Mischa80 Odesláno 7. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2016 1. Mischa80 - Junghans Meister Handaufzug 027/3200 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mischa80 Odesláno 10. května 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2016 Nikdo další? Nebo tajíte barvu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mischa80 Odesláno 11. května 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2016 Tak to vypadá, že jsem JEDINÝ MAJITEL HODINEK JUNGHANS ŠIROKO DALEKO Dobrá tedy, vlákno zamykám, když se nikdo nechce přidat do V.I.P. clubu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mischa80 Odesláno 11. července 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2016 Znovu odemykám, pro případné nově příchozí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 11. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2016 A počítáš i solár-quartzky a mega-digitálky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mischa80 Odesláno 11. července 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2016 jasně, cokoliv od Junghansů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
violator Odesláno 12. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2016 violator - Junghans Meister Classic http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/90492-junghans-meister-classic/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitvarak Odesláno 12. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2016 Počítají se i Kriegsmarine Torpedo stop watch (Cal. 29a)? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 20. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2016 Tak se k vam taky pridam. Novy pilotky dle historicke predlohy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mischa80 Odesláno 20. července 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2016 Vypadají pěkně! Když budeš mít chvilku, nacvakej víc fotek, ať se ukážou v plný kráse Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 20. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2016 Jedna vecerni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marhi Odesláno 20. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2016 Už jsem na ně taky koukal, chci se zeptat, ta hlavní vteřinovka je součást chrona, anebo běhá furt.Dle popisu jsem to rozdělení subcifrů úplně nepobral.Jinak jsou velmi pěkné. Už červík zase hlodá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 20. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2016 2Marhi: Vlevo je 30-minutový sčítač, vpravo průběžná vteřinovka, centrální patří klasicky ke stopkám.https://www.youtube.com/watch?v=aVN1LTPeiBYPouzdro, tlačítka, indexy, tenká luneta - vše IMHO dokonalé, jen mi hlava nebere, proč v téhle kategorii dolů na místo nápisu CHRONOSCOPE nedali pořádný BigDate? Daytony i Moony by konečně dostaly seriózního konkurenta... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarvinX Odesláno 21. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2016 Přesně jak píše Radek124: Centrální vteřinovka slouží jen stopkám, vteřinovka běžného času je v pravém malém subcifru. Radek124: Mě se líbí takhle, bigdate by ty pilotky zabil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 21. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2016 no tak tie su nazivo BOZSKE!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mischa80 Odesláno 21. července 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2016 Ostatně jako většina Junghansů naživo. Bohužel penetrace je tu zatím malá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sborez Odesláno 21. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2016 Já Mega 1000 :-) A spokojenost, dost často na ruce. Skvělý origo kaučuk..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_Lenon Odesláno 22. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2016 (upraveno) já, ale nikdo se se mnou o nich nechce bavit. Junghans 041/1202 Upraveno 22. července 2016 uživatelem John_Lenon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarvinX Odesláno 22. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2016 John_Lenon: Ono se není moc o čem bavit. Věřím, že pro tebe mají osobní hodnotu, ale v podstatě jsou to staré quarzky v kvalitě osmdesátých let. Přečetl jsem si, že hledáš návod, zkus oslovit přímo Junghans, z archívu by mohli návod vydolovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mischa80 Odesláno 22. července 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2016 já si o nich taky moc nepopovídám, ale našel jsem alespoň 2 fotky na sítijsou to ony? koukám, že ve své době stály 500 echt západoněmeckým marek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se