptat, co jsi s hodinkama dělal, či co je s nimi v nepořádku, že už by ciferník a ručičky potřebovaly výměnu? Nějak si to neumím představit. A ještě píšeš, že máš ray 1. generace - ty se určitě se zeleným ciferníkem nevyráběly... Opravdu by mě zajímalo, co to máš vlastně za hodinky (bez urážky) Ahoj, veď to asi došlo každému že cifer nie je pôvodný... Je z nejakých starých Orientov. Kúpil som ich z druhej ruky. Dostať sa k nim ako ku novým je dosť problém. Mám aj druhú generáciu. No ale ex majiteľ si ich "vytunil" do vojenského šatu... Dal tam remeň s kamuflážou a tak ďalej... ale to je jedno. Hodinky idú veľmi presne. Potrebujem iba normálny cifer a ručičky. Teda skôr mudrujte nad tým, že kde Ďakujem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panchart Odesláno 28. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2020 před 43 minutami, AndyAaron napsal: Ty se shani dost casto. Mne se to konecne povedlo na jare. 1. Dej si poptavku sem. 2. Sleduj zahranicni fora (WUS), pokud neni problem jazyk. 3. Na ebayi se sem tam objevi. Cerne a modre obcas, pepsi uz je horsi. Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 28. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2020 před 52 minutami, Panchart napsal: Máte prosím někdo tip kde koupit Mako/Ray první gen.? https://www.sbazar.cz/soukyho/detail/117509313-hodinky-orient-kano-automatic-diver-jako-nove třeba tady? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panchart Odesláno 28. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2020 Také děkuji a případně i ostatním kolegům děkuji, ať to tady nezaplácám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 28. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2020 V tom inzeratu jen pozor, ze to vypada, ze k nim neni tah a ta guma, na kterych je, uplne hezky nesedi. Pokud tah neni problem a daz si to na remen, tak v pohode. Bez tahu mi to prijde celkem dost penez. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomek Odesláno 28. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2020 před 13 hodinami, Venceremos1 napsal: Ahoj, veď to asi došlo každému že cifer nie je pôvodný... Je z nejakých starých Orientov. Kúpil som ich z druhej ruky. Dostať sa k nim ako ku novým je dosť problém. Mám aj druhú generáciu. No ale ex majiteľ si ich "vytunil" do vojenského šatu... Dal tam remeň s kamuflážou a tak ďalej... ale to je jedno. Hodinky idú veľmi presne. Potrebujem iba normálny cifer a ručičky. Teda skôr mudrujte nad tým, že kde Ďakujem. Tak to máš teda nevídanou limitku - skoro škoda měnit, ne? Původně jsem myslel, že to je bastl, ale čím víc se nato dívám, tím spíš mi přijde pravděpodobnější, že jde o původní ciferník, který prodělal nějakou nehodou. Pokud ty hodinky byly utopené (ať už v savu či čemkoliv jiném), či nějakým jiným způsobem bylo dovnitř hodinek zasahováno, tak bych se spíš bál celkového stavu těch hodinek, tedy i strojku... Za mě nejlepší cesta koupit druhé, než se drbat se sháněním náhradních dílů a výměnou, navíc když celkový stav těch hodinek může být pochybný... Nicméně pokud chceš jít za každou cenu cestou výměny ciferníku, narazil jsem na jeden tady. Ale ten obchod vůbec neznám, tak nevím, zda jde o důvěryhodný shop... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
venclik Odesláno 20. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2021 V 23. 9. 2017 v 22:35, venclik napsal: Čas ukáže podám za čas report, jak hodinky drží. Ahoj, reaguji sám na sebe po cca 4 letech užívání Ray II Maji za sebou moře, různá koupaliště, bazény.. datumovka furt nešvidrá, hodinky mají přesnost okolo +4sekund / 24 hod. Akorát už jsou mírně okoukané.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 20. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2021 Tak to je poctivý, dlouhodobý test - žádné povrchní zhodnocení po týdnu na ruce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
venclik Odesláno 20. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2021 No díky až jsem se lekl, jak 4 roky utekly. Kdyby tak i tělo mělo výdrž jako poctivé hodinky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se