Přejít na obsah

Jak Vás uspokojuje mít na ruce Seiko

eloga

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 407
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

pebe: teď jsi mě ale fakt na****!! Kua  :furious:  to je sakra pěkný!  čím dál víc nad nima špekuluju. hrozně by mě ale zajímalo, jak si stojí svými rozměry v porovnání s něčím. Třeba baby tuna, nebo sumo. Nedokážu si je pořád nějak vyměřit.

Fotky jsou naprosto úžasný! Nechápu čím to fotíš, ale fakt krása. Hodinky jakbysmet!  Ten titan si úplně říká o to trochu ho omlátit aby měl patinu... 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

díky tvým fotkám ty tuňáci bouchají na mé dveře Dream watch. :-)  že sem lezu. Nedávno jsem si splnil dlouhá léta odkládanej sen koupit si potápky automaty a po utrpění šoku z velikosti skx007 a krátkém pobytu tu na fóru a po večerech pročuměných na netu se mi zdá že jsem chytl nějakou nemoc a stal se ze mě Seikoholic. Vždy se mi líbil střídmej spíš usedlej design typu Prim Sport a nepřekonatelně a dlouze vybírané dream watch byly Alpiny a dnes bych si ruku neváhal spoutat s monstry nebo těmito tuny. Ten titan je nádhernej matroš!  

Odkaz ke komentáři

Ondrais: jak to tak čtu, tak to budeš mít letos fakt těžký. Jinak pokud bys uživil jedny vitážní chrona, tak by tě velikostí mohly uspokojit UFA / YACHTSMAN (6138-0011) ty by ti mohli velikostně padnout tak akorát...

Jinak já jsem seiku propadl zde na fóru dost. Už jsem to sem párkrát psal, ale když jsem se registroval, tak jsem byl při dotazu, co si koupit, logicky poslán do seika ;) Omrknul jsem fotky na internetu a naznal, že to jsou fakt hnusný hodinky a ty rozhodně nechci. Navíc nějaký divery s lunetou, fuj...

Chvíli jsem koukal po kde čem, četl co mi padlo do oka a padl jsem i na článek na d-fens, který předpokládám velká část místních taky někdy četla. V tu chvíli jsem mrknul na monstra a jiskra přeskočila tak nějak na první dobu. Hlavně jsem si říkal, že tyhle "nezničitelný" příšery chci vyzkoušet. No ale rozhodně černý, to dá přece rozum, ty oranžády jsou hroznej úlet, že...čert tomu chtěl, že zde carpaccio relativně brzo po tom pouštěl za přijatelný peníze pryč svoje SKX781 (díky bohu za to :)) a já prachsprostě podlehl. Takže od registrace obrat o 180° a tak říkajíc odříkaného chleba největší krajíc...Seiko? Monstra? a hned oranžový?!

Dnes putují po fóru a jsou to asi moje nejmilejší hodinky, pokud nebudu počítat ty, co jsem zdědil. Jsou prostě první, moje a jsou tak vošklivý až jsou krásný, teď navíc ještě zcestovalý :)

Za 2016 u mě seiko choroba propukla znova, chytl jsem její vintage chrono variantu :) Za pár měsíců jsem zrychlil z 1 na 11 kousků a další je na cestě. Žena na mě kouká, že bych se měl jít reálně léčit....mám pocit, že vintážní GSka by to mohli na chviličku spravit :)

Odkaz ke komentáři

Ondraisi, takychto preliecenych seikoholikov ako ja tu stretnes niekolko. Vacsina kolegov je este v akutnom primarnom stadiu, zhrnaju 5ky a vsetko to harampadi s 7s a 4R kalibrami, tesia sa z toho, ukazuju si kto ma co nove, nerozladi ich ani okresny trulo people, no proste steniatka na rozkvitnutej luke, krasa na pohlad, len to zaramovat. Ale to je len priprava na to, aby si vo vzacnej chvilke triezvej chlapskej  deziluzie uvedomili, ze za to vsetko co uz nazhromazdili, si mozu predsa obstarat jedny lepsie Seika (!). No tak pozbieraju odvahu, a vsetko to lacne smetie predaju (vyhoda Seika je, ze to ide relativne lahko), a kupia tie drahsie. Graly, definitivky, materialny dokaz, ze bohovia horologie zeru ryzu. Spokojni pisu recenzie s podnadpismi ako "konecne prislo vykupenie", ci "tri roky som bludil a hla, svetlo". 

O tri mesiace nato zistia, ze maju plne supliky Seika, akurat kazde stali 2000e. Tajne fondy padli, manzelkam boli priznane desatinove ceny, aj to len pod natlakom v podobe studenej stravy a odopieraneho sexu. Zivot nikdy nebol fer. 

Jediny dovod na to, ze tam este niektori nie su: nenastala ona prelomova chvilka osvietenia. Ale ono to raz pride, a bude to krute. Penez je na svete jako sracek, a aj tie chvilky osvietenia si cloveka nachadzaju s vekom castejsie. Sak to na tom hajzli aj coraz dlhsie trva.

Takze:

MM300 som mal 2x

MM600 som mal 2x (a pokusa ma to na triple)

GS dajvre 2x (tie uz nepustim.. asi nikdy.. asi :D )

MM1000 tusim 3x (a bral by som ich znova)

zvysok harampadi pod 1000USD sa nepocita, toho bol suplik.

Treba sa hned na uvod zmierit s tym, ze Seika pod 1000USD, to je ako ulovit rybu pod mieru - to si nakoniec proste aj tak nenechas. Vezmes domov, ze to zjes, alebo aby nebola hanba ze si nic nechytil - ale houby. Nedas to. Treba sa s tym zmierit a ctit pravidla. Ulovit, vyfotit, pohladkat, pusu na celo a pustit dalej..

Tak nech vies do ceho lezes :)

post-4112-0-38103000-1484783196_thumb.jpg

post-4112-0-55127200-1484783197_thumb.jpg

post-4112-0-55565200-1484783198_thumb.jpg

post-4112-0-65144800-1484783199_thumb.jpg

post-4112-0-76468600-1484783200_thumb.jpg

post-4112-0-45306900-1484783218_thumb.jpg

post-4112-0-63403100-1484783219_thumb.jpg

post-4112-0-54609600-1484783220_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Chlapi a chlapci, i já tím prošel. Když jsem přišel na toto fórum, brzy jsem si všiml, že existuje něco jako seikoholismus a řada jeho poddruhů (monsterholismus, sarboholismus, tunaholismus atd.). Co jsem vůbec nechápal, jak někoho můžou fascinovat tak ošklivý hodinky jako jsou monstra. Brrr. Přišli mě hrozně brutální. A teď píšu tento post a těším se z toho, že mi levačku svírají sunbursty. Dokonale impulzivní nákup loňského roku. Jediné, co mi vadí, že dělají nějakých 20s do mínusu. Třeba to půjde pořešit. Ale jsou to prďácké hodinky :-)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...