Dokusan Odesláno 30. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2018 Jak už tady padlo, 17,5 zápěstí je ještě v pohodě. To pouzdro je parádní. Na oranžový Suma nedám dopustit...
karel hb Odesláno 30. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2018 No já nevím, taky mám 17,5 (zápěstí ) a Suma jsou jediné hodinky, kterém jsou na indexu kvůli velikosti. Je pravda, že tvar pouzdra hodně zachraňuje, ale Monstra nebo SKX mi připadají na ruce proporčně mnohem přirozenější. Na 18 zápěstí to ale bude v pohodě, záleží taky na tvaru ruky a hlavně na tom, co si kdo představuje pod pojmem "velké hodinky".
DavidLC Odesláno 30. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2018 Mám cca 16,5+ a nosím je (a rád),asi jsou větší,ale co,mě to vyhovuje... ;-)
Panchart Odesláno 1. května 2018 Nahlásit Odesláno 1. května 2018 Už dlouho je chci, nestihnul jsem několik nabídek k vyzkoušení od zdejšího člena (moc se tímto omlouvám) a stále nevim proč je chci
Nick06 Odesláno 24. května 2018 Nahlásit Odesláno 24. května 2018 Velikosti jsem se bál zbytečně Odesláno z mého SM-J510FN pomocí Tapatalk
Návštěvník Matiniela Odesláno 27. května 2018 Nahlásit Odesláno 27. května 2018 Ještě jedna včerejší s pavučinou
byzko Odesláno 12. června 2018 Nahlásit Odesláno 12. června 2018 Zdravím,nezkoušel jste někdo tento safír na suma? https://crystaltimes.net/shop/all/modern-divers/ct015/ Dnes jsem s tímto sklem byl u Strnada v Brně, že bych ho chtěl vyměnit za už celkem jetej hardlex a výměnu nedoporučoval, že to sklo má u okrajů malou tloušťku, že by to špatně těsnilo.Tak teď něvím, komu věřit.
shewcza Odesláno 13. června 2018 Nahlásit Odesláno 13. června 2018 Spíš se mu to nechtělo dělat, crystal times je léty ověřený prodejce safírů. Najdi někoho ochotnějšího. Je možný, že má třeba i pravdu, ale pokud nechceš zkoušet vodotěsnost v reálných podmínkách, tak bych se toho vůbec nebál. Myslím tím reálnou maximální možnou vodotěsnost (čti hloubku).
Dokusan Odesláno 13. června 2018 Nahlásit Odesláno 13. června 2018 (upraveno) Sbdc005 Upraveno 13. června 2018 uživatelem Dokusan
byzko Odesláno 13. června 2018 Nahlásit Odesláno 13. června 2018 Spíš se mu to nechtělo dělat, crystal times je léty ověřený prodejce safírů. Najdi někoho ochotnějšího. Je možný, že má třeba i pravdu, ale pokud nechceš zkoušet vodotěsnost v reálných podmínkách, tak bych se toho vůbec nebál. Myslím tím reálnou maximální možnou vodotěsnost (čti hloubku). Mám na to stejný názor, zkusím to ještě jinde.
Nick06 Odesláno 17. června 2018 Nahlásit Odesláno 17. června 2018 Neděle Odesláno z mého SM-J510FN pomocí Tapatalk
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se