Daemonultimate Odesláno 5. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2016 (upraveno) Vintage VDB Mine Limited Edition http://www.vintage-vdb.com/en/blog/?post=468 ...a to tu dlouho nebylo , značka Vintage VDB v nejlepší kondici. Co tím myslím? Značka ráda používala legendární strojky, v poslední době sešla ze své cesty a používala strojky aktuálních švýcarských řad. Ve svém novém modelu vrací čest svému jménu osazením hodinek strojkem AS 1361, který nalezneme i v takové ikoně hodinařiny jakou je modelová řada Blancpain 50 fathoms: http://thespringbar.com/blancpain-fifty-fathoms-mil-spec-dive-watch-buyers-guide/#The_Movement Technické parametry hodinek Vintage VDB Mine: pouzdro: 48 x 15 mm L.E. 6 kusů ocel - 4.400 ? a 3 kusy wolfram - 4.900 ?strojek: AS 1361 NOS Upraveno 5. dubna 2016 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 8. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2016 Podla mna maju zbytocne velku sekundovku.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 8. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2016 Luneta je také velice minimalistická Přemýšlím, kdy jsem viděl naposledy něco odpudivějšího... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 8. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2016 Keďže mám rád želé na zákuskoch, luneta ma zaujala Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 8. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2016 Ja mam rad amarouny . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 9. dubna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2016 Keďže mám rád želé na zákuskoch, luneta ma zaujala Ja mam rad amarouny .Nemyslete alespoň chvilku na jídlo, ne vše co vidíte se dá jíst. Přijdou vám divné stejně jako mně hodinky pro potápěče bez minutových indexů, které se dokázaly dostat až k akčním figurám a tyhle dokonce ke guvernérovi. Komu z nás se to s vlastním výrobkem podařilo? Ale mně se taky nelíběj i když najít je na ulici rozhodně do nich nekopnu....asi bych někde koupil BP FF bez strojku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 9. dubna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2016 Teď mi vrtá v hlavě jméno toho německého akčního herce, který je ambassadorem značky a který byl zcela jistě spojovacím mostem k Arnoldovi. Musim až přijdu z roboty mrknout na web. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 9. dubna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2016 Už ho mám, je to Ralf Möller Ralf is well-known for his role in the film Gladiator, as well as his close friendship with the legendary Arnold Schwarzenegger. The Mister Universe, World champion bodybuilder and group Ambassador for VW and Porsche in the United States. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tutin Odesláno 9. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2016 Ten na ty fotce vpravo se hodi k ty zele lunete. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 9. dubna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2016 želé, želé, ale tý krásný miny si na nich nevšimne nikdo... a to jsou různý nápady: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marhi Odesláno 9. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2016 Za mě fuj velebnosti, ale ta mina je fakt prďácká.Do nějaký hardcore klubovny jak dělaná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 9. dubna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2016 No jo, ale ta je z mé strany silně sem patří jen ta načáraná na cifru a ta by na sezení asi moc nebyla...možná nějakej skřet, že by vyndal sklíčko, ale ne, 48 mm to by bylo málo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 9. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2016 Podla mna maju zbytocne velku sekundovku..podobnost rucicek je zcela nahodna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 10. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2016 A to som si myslel ze hlbsie uz vdb klesnut nemozu. Ale ako je vidiet, chlapci maju talent a tvrdo na sebe pracuju.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 10. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2016 (upraveno) Tak Amphibie maj alespon nejakou historii,no.Ale vykradat designovou cast hodinek za 50 rublu uz je moc:-))) Upraveno 10. dubna 2016 uživatelem villain83 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 10. dubna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2016 ... .Ale vykradat designovou cast hodinek za 50 rublu uz je moc:-)))Si to možná vypůjčili celý, jako ten strojek, toho všichni naděláte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 10. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2016 Ale tak za kilo pekny hodinky s kupou vlastnich napadu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 10. dubna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2016 Ale tak za kilo pekny hodinky s kupou vlastnich napadu.i součástek ... no vidiš, konečně rozumný slovo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 10. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2016 Priste treba zkusej nejaky pulkilovy digitalky v bronzu s peti centakovym safirem.Modul bude pochopitelne vintazni Casio. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saquinas Odesláno 11. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2016 koukám, že se tady na foru hned tak neobjeví ... ale třeba za pár (desítek?) let projdou v nějakým filmu ve filmovém okénku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se