Mzhanel Odesláno 25. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2016 Ahoj, poraďte mi s koupí. Za pár dnů se mi narodí dcera, tak jsem si řekl, že si rozšíŕim sbírku svých hodinek a néjaké si koupím na památku. Nechci nic drahého, je to jenom symbolické. Mám na výběr tady na fóru Steinhart ocean 1 black ceramic kolem 10 000,- nebo Longines hydroconquest automatic diver 300m za 15 000,- Které by jste zvolili? Popřípadě nějaký jinný návrh? Chci automaty, safírové sklo, kůže nebo na tahu. Něco rozumného do 15k? Děkuji za připadné návrhy.
Maxel Odesláno 25. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2016 (upraveno) Oboje jsou to solidní kousky. Steinhart je Steinhart, design víme odkud pochází - někomu to vadí, někomu ne (mě ne). Nicméně pokud můžeš mít LHC v dobrém stavu za 15 tyček, šel bych jednoznačně do nich. Jinak velmi podobné požadavky má kolega pan kumrd (vlákno nad Tvým), tak se můžeš inspirovat i tam. Krom toho bych v potápkových vodách volil třeba něco od Davosy:http://davosa.cz/kolekce.php?sekce=panske&kategorie=automaty Upraveno 25. dubna 2016 uživatelem Maxel
tano Odesláno 25. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2016 Pokud by mely LHC keramiku, tak urcite je. Jinak bych si to nechal projit jeste hlavou.
tano Odesláno 25. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2016 V 25. 4. 2016 v 15:45, krtenek napsal: LHC nemají keramickou vložku lunety. A za 15 budou buď celkem jetý nebo super koupě ze zahraničí.To ja dobre vim i tak je to mysleno .
Micey Odesláno 25. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2016 Na pamatku bych si koupil neco novyho. Ale ne Steinhart:) Treba nejakou Seiko limitku, nebo tak neco..
vareka Odesláno 25. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2016 od Longines mám nejraději Legend Diver, ale LHC jsou taky ok. Do Steinhart bych asi nešel a pokud ano tak do nějaké limitky.
Dick_666 Odesláno 25. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2016 LHC. Nemáš asi volbu ;-) Psychologii proč a/n máme každý jinačí, v čem se najdeš Ty nevím. BTW, nedá mi to nereagovat - zrovna u mě je to tak:Limitku Seiko jsem dostal od ex a na pláži mi od nich nějaký zmrd pomohl. Ale nestýská se mi po nich....Prostě šly dál obě (edice aji moje ex :-) ) a fakt si nestýskám, jejich novému nabyvateli gratuluji Dobrou volbu!Dick
Mzhanel Odesláno 26. dubna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 26. dubna 2016 Díky moc za názory:-) Asi to taky vidím na ty LHC. Uvidím v jakém budou stavu. Měly by být 3 roky staré a prošly před měsícem leštěním a matováním u AD, tak snad to bude v pořádku:-)
xcmaniax Odesláno 26. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2016 Tak to je dobrá nabídka. LHC jsou fajn hodinky a za tuto cenu prakticky bez reálné konkurence.
pan kumrd Odesláno 26. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2016 Z těhle dvou jednoznačně Longines.
Mzhanel Odesláno 27. dubna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 27. dubna 2016 Ty taky nevypadají špatně, ale Longines jsou Longines:-) už jsou na cestě, tak uvidíme.
xcmaniax Odesláno 27. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2016 Tak to není nic nového ne? Platíš za značku v podstatě jako všude jinde:-) Právě u LHC ale po pěkný slevě nebo aftersale je cenově super. V 27. 4. 2016 v 10:17, krtenek napsal: LHC jsou dle mého názoru v poměru cena/výkon dost předražený, pokud je kupuješ v ČR za 30. Platí se za značku.
dacanko Odesláno 28. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2016 Longines su ďaleko dopredu pred Steinhartmi... Jednoznačne Longines ak su v dobrom stave
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se