Vladar91 Odesláno 25. září 2017 Nahlásit Odesláno 25. září 2017 Vadi mi ze je plechova a dlouha, cetl jsem toho dost o tom jak se super ta extenze na spone na MM300, tak bych ji chtel vyzkouset.No tedka ji jenom sehnat. Nema tady nekdo nahodou fotku origo tahu + MM300 spony? Diky
ggrand Odesláno 25. září 2017 Nahlásit Odesláno 25. září 2017 Spona MM300 je skoro stejně plechová, jako origo. A ještě k tomu z jiného materiálu - titan. Povylezlá extenze vypadá nejhnusněji, jak jen může, ale její štelování je prakticky provedené, kdy to jde dělat i se zapnutou sponou. Jak psal Karelhb, pokud není nutností emblém Seiko, šel bych raději do něčeho od strapkódu. Spony od nich nezapřou kvalitu. Spony od Seika jsou...no plechové a stejný pocit z nich i číší.
Vladar91 Odesláno 26. září 2017 Nahlásit Odesláno 26. září 2017 Zrovna jsem chtel napsat ze suma jsou moje prvni seiko potapky, na ktere nemam nutnost zbesile hazetsafiry a vymyslet snima pakarny. No a ted tady loudim prvni upgrade. Ggrand: Je to sebevrazda ji chtit i po tom co se objevilo ze zacaly praskat, ale i tak bych ji chtel zkusit, i kdyz tusim ze ty ze strapkodu budou jinde.
EpsteinBarr Odesláno 26. září 2017 Nahlásit Odesláno 26. září 2017 S tou prasknutou MM sponou som prisiel ja a jeden kolega sa pridal.Instant k tomu pisal nejake mozne vysvetlenie, priznam sa, ze nejak detailnejsie som sa tomu dalej nevenoval (presnejsie, kaslem na to).Ale nevidel by som to nejak cierne s tym praskanim, MM ma milion ludi a asi by vzniklo mensie haloooo, kebyze sa to stava nejak pravidelne.Kupil som sice origo Seiko MM, ale uz by som sa asi skor obzrel po strapkode, ta ponuka je super.
Karol Odesláno 26. září 2017 Nahlásit Odesláno 26. září 2017 .....mam na mm300 super enginer II zo sponou s mocroregulaciou ,ale origo tah aj spona je pre mna ovela pohodlnejšia
Vladar91 Odesláno 8. října 2017 Nahlásit Odesláno 8. října 2017 Tak MM300 spona pristala, je teda plechova, jiny gloss level nez origo tah ale jinak parada. Ta extenze je genialni.I lehce vytahla tvori velkou duru ale nevadi, vypada to super toolove.
tano Odesláno 8. října 2017 Nahlásit Odesláno 8. října 2017 (upraveno) Nahod fotku Ja mam obe spony, ale ze bych tam videl nejake supr-trupr zlepseni...kazdy to mame jinak. Upraveno 8. října 2017 uživatelem tano
Vladar91 Odesláno 8. října 2017 Nahlásit Odesláno 8. října 2017 Prijde mi to jako chlapska zalezitost Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk
shewcza Odesláno 12. října 2017 Nahlásit Odesláno 12. října 2017 Nejvíc chlapský je náramek ze žvýkaček :-P
farbakp Odesláno 12. října 2017 Nahlásit Odesláno 12. října 2017 shewcza: parada.. krasne fotky, krasne hodinky.. a co sa tyka fotenia, s tanom si mozte podat ruky.. klobuk dole.. Odoslané z iPhone 7 Plus cez Tapatalk
tano Odesláno 12. října 2017 Nahlásit Odesláno 12. října 2017 (upraveno) shewcza: bozi! Ta guma nema chybu, casem si ji 100% poridim, nebot Suma maji stale misto v me garde Edit: ty barvy parada! Upraveno 12. října 2017 uživatelem tano
shewcza Odesláno 12. října 2017 Nahlásit Odesláno 12. října 2017 Farbakp: díky moc, vážím si toho. tano: je vážně super. Bál jsem se, že ta modrá bude jiná a nebude to ladit. Bál jsem se zbytečně. Je to pecka.
Almi Odesláno 12. října 2017 Nahlásit Odesláno 12. října 2017 shewcza: jedna parada, uzasne foto, diky. uz mam tiez na ceste tuto paradnu gumu, to zas budem frajer
Svatoslav Odesláno 12. října 2017 Nahlásit Odesláno 12. října 2017 Shewcza: ty Suma s tou gumou jsou móóc heké. O fotkách nemluvím u tebe standart, tj. hezké.Edit: kde jsi tu gumu kupoval?
shewcza Odesláno 12. října 2017 Nahlásit Odesláno 12. října 2017 Almi : díky moc Svatoslav: Díky za pochvalu. Koupil jsem ji od místního váženého člena, ale když vygůglíš crafter blue, tak najdeš stránky výrobce. Je vážně super. stránky zde: https://www.crafterblue.com/curved-end-rubber-strap-for-seiko-sumo
Svatoslav Odesláno 13. října 2017 Nahlásit Odesláno 13. října 2017 Shewcza díky, tak trochu koketuji, že bych ještě pořídil jedna seika a musím říct, tak jak máš nafocená Suma s gumou, tak to je pro mě velký zlom. Otázka jestli budou ke koupi. Na jednom e-shopu je mají, ale raději kupuji v kamenném obchodě. Aktuální by to bylo příští rok, což je za chvíli, když tak s tebou a Tanem to ještě prodiskutuji. Edit: ty poslední co mám jdou fantasticky, měsíc a nemusel jsem je seřizovat.
shewcza Odesláno 14. října 2017 Nahlásit Odesláno 14. října 2017 Taky koupím asi ješte jedny seika. Přišel jsem na to, že mají největší přidanou hodnotu. Alespoň pro mě ano
tano Odesláno 15. října 2017 Nahlásit Odesláno 15. října 2017 shewcza: s tou pridanou hodnotou naprosto souhlasim. Paradni fotky pane , jak nekde v tropech
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se