Přejít na obsah

Archimede x Steinhart

Onyx

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 145
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Jo, a co se týká Archimede x Steinhart, tak po mnou stanovených podmínkách, jež obsahovaly ruční nátah, velký strojek s modřenými šroubky, průhled na něj, klenutý safír a velikost nad 44mm, která k leteckým dle mě patří, ať má kdo ruku jakkoliv hubenou, zvolil Steinhart.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To byla jistě lehká narážka na slevičku, co Onyxi? :P

Heh ne nebyla....o slevu mi nejde. Jak už jsem výše nastínil v hodinkách se moc nepohybuju, ta se radši zeptám, jsou zas jiný věci kde se lidi ptaj mě co a jak:) Ale když Kubson udělá pěknou cenu já se pochopitelně zlobit nebudu a na revanž mu nabídnu pěknou dovolenou ve Šp. Mlýně. :thumbsup_anim:

Odkaz ke komentáři

Drummer: Jak dlouho už je máš objednané?

Odkaz ke komentáři

jo budou ale na 100% až po novém roce, pokud se steinhart pochlapí tak budou všechny ještě do váno.. ale fakt to nemohu zaručit

Fuj to jsem si oddych. Už jsem začal málem shánět náhradu :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

Drummer: Já o 3 dny déle.

Tak ikdyž se nestihnou nadělit pod stromek se svět nezboří. Hlavně že budou. :cool02:

Odkaz ke komentáři

Šmárjá, už o nich přestaňte, nebo si je budu muset taky objednat. Ještě před týdnem se mi nelíbily..... :suicide_anim:

Jeden dotaz, snad nevzdělanci prominete, lze pilotky Steinhart striktně pouze s modrýma ručikama?

Upraveno uživatelem B.F.G.
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...