Hanz21 Odesláno 24. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2007 A cena je stejná jako na chronoshopu??? Chronoshop = Kubson Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
damankapsky Odesláno 25. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2007 To byla jistě lehká narážka na slevičku, co Onyxi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
damankapsky Odesláno 25. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2007 Jo, a co se týká Archimede x Steinhart, tak po mnou stanovených podmínkách, jež obsahovaly ruční nátah, velký strojek s modřenými šroubky, průhled na něj, klenutý safír a velikost nad 44mm, která k leteckým dle mě patří, ať má kdo ruku jakkoliv hubenou, zvolil Steinhart. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onyx Odesláno 25. listopadu 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2007 To byla jistě lehká narážka na slevičku, co Onyxi? Heh ne nebyla....o slevu mi nejde. Jak už jsem výše nastínil v hodinkách se moc nepohybuju, ta se radši zeptám, jsou zas jiný věci kde se lidi ptaj mě co a jak:) Ale když Kubson udělá pěknou cenu já se pochopitelně zlobit nebudu a na revanž mu nabídnu pěknou dovolenou ve Šp. Mlýně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 26. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2007 ahoj, asi není důvod to tady probírat veřejně, posílám soukromou zprávu (Onyx). do vánoc mi bohužel přijde jen 7 kusů NavB unitasů ještě dnes napíšu všem kdo objednali, na koho vyjde... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 26. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2007 hm, tak nová zpráva přímo od Guntera, během 2 týdnů by mi mohli dodat i zbytek, ale nevím jestli se tomu dá věřit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danycz Odesláno 26. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2007 hm, tak nová zpráva přímo od Guntera, během 2 týdnů by mi mohli dodat i zbytek, ale nevím jestli se tomu dá věřit Snad prijdou, at se dostane i na ostatni. BTW. uz je tech semd fuč? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qvido Odesláno 26. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2007 hm, tak nová zpráva přímo od Guntera, během 2 týdnů by mi mohli dodat i zbytek, ale nevím jestli se tomu dá věřit Jsem s toho jelen, můžeš to nějak upřesnit pro Qvída z horního patra ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 26. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2007 Snad prijdou, at se dostane i na ostatni. BTW. uz je tech semd fuč? to už dávno.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 26. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2007 Jsem s toho jelen, můžeš to nějak upřesnit pro Qvída z horního patra ??? já jsem z toho taky jelen, ale tvé hodinky bych měl odesílat ještě tento nebo začátkem příštího týdne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drummer Odesláno 26. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2007 do vánoc mi bohužel přijde jen 7 kusů NavB unitasů ještě dnes napíšu všem kdo objednali, na koho vyjde... To jsem taky jelen. Myslel jsem, že jsem určitě mezi první sedmičkou a dopis nikde... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tazatel Odesláno 27. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2007 Drummer: Jak dlouho už je máš objednané? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bubacek Odesláno 27. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2007 (upraveno) To jsem taky jelen. Myslel jsem, že jsem určitě mezi první sedmičkou a dopis nikde... Napodobne (danycz) Zrejme je o ne slusnej zajem. Upraveno 27. listopadu 2007 uživatelem bubacek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 27. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2007 ahoj maily jsem rozeslal, těch 7 kusů je jistých, zbylé jsou nejisté... pokud by přišly, tak se do vánoc stihnou všechny objednávky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drummer Odesláno 27. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2007 Tazatel: Objednával jsem je 20.10. Kubson: "Zbylé jsou nejisté" to znamená, že už nemusí být nikdy žádné? Kdyby teď něco neklaplo, hlásím se jako první náhradník Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 27. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2007 jo budou ale na 100% až po novém roce, pokud se steinhart pochlapí tak budou všechny ještě do váno.. ale fakt to nemohu zaručit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drummer Odesláno 27. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2007 jo budou ale na 100% až po novém roce, pokud se steinhart pochlapí tak budou všechny ještě do váno.. ale fakt to nemohu zaručit Fuj to jsem si oddych. Už jsem začal málem shánět náhradu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tazatel Odesláno 27. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2007 Drummer: Já o 3 dny déle. Tak ikdyž se nestihnou nadělit pod stromek se svět nezboří. Hlavně že budou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 27. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2007 (upraveno) Šmárjá, už o nich přestaňte, nebo si je budu muset taky objednat. Ještě před týdnem se mi nelíbily..... Jeden dotaz, snad nevzdělanci prominete, lze pilotky Steinhart striktně pouze s modrýma ručikama? Upraveno 27. listopadu 2007 uživatelem B.F.G. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 27. listopadu 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2007 přátelé, dobrá věc se podařila, už mám podací číslo, hodinky jsou na cestě, tak teď jenom aby je nedodali do BLR - tj. těch 7 slíbených rozešlu po víkendu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se