grga_pitic Odesláno 16. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2007 (upraveno) Proběhla tady před nedávnem debata o počtu moderátorů. Padl zde návrh aby se moderátorem stal také YPO, což spousta lidí podpořila. V jeho prospěch hovoří především to, že tady sedí pořád, je víceméně nestranný a nenechává se ovládat emocemi. Mám tedy několik dotazů do božských výšin (tedy na moderátory a adminy) 1. Jak se díváte na možnost rozšíření Vašeho týmu 2. Je možné vložit do tohoto threadu anketu - něco ve stylu "YPO moderátor" ANO/NE Myslím, a pokud mohu sledovat reakce ostaních členů (tedy jejich kladné reakce), tak je rozšíření Vašich řad více jak žádoucí. GRGA Upraveno 16. listopadu 2007 uživatelem grga_pitic
safi Odesláno 16. listopadu 2007 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2007 Hlasujte zde: http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=9514
grga_pitic Odesláno 16. listopadu 2007 Autor Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2007 Hlasujte zde: http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=9514 Děkuji SAFI
Chronomag Odesláno 17. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2007 Můžete mi někdo o něm něco napsat? Vzhledem k tomu, že ho osobně neznám (a moderátoři jsou mi zatím osobně známí), tak tohle je základní problém... Patrick
Návštěvník YPO Odesláno 17. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2007 Myslím,že není problém se seznámit ......... pár hlasů jsem dostal i zde: http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=9514&hl= a měl jsem možnost se seznámit i s Jeremym a Kamilem ........ pokud v tom vidíš nějaký zásadní problém tak uveď vše do původního stavu. YPO
cigi Odesláno 17. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2007 myslím, že YPOvi příspěvky minimálně v sekci prim dokazují, že na funkci moderátora nemá. Jsem tedy PROTI. Chronomagu, nedějte stejnou chybu jako s jeremym - jedna katastrofa stačí.
B.F.G. Odesláno 17. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2007 myslím, že YPOvi příspěvky minimálně v sekci prim dokazují, že na funkci moderátora nemá. Jsem tedy PROTI. Chronomagu, nedějte stejnou chybu jako s jeremym - jedna katastrofa stačí. Nepatří to sem tak úplně, ale stejně se zeptám. Máš lepší řešení? Jeden Admin je málo, na tom se snad shodneme ne?
odklizec Odesláno 17. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2007 YPO uz moderatorem je, neb tak ukazalo hlasovani. Vice moderatoru treba jednoznacne je, ale to samo o sobe lepsi kulture tohoto fora nepomuze. Takze se muzete tesit na brzke zmeny v pravidlech a k razantnejsiho pristupu k neprizpusobivym lidem. Dokud bylo stare forum, nebyly nastroje na lecbu a doslo to do dnesniho stavu. Ted kdyz uz sice "lekarske" nastroje jsou, je uz bohuzel celkem dost pozde zacit rovnat uz jednou srostle zlomeniny a jine patologicke zmeny. Takze zacneme s razantnima amputacema Kdo je normalni, nema se ceho obavat. Kdo necte pravidla, vyklada si je po svem, nedokaze se kontrolovat a neuznava moderatorske zasahy a moderatorskou autoritu jako takovou, bude mit bohuzel smulu. A je celkem zbytecne a ztrata casu, na toto tema rozpoutavat dalsi flame.
cigi Odesláno 17. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2007 (upraveno) B.F.G. - ten jeden admin, jeremy, tu už nadělal tolik škody, že je až moc ! NAHRADIT ho ypem by snad byl dobrý nápad, ypo je sice stejně agresivní, jednorozměrný hňup, ale zdá se mi erudovanější. To, co jej bohužel diskvalifikuje pro práci moderátora, je to, že tu intenzivně veksluje a tomu podřídí svoji vyřazovací strategii. Myslím, že obchoďák jeho typu by neměl být moderátorem. Odklízeči - ty máš opravdu příhodný nick - co tě tady na chronomagu porád tak sere, že jenom vyhrožuješ? Zkus naslinit tužku a přes vánoce sesmolit pozitivní příspěvek b- bude to fuška, ale třeba přijdeš na jiný myšlenky. Upraveno 17. prosince 2007 uživatelem cigi
Filini Odesláno 17. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2007 B.F.G. - ten jeden admin, jeremy, tu už nadělal tolik škody, že je až moc ! NAHRADIT ho ypem by snad byl dobrý nápad, ypo je sice stejně agresivní, jednorozměrný hňup, ale zdá se mi erudovanější. To, co jej bohužel diskvalifikuje pro práci moderátora, je to, že tu intenzivně veksluje a tomu podřídí svoji vyřazovací strategii. Myslím, že obchoďák jeho typu by neměl být moderátorem.
grga_pitic Odesláno 17. prosince 2007 Autor Nahlásit Odesláno 17. prosince 2007 B.F.G. - ten jeden admin, jeremy, tu už nadělal tolik škody, že je až moc ! NAHRADIT ho ypem by snad byl dobrý nápad, ypo je sice stejně agresivní, jednorozměrný hňup, ale zdá se mi erudovanější. To, co jej bohužel diskvalifikuje pro práci moderátora, je to, že tu intenzivně veksluje a tomu podřídí svoji vyřazovací strategii. Myslím, že obchoďák jeho typu by neměl být moderátorem.
decebal Odesláno 17. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2007 B.F.G. - ten jeden admin, jeremy, tu už nadělal tolik škody, že je až moc ! NAHRADIT ho ypem by snad byl dobrý nápad, ypo je sice stejně agresivní, jednorozměrný hňup, ale zdá se mi erudovanější. To, co jej bohužel diskvalifikuje pro práci moderátora, je to, že tu intenzivně veksluje a tomu podřídí svoji vyřazovací strategii. Myslím, že obchoďák jeho typu by neměl být moderátorem. Odklízeči - ty máš opravdu příhodný nick - co tě tady na chronomagu porád tak sere, že jenom vyhrožuješ? Zkus naslinit tužku a přes vánoce sesmolit pozitivní příspěvek b- bude to fuška, ale třeba přijdeš na jiný myšlenky. Cigi, víš co na tobě opravdu nej? Jak se dokážeš rozohnit a urážet lidi, když na tebe nedosáhnou. Jsi sráč, nic víc. Malý, zbabělý, v rohu přikrčený sráč. Omlouvám se zbytku fóra za použité výrazy.
damankapsky Odesláno 17. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2007 B.F.G. - ten jeden admin, jeremy, tu už nadělal tolik škody, že je až moc ! NAHRADIT ho ypem by snad byl dobrý nápad, ypo je sice stejně agresivní, jednorozměrný hňup, ale zdá se mi erudovanější. To, co jej bohužel diskvalifikuje pro práci moderátora, je to, že tu intenzivně veksluje a tomu podřídí svoji vyřazovací strategii. Myslím, že obchoďák jeho typu by neměl být moderátorem. Odklízeči - ty máš opravdu příhodný nick - co tě tady na chronomagu porád tak sere, že jenom vyhrožuješ? Zkus naslinit tužku a přes vánoce sesmolit pozitivní příspěvek b- bude to fuška, ale třeba přijdeš na jiný myšlenky. Mně se jako agresivní hňup jeví úplně někdo jiný.
rorda Odesláno 17. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2007 Myslim, že řešit věci takovymhle způsobem neni zrovna ta nejlepší cesta ...
Conrad Odesláno 17. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2007 Naprosto konstruktivní návrh. Moderátorem by se měl stát někdo kdo hodinky nikdy nevlastnil, nevlastní a vlastnit nebude, a jeho jediným koníčkem jsou Bonsaje.Tím bude zaručena nestrannost a chronomag by na oplátku jako v parlamentu oblíbené vypárování mohl delegovat některého zasloužilého člena jako moderátora stránek www.bonsaj.cz, nejlépe takového který nerozezná kapradinu od granátového jablka v pidi formě.
thovt Odesláno 17. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2007 (upraveno) Naprosto konstruktivní návrh. Moderátorem by se měl stát někdo kdo hodinky nikdy nevlastnil, nevlastní a vlastnit nebude, a jeho jediným koníčkem jsou Bonsaje.Tím bude zaručena nestrannost a chronomag by na oplátku jako v parlamentu oblíbené vypárování mohl delegovat některého zasloužilého člena jako moderátora stránek www.bonsaj.cz, nejlépe takového který nerozezná kapradinu od granátového jablka v pidi formě. Souhlasím, myslím, že to byl už Platón ve svém díle Ústava, kdo říkal, že vládnout by měli ti, kteří nemají žádnou ambici vládnout a žádnou touhu po moci, teprve tak bude dosaženo jejich nestrannosti a správné práce. Snad jsem si nespletl autora O 2400 let později na něj navazuje ideově Conrad zde na Chronomagu edit: Možná to byly už názory jeho učitele Sókrata... A přidávám několik vhodných myšlenek, myslím, že moderátoři s nimi nemají problém "Vládu drží v rukou správcové, kteří jediní k tomu mají kvalifikaci - poznali ideu Dobra (a jiné ideje), mohou tedy v obci spravedlnost, statečnost a dobro uskutečnit." "Správná ústava je tam, kde jsou opravdoví vládcové, kteří obec zdokonalují. To je lepší než vláda zákonů." "Cílem je mírové soužití a soběstačnost, blaho celé obce, které je nadřazeno blahu jednotlivce." Upraveno 17. prosince 2007 uživatelem thovt
Conrad Odesláno 17. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2007 Souhlasím, myslím, že to byl už Platón ve svém díle Ústava, kdo říkal, že vládnout by měli ti, kteří nemají žádnou ambici vládnout a žádnou touhu po moci, teprve tak bude dosaženo jejich nestrannosti a správné práce. Snad jsem si nespletl autora O 2400 let později na něj navazuje ideově Conrad zde na Chronomagu edit: Možná to byly už názory jeho učitele Sókrata... A přidávám několik vhodných myšlenek, myslím, že moderátoři s nimi nemají problém "Vládu drží v rukou správcové, kteří jediní k tomu mají kvalifikaci - poznali ideu Dobra (a jiné ideje), mohou tedy v obci spravedlnost, statečnost a dobro uskutečnit." "Správná ústava je tam, kde jsou opravdoví vládcové, kteří obec zdokonalují. To je lepší než vláda zákonů." "Cílem je mírové soužití a soběstačnost, blaho celé obce, které je nadřazeno blahu jednotlivce." A z toho plyne nejenom dějiny a moda,ale i myšlenky jdou po spirále
Pachollini Odesláno 17. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2007 Souhlasím, myslím, že to byl už Platón ve svém díle Ústava, kdo říkal, že vládnout by měli ti, kteří nemají žádnou ambici vládnout a žádnou touhu po moci, teprve tak bude dosaženo jejich nestrannosti a správné práce. Snad jsem si nespletl autora O 2400 let později na něj navazuje ideově Conrad zde na Chronomagu edit: Možná to byly už názory jeho učitele Sókrata... A přidávám několik vhodných myšlenek, myslím, že moderátoři s nimi nemají problém "Vládu drží v rukou správcové, kteří jediní k tomu mají kvalifikaci - poznali ideu Dobra (a jiné ideje), mohou tedy v obci spravedlnost, statečnost a dobro uskutečnit." "Správná ústava je tam, kde jsou opravdoví vládcové, kteří obec zdokonalují. To je lepší než vláda zákonů." "Cílem je mírové soužití a soběstačnost, blaho celé obce, které je nadřazeno blahu jednotlivce." Předpokládám, že taky víš, jak to dopadlo, když to Platón zkoušel v praxi ;-)
Cyber Odesláno 17. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2007 B.F.G. - ten jeden admin, jeremy, tu už nadělal tolik škody, že je až moc ! NAHRADIT ho ypem by snad byl dobrý nápad, ypo je sice stejně agresivní, jednorozměrný hňup, ale zdá se mi erudovanější. To, co jej bohužel diskvalifikuje pro práci moderátora, je to, že tu intenzivně veksluje a tomu podřídí svoji vyřazovací strategii. Myslím, že obchoďák jeho typu by neměl být moderátorem. Odklízeči - ty máš opravdu příhodný nick - co tě tady na chronomagu porád tak sere, že jenom vyhrožuješ? Zkus naslinit tužku a přes vánoce sesmolit pozitivní příspěvek b- bude to fuška, ale třeba přijdeš na jiný myšlenky. Cigi, velmi mě baví Tvoje neotřelé názory, a provokace, ale musím se teď zastat YPA. Rozhodně bych ho ani ve své nejslabší chvilce nenazval vekslákem. Prošel si nemocí jako většina z nás, koupil vše co se mu momentálně zalíbilo, a po čase, když se mu to v hlavě rozleželo, tak s velkou ztrátou hodinky poslal dál. Zaplať pámbůh za tyhle nadšence. Jednak se díky nim dostane pár lidí k nádherným hodinkám za rozumnou cenu ( protože nadhodnotu za ně YPO už zaplatil ), a navíc rozpohybují stojaté vody zdejšího sběratelského bazaru. Obecně se mi příčí jakékoli omezování, mazání, a direktivy ( ať už z EU, parlamentu, nebo od zdejších mod-erátorů), ale mají li tu být už nějací mod-erátoři, ať s velkorysostí moderují fóra, kterým rozumí, a podílejí se na kultivaci fóra. Myslím, že YPA můžeme kritizovat až po té co se neosvědčí, dřív opravdu ne.
Cyber Odesláno 17. prosince 2007 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2007 Souhlasím, myslím, že to byl už Platón ve svém díle Ústava, kdo říkal, že vládnout by měli ti, kteří nemají žádnou ambici vládnout a žádnou touhu po moci, teprve tak bude dosaženo jejich nestrannosti a správné práce. Snad jsem si nespletl autora O 2400 let později na něj navazuje ideově Conrad zde na Chronomagu edit: Možná to byly už názory jeho učitele Sókrata... A přidávám několik vhodných myšlenek, myslím, že moderátoři s nimi nemají problém "Vládu drží v rukou správcové, kteří jediní k tomu mají kvalifikaci - poznali ideu Dobra (a jiné ideje), mohou tedy v obci spravedlnost, statečnost a dobro uskutečnit." "Správná ústava je tam, kde jsou opravdoví vládcové, kteří obec zdokonalují. To je lepší než vláda zákonů." "Cílem je mírové soužití a soběstačnost, blaho celé obce, které je nadřazeno blahu jednotlivce." Diskutér? , snad ne???
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se