Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Omlouvám se za opožděnou rekaci. Cena pro členy fóra za druhý Padi model, Seiko SUN065P1 - Special Edition PADI, je stanovena na 15290 Kč (oficiální je 16990 Kč). První kousky očekáváme již tento měsíc :)

• po 2 týdnech...
  • Odpovědi 174
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Jedny Seiko SUN065P1 tady máme (druhý zájemce totiž nakonec od koupě odstoupil). Pokud je tedy někdo chce vidět / koupit, tak směle zamiřte do Helveti. Rádi vám je předvedeme :)

Odesláno

S očekáváním čekáme čeho se dočkáme na konci září. Držte palce, aby přišly všechny objednané.. pak by jich bylo opravdu dostatek.

Jiří Štencek:
A jak to vypadá s PADI želvama?

Odesláno

Děkuji za odpověď. Když jsem je na začátku července objednával, tak mě ani ve snu nenapadlo, že je ta čekací listina tak dlouhá a že to čekání bude tak nekonečné. Letos už asi koupel v přírodě nezažijou.

Odesláno

Děkuji za odpověď. Když jsem je na začátku července objednával, tak mě ani ve snu nenapadlo, že je ta čekací listina tak dlouhá a že to čekání bude tak nekonečné. Letos už asi koupel v přírodě nezažijou.

Vyděržaj pianěr, stojí to za to :) Koupel, brr, sundavám je i když si jdu mejt ruce :D

• po 4 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Ale jo...nejsou to špatný "želvičky"... :rolleyes:  :) Pár dní je ponosím a pošlu foto :rolleyes: , barevně ladí v reálu nádherně a i na tenký ruce sedí bez problému, navíc oproti Sumům o nich člověk na ruce ani neví..

Upraveno uživatelem dufi
Odesláno

se Sumama se to nedá srovnat, hodinky jsou to dobře udělaný a za rozumný peníz. Tah je trochu slabší, výborný jsou na origo gumě. 

Jsem zvědavý, jak dlouho budou edici Padi vyrábět. 

Odesláno

Škoda že nevyšla tady na chronomagu

O články na titulku není zájem (poptej se Honzy)

Akorát by mne zajímalo, kde vzal ten nesmysl, že 6105 se označovaly jako turtle, pokud tedy ta inspirace není od dvou místních členů :D

Máš pravdu, vycházel jsem z TOHOTO zdroje a uvedl jsem předchůdce želv.

Opravil jsem to.

Odesláno (upraveno)

O články na titulku není zájem (poptej se Honzy)

tak nějak to tuším. Poslední příspěvek na titulce je z roku 2014. Profi sekce nevyřešená... 

brečím na špatným hrobečku

Upraveno uživatelem financ

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...