Kid_A Odesláno 20. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2016 Tak pak je to o fotografovi,pac mam ten stejnej phone:-)))
tano Odesláno 20. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2016 Jsou to fakt moc hezke hodinky pane. Elegance z nich primo cisi.
Maxel Odesláno 20. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2016 V hranáčich u mě asi pořád vedou Cartier TS, ale tyhle jim šlapou na paty. Parádní hodinky a skoro ještě lepší fotky (jaký soft používáš na úpravu, Snapseed?)
Vit Odesláno 20. dubna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 20. dubna 2016 Nezapomněl jsi na Reversa? Používám program FastStone Image Viewer
Maxel Odesláno 20. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2016 (upraveno) Nezapomněl. Reverza jsou fajn, ale už za takový randál, který bych za ně zas nedal. CTS se daj sehnat ještě docela rozumě (viz Spidererův prodej) a subjektivně se mi líbí asi i víc.Díky za soft, zítra v práci prubnu. Upraveno 20. dubna 2016 uživatelem Maxel
NIGHTinGALE Odesláno 21. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2016 (upraveno) Gratuluju, měl jsem je moc rád, hrozně příjemný hodinky, pohodlný na ruce, s krásným historickým Tissot logem. A přesnost super.Celá ta Heritage řada je krásně zpracovaná a ukazuje, že nadčasový design funguje skvěle i po 50 či 100 letech. Ještě doplním, že další historická parádička z Heritage řady, je třeba tenhle model Navigator.Právě rozmýšlím, kterou barvu si objednám. Upraveno 21. dubna 2016 uživatelem NIGHTinGALE
Vit Odesláno 21. dubna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 21. dubna 2016 V 21. 4. 2016 v 5:04, NIGHTinGALE napsal: Gratuluju, měl jsem je moc rád, hrozně příjemný hodinky, pohodlný na ruce, s krásným historickým Tissot logem. A přesnost super.Celá ta Heritage řada je krásně zpracovaná a ukazuje, že nadčasový design funguje skvěle i po 50 či 100 letech. Ještě doplním, že další historická parádička z Heritage řady, je třeba tenhle model Navigator.Právě rozmýšlím, kterou barvu si objednám. Děkuju Michale.Ty černé se mi líbí více.To mezikruží s městy se otáčí?
Kid_A Odesláno 21. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2016 V 21. 4. 2016 v 11:24, Vit napsal: . jo tohle je moc pekny!
Ondrej71 Odesláno 21. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2016 Víte, jako vždy krásné fotky zajímavých hodinek. Na těma Tissotama jsem taky váhal když byly v inzerci, odradily mě minerální sklo, ale asi to byla chyba je nevzít, jsou skvělé !
AndyAaron Odesláno 22. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 22. dubna 2016 Vite, tak ti to zaspamuju i tady. Tohle jsou nejhezci Tissotky, co jsem zatim videl. Navic ve tvem podani, to jsou normalni orgie. Prvni prispevek, druha fotka, to je kalendarovka jak vysita.
bolek Odesláno 23. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2016 Nikdy sa mi nepáčili hranate hodinky ale tieto vyzerajú úžasne
Vit Odesláno 24. dubna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 24. dubna 2016 Ony jsou shora tak oblé, že by se daly označit za kulaté.
HondzaX Odesláno 24. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2016 Víte, parádní úlovek. To sklíčko je magický a úplně přitahuje pohled. Super kousek.
Vit Odesláno 24. dubna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 24. dubna 2016 Díky, je to podle mě hezký příklad zakřivení časoprostoru (číselník i sklo).
HondzaX Odesláno 24. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2016 :-) Tak to jsi vystihl moc hezky s tím časoprostorem. Mne to sklíčko (tím zakřivením, nebo vytrčením do prostoru) trochu připomínají pocit ze sklíčka na Steinhartech (Ocean One Vintage), které jsem jednu dobu nosil. Ačkoli se samozřejmě jedná o naprosto jiné hodinky, tak ten efekt vyboulení (tam se jednalo o vskutku masivní klenutý safír) byl podobný - i když jiný. Tak či tak, v obou případech to dělalo (a dělá) ty hodinky ještě zajímavějšími než už jsou. Za mne palec nahoru a plusový bod pro Tissot :-) A samozřejmě hlavně pro Tebe, Víte, neboť díky Tvým fotkám teprve ta paráda vynikne. Těším se na další fotky.
Kid_A Odesláno 24. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2016 V 24. 4. 2016 v 7:54, Vit napsal: Ony jsou shora tak oblé, že by se daly označit za kulaté. úchvatná fotka
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se