Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ty tuny jsou boží, paradoxně se mi líbí nejvíc bílá varianta. Klidně se do mě pusťte :) Když se to hodí na hnědý masivní řemen, tak to vypadá skvěle.

Ale na PADI tuny se taky těším, jen opravdu budou později.

• Odpovědi 174
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Jsem se koukal, a nějak se mi nezdá, že prodejce prodává SKX175, když podle fotek vše nasvědčuje, že se jedná o SKX009. Připouštím, že neznám 175 tak dobře, ale podle ruček bych řekl, že na fotkách jsou 009. Tož tak. Tím neříkám, že je prodejce špatnej, jen bych to určitě bral v potaz... Jestli se mýlím, tak sorry.

Odesláno (upraveno)

Ale ggrand, YPO a Cegi píšou o kinetických tunách SUN065, které jsou v mnou odkazovaných inzerátech, nevím, proč píšeš o SKX175/009...

Upraveno uživatelem zbuddy
Odesláno (upraveno)

Kolega jen chtěl na základě tohoto příkladu upozornit, že prodejce nemusí být tak úplně seriózní, s čímž já nesouhlasím  ;)

A na to margo - jen malé srovnání SKX009 vs. SKX175, aby kolega pochopil, že je tam jenom jeden zásadní rozdíl ;)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem JaRooN
Odesláno

Kolega jen chtěl na základě tohoto příkladu upozornit, že prodejce nemusí být tak úplně seriózní, s čímž já nesouhlasím  ;)

A na to margo - jen malé srovnání SKX009 vs. SKX175, aby kolega pochopil, že je tam jenom jeden zásadní rozdíl ;)

Přesně tak jsem to myslel :-) A taky jsem myslel, že to bude jasné i bez vysvětlivek, ale díky. Možná jsem to mohl psát pomaleji.

A co se fotky týče, tak vidím, že jsem se mýlil...jsem měl na mysli model s jinýma ručkama. Konec plevelení... :-)

• po 2 týdnech...
Odesláno

Aktualizace i zde: Dobrá zpráva při tom nekonečném čekání. SEIKO PADI SRPA21K1 budou levnější, než jsme předpokládali (11690 Kč), takže i pro členy fóra dokážeme dát lepší cenu. Ta bude 10590 Kč, což je oproti původní zamýšlené 11990 Kč docela změna. Snad je to pro vás potěšující info :) A doufám, že už brzy budou tady!

... a pre Seiko Prospex PADI Special Edition SUN065P1? :)

Odesláno

Dnes poprvé celý den na ruce a IMHO musím říct že jsou to nejpepsiovatšjší pepsi co jsem měl tu čest. Ten modrý, cifr, co se barva krásně mění z tmavé do světlejší, perfektní červená ručka na mě ty kombinace jsou ideální.Chápu, že pro někoho moc, ale pro mne akorát.K pouzdru bylo již řečeno mnoho, mě sedí, i na mojí ruce (16,5), pohodlné hodinky.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

To se asi strhne pekna mela, jakmile je tam nekdo pusti. :)

Snad jedině pokud by je nabídl za výrazně nižší částku než pořizovací. Nevím, jestli to někdo bude chtít při prodeji podstřelit tak, aby se je nevyplatilo koupit fungl nové za nějakých 10 500 Kč. Teď jsem zrovna koukal, že v Japonsku jsou asi o 20% dražší, což je vtipný :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...