Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Vadi mi ze je plechova a dlouha, cetl jsem toho dost o tom jak se super ta extenze na spone na MM300, tak bych ji chtel vyzkouset.

No tedka ji jenom sehnat.  Nema tady nekdo nahodou fotku origo tahu + MM300 spony? Diky

Odesláno

Spona MM300 je skoro stejně plechová, jako origo. A ještě k tomu z jiného materiálu - titan. Povylezlá extenze vypadá nejhnusněji, jak jen může, ale její štelování je prakticky provedené, kdy to jde dělat i se zapnutou sponou. Jak psal Karelhb, pokud není nutností emblém Seiko, šel bych raději do něčeho od strapkódu. Spony od nich nezapřou kvalitu. Spony od Seika jsou...no plechové a stejný pocit z nich i číší.

Odesláno

Zrovna jsem chtel napsat ze suma jsou moje prvni seiko potapky, na ktere nemam nutnost zbesile hazet

safiry a vymyslet snima pakarny. No a ted tady loudim prvni upgrade. 

Ggrand: Je to sebevrazda ji chtit i po tom co se objevilo ze zacaly praskat, ale i tak bych ji chtel zkusit, i kdyz tusim ze ty ze strapkodu budou jinde.

Odesláno

S tou prasknutou MM sponou som prisiel ja a jeden kolega sa pridal.

Instant k tomu pisal nejake mozne vysvetlenie, priznam sa, ze nejak detailnejsie som sa tomu dalej nevenoval (presnejsie, kaslem na to).

Ale nevidel by som to nejak cierne s tym praskanim, MM ma milion ludi a asi by vzniklo mensie haloooo, kebyze sa to stava nejak pravidelne.

Kupil som sice origo Seiko MM, ale uz by som sa asi skor obzrel po strapkode, ta ponuka je super.

Odesláno

Tak MM300 spona pristala, je teda plechova, jiny gloss level nez origo tah ale jinak parada. Ta extenze je genialni.I lehce vytahla tvori velkou duru ale nevadi, vypada to super toolove.

Odesláno (upraveno)

Nahod fotku ;)

Ja mam obe spony, ale ze bych tam videl nejake supr-trupr zlepseni...kazdy to mame jinak.

Upraveno uživatelem tano
Odesláno

Ano

Odesláno

shewcza: parada.. krasne fotky, krasne hodinky.. a co sa tyka fotenia, s tanom si mozte podat ruky.. klobuk dole..

Odoslané z iPhone 7 Plus cez Tapatalk

Odesláno (upraveno)

shewcza: bozi! Ta guma nema chybu, casem si ji 100% poridim, nebot Suma maji stale misto v me garde :)

Edit: ty barvy parada!

Upraveno uživatelem tano
Odesláno

Farbakp: díky moc, vážím si toho.

tano: je vážně super. Bál jsem se, že ta modrá bude jiná a nebude to ladit. Bál jsem se zbytečně. Je to pecka.

Odesláno

shewcza: jedna parada, uzasne foto, diky.

uz mam tiez na ceste tuto paradnu gumu, to zas budem frajer ;)

Odesláno

Shewcza díky, tak trochu koketuji, že bych ještě pořídil jedna seika a musím říct, tak jak máš nafocená Suma s gumou, tak to je pro mě velký zlom. Otázka jestli budou ke koupi. Na jednom e-shopu je mají, ale raději kupuji v kamenném obchodě. Aktuální by to bylo příští rok, což je za chvíli, když tak s tebou a Tanem to ještě prodiskutuji. 

Edit: ty poslední co mám jdou fantasticky, měsíc a nemusel jsem je seřizovat. 

Odesláno

shewcza: s tou pridanou hodnotou naprosto souhlasim. Paradni fotky pane :clap: , jak nekde v tropech ;)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...