Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 174
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Výhoda je, že to posílají z Velké Británie, takže není problém se clem a DPH. Dodání většinou trvá do 14 dní. V Čechách doručuje GLS, takže tracking pošty nefunguje, GLS ano. Nakupoval jsem tam 4x a vždy úplně bezproblémů.

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Kdybys chtěl, přidám se a přispěju na poštovné.

Jj, ok. Jen dulezita vec: Prisero, vodchytli ti to celnici?

Návštěvník Zmizík
Odesláno

:) sem ti cetl myslenky :) viz vyse :)

Ciwe, super. :D Tak mam objednat dva nebo se chce jeste nekdo pridat?

Odesláno

Jj, ok. Jen dulezita vec: Prisero, vodchytli ti to celnici?

Děkuju pošli SZ, kolik a kam ti mám poslat (klidně to pošlu předem).

Návštěvník Zmizík
Odesláno

To je dobry, rozpocitame to nakonec. Pockam do deseti, kdyby chtel jeste nekdo a kdyz ne, objednam 3ks.

• po 2 týdnech...
  • po měsíci...
Odesláno

Myslel jsem, že mě už nic nepřekvapí, ale jsou opravdu famózní!!!! Na zimu mám sice Ball, leč tyhle Seika jim skoro nedávaj šanci. Seiko je prostě Seiko a pro mně letos nr.1. Ostatně jako vše z japan (nej auto Subaru). Tah jsem nikdy nechtěl-k nim je však prima. A děkuji Helveti za promtní dodání (první nákup v ČR).

• po 2 týdnech...
Odesláno

Chapi dejte sem prosím fotku na jubilee náramku. A neví prosím někdo kde sehnat jubilee ale takový to bez spony (jako maj třeba rolády) prostě bez přerušení nármaku a podtim schovanej oboustranej motýlkáč... To se mi líbí uplně nejvíc.

Odesláno

Chapi dejte sem prosím fotku na jubilee náramku. A neví prosím někdo kde sehnat jubilee ale takový to bez spony (jako maj třeba rolády) prostě bez přerušení nármaku a podtim schovanej oboustranej motýlkáč... To se mi líbí uplně nejvíc.

Odkaz je na předchozí staně, VIZ.

je tam i foto

SS221803B046_Seiko-SRP779K1-Pepsi.jpg

• po 2 týdnech...
Odesláno

Od stredy jsem taky spokojenym majitelem tehle krasek. A muzu potvrdit vse napsane. Jsou velmi povedene, maj super barvy a na jejich velikost, skvele sedi na ruce a nijak neprekazi. Za ty penize rozhodne hodne muziky. Taky dekuji Jirkovi z Helveti za bleskove dodani, super pristup a ochotu. Kdyz mi prisly, udelal jsem jeden rychlocvak s 009

7453fab8d0182dda5817a1c6de3bd043.jpg

• po měsících...
Odesláno

Ctihodní kolegové Seikaři, pomůžete mi s odpovědí na (určitě hloupé) záludné otázky týkající se SRPA21K1? Nikdy jsem žádná Seika nemel, proto se ptám - na SRPA21K1 PADI je ukazatel dne v týdnu a datumovka na řadě fotek v černé barvě, a na některých fotkách ale v červené (den) a černé (datum). Je to dané tim, ze to je nějaká limitka nebo dané místem výroby (Thajsko, Malajsie, Singapur, Korea.. vs. Japonsko) nebo se to střídá - Sunday v červené, Monday v černé atd.? Datumovka zůstává černá ýmrvéle? Dírky za odpověď.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Dneska jsem po dlouhé dobe přehazoval z meshe na origo tah a ted si nejsem jisty - patři tam tlusté stezejky nebo obyčejné ?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...